Aklımda ve hazırda olan fakat biraz daha beklemek durumda olduğumuz bir splitim var. Onu beklerken araya bir split alayım diyorum. Fakat ne yapacağıma karar vermedim sizlere sorayım dedim. Aklımda olan split içeriğini belirleyebilirsem hafat içi güzel bir split patlatalım.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Nasıl Bir Split Yapalım
Çökme
X
-
Nasıl Bir Split Yapalım
53Yüksek ML li düşük ücretli Designer Spliti16.98%9Popüler ve Orta yollu Niche Spliti33.96%18Herkeseye Uygun Karışık30.19%16Denemediğimiz farklı şeyler olsun32.08%17Aceleye Gerek Yok Biz Bekleriz20.75%11Etiketler: Yok
- 9 beğenme
-
Herkeseye uygun karisikdan yana oyumu kullandım ama hazır yaz gelmişken Creed kokularına ağırlık verilmesi tercihim olur Bois Portugal ,Orijinal Vetiver,Green İrish Tweed ,Milessime İmperial ,Royal Myfaire olması mevsimede uygun olur.Frederic Malle French Lower gibi kokular.Yada desengerlarda Guerlain in yazlıkları .
- 3 beğenme
-
Sanıyorum ki forum üyelerinin her ay belli bir miktar parfümler, split-decant'lar için ayırdığı bütçeleri oluyordur. Ama ayda 2-3 split olunca işte bu bizi biraz zorlayabiliyor. Kabul etmek gerekir ki belli bir bütçeyle dönüyor splitler. O yüzden matrai hocam, siz zamanını daha iyi bilirsiniz eğer beklediğiniz split "Ağustos"u bulacaksa, daha vakit varsa, "Temmuz" ayı için araya bir split sıkıştırılabilir, çok da güzel olur. Ama çok zaman yoksa, beklediğiniz split de bu ay içinde olacaksa bence, araya başka split sıkıştırmaya gerek yok. Böylelikle tüm imkanlar tek büyük splite kanalize edilebilir
Kendi adıma, splitlerde görmekten mutluluk duyacağım parfümlere gelirsek ilki, bu bahar ayında duyurulan, "yaza uygun bir deri parfümü" olarak kulağa da ilginç gelen: Memo - Ocean Leather
Bulunabilirse Etat Libre d'Orange'dan ferah sayılabilecek şampanyalı Remarkable People, hindistan cevizli-pirinçli Fils de Dieu du riz et des agrumes, naneli You or Someone Like You, deri-narenciyeli Je Suis un Homme parfümleri de farklı seçenekler olabilir.
Ayrıca şunu belirtmek isterim, MFK'nın ferah parfümlerini merak ettiğim için geçen haftalarda dekant almak istemiştim ama forum dışında bana öyle bir fiyatlar çekildi ki geri adım atmak zorunda kaldım. Ml. fiyatları 20 TL'yi bulmuş durumda. Ama neyse ki bu tarz bir MFK parfümü, sevgili cantona8'nın splitine girdi ki deneme şansını yakalamış olduk; fiyatı gerçekten iyiydi. Eğer yine ferah MFK parfümleri uygun fiyatla splite girebilirse güzel olabilir, yoksa biz bu parfümleri sadece parfüm inceleme ve yorumlarında okuyabileceğiz...
Bunun dışında yaz klasikleri olabilir: Acqua di Parma Blu Mediterraneo serisi, Hermes ve Ellena'nın bahçeleri, belki Epic Marine, Tom Ford'un Private Blend Neroli Portofino Collection olabilir. Tom Ford'un bu koleksiyonunda 2019'da çıkmış ama forumlarda hiç yorumlanmamış 3 parfümü var. Bunların dışında özellikle sizin keşfettiğiniz, bizim de sayenizde splitlerle keşfedeceğimiz sürpriz parfümleri listede bekliyoruz.
Designerlarda ise 400 ml.'lik bir Mugler Cologne açmak mutlu edebilir. Mugler A*Men Kryptomint, Ferrari Bright Neroli, Mercedes Cologne gibi hakkında bayağı iyi yorumlar olan yazlıklar da yer alabilir.
Son Düzenleme Aryan; 05-07-20, 17:20. Tarafından yapıldı.
- 4 beğenme
Yorum
-
Yorum