Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Nasıl Bir Split Yapalım

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Nasıl Bir Split Yapalım

Aklımda ve hazırda olan fakat biraz daha beklemek durumda olduğumuz bir splitim var. Onu beklerken araya bir split alayım diyorum. Fakat ne yapacağıma karar vermedim sizlere sorayım dedim. Aklımda olan split içeriğini belirleyebilirsem hafat içi güzel bir split patlatalım.
    53
    Yüksek ML li düşük ücretli Designer Spliti
    16.98%
    9
    Popüler ve Orta yollu Niche Spliti
    33.96%
    18
    Herkeseye Uygun Karışık
    30.19%
    16
    Denemediğimiz farklı şeyler olsun
    32.08%
    17
    Aceleye Gerek Yok Biz Bekleriz
    20.75%
    11

Herkeseye uygun karisikdan yana oyumu kullandım ama hazır yaz gelmişken Creed kokularına ağırlık verilmesi tercihim olur Bois Portugal ,Orijinal Vetiver,Green İrish Tweed ,Milessime İmperial ,Royal Myfaire olması mevsimede uygun olur.Frederic Malle French Lower gibi kokular.Yada desengerlarda Guerlain in yazlıkları .

Yorum

Bence designer ağırlıklı bir split güzel olabilir diye düşünüyorum.

VTR-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Bence aceleye gerek yok, daha güzel şeyler gelecekse beklemekte fayda var. Zaten forum olarak büyük bir splitten yeni çıktık.

Yorum

Bende beklemektwn yanayım 45 günde ikisi birleşik 3 splittden çıktık biraz toparlanalım nefes alalım tabi benim görüşüm. 🙃

Yorum

Sanıyorum ki forum üyelerinin her ay belli bir miktar parfümler, split-decant'lar için ayırdığı bütçeleri oluyordur. Ama ayda 2-3 split olunca işte bu bizi biraz zorlayabiliyor. Kabul etmek gerekir ki belli bir bütçeyle dönüyor splitler. O yüzden matrai hocam, siz zamanını daha iyi bilirsiniz eğer beklediğiniz split "Ağustos"u bulacaksa, daha vakit varsa, "Temmuz" ayı için araya bir split sıkıştırılabilir, çok da güzel olur. Ama çok zaman yoksa, beklediğiniz split de bu ay içinde olacaksa bence, araya başka split sıkıştırmaya gerek yok. Böylelikle tüm imkanlar tek büyük splite kanalize edilebilir

Kendi adıma, splitlerde görmekten mutluluk duyacağım parfümlere gelirsek ilki, bu bahar ayında duyurulan, "yaza uygun bir deri parfümü" olarak kulağa da ilginç gelen: Memo - Ocean Leather

Bulunabilirse Etat Libre d'Orange'dan ferah sayılabilecek şampanyalı Remarkable People, hindistan cevizli-pirinçli Fils de Dieu du riz et des agrumes, naneli You or Someone Like You, deri-narenciyeli Je Suis un Homme parfümleri de farklı seçenekler olabilir.

Ayrıca şunu belirtmek isterim, MFK'nın ferah parfümlerini merak ettiğim için geçen haftalarda dekant almak istemiştim ama forum dışında bana öyle bir fiyatlar çekildi ki geri adım atmak zorunda kaldım. Ml. fiyatları 20 TL'yi bulmuş durumda. Ama neyse ki bu tarz bir MFK parfümü, sevgili cantona8'nın splitine girdi ki deneme şansını yakalamış olduk; fiyatı gerçekten iyiydi. Eğer yine ferah MFK parfümleri uygun fiyatla splite girebilirse güzel olabilir, yoksa biz bu parfümleri sadece parfüm inceleme ve yorumlarında okuyabileceğiz...

Bunun dışında yaz klasikleri olabilir: Acqua di Parma Blu Mediterraneo serisi, Hermes ve Ellena'nın bahçeleri, belki Epic Marine, Tom Ford'un Private Blend Neroli Portofino Collection olabilir. Tom Ford'un bu koleksiyonunda 2019'da çıkmış ama forumlarda hiç yorumlanmamış 3 parfümü var. Bunların dışında özellikle sizin keşfettiğiniz, bizim de sayenizde splitlerle keşfedeceğimiz sürpriz parfümleri listede bekliyoruz.

Designerlarda ise 400 ml.'lik bir Mugler Cologne açmak mutlu edebilir. Mugler A*Men Kryptomint, Ferrari Bright Neroli, Mercedes Cologne gibi hakkında bayağı iyi yorumlar olan yazlıklar da yer alabilir.

Son Düzenleme Aryan; 05-07-20, 17:20. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Abbathdoom
              Abbathdoom Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              ELdO’dan Je Suis un Homme dışında diğerleri biraz zor bulunur hocam. 🙁

• furkan1001
              furkan1001 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Bende mfkdan bu yaz splittlerde pek göremediğimiz mfk lumiere noire ve acqua di parma mandorlo di sicilia tavsiyesinde bulunmak isterim 🙃

ilk üç seçeneği birden işaretledim.

Yorum

Bence 2 split yerine 15-20 gün sonra tek split düzenlenmesi daha iyi olabilir. Split bombardımanından ceplere ateş düştü

Yorum

Bence efsaneleşmiş klasiklerden olabilir niş ve designer

Yorum

Alexandre.J The Art Deco Collector serisi Beymene gelmiş 5 yeni koku olarak denenebilir.

Yorum

En çok 3 oyu alan seçeneklerin hepsi sıra ile yapılacak. İlk Split denemediğimiz farklı şeyler spliti olacak 👍 Hafta sonuna kadar spliti açmış olurum

Yorum

• cantona8
                      cantona8 Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Peşine de herkese/ her keseye uygun karışık yaparız.

Mutlaka denenmesi gereken parfümlerden oluşan bir split foruma yeni üye olan arkadaşlar için çok yardımcı olabilir.

Yorum

İşleniyor...
                    X