Angel, Aventus ve Terre çığır açanlar kesinlikle ama bana hitap edende terre..
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Çığır Açan Parfümler İçinde Favoriniz?
Çökme
X
-
Guerlain Shalimar ve Chanel No.5
- 1 Beğen
Yorum
-
Bu tip anketlerde değerlendirmemi, seçeneklerdeki parfümlerle ilk tanıştığım dönemleri dikkate alarak yapmaya çalışıyorum. Bu sebeple, ilk lise sonuncu sınıfta kullandığım La Male demek durumundayım. Bir gece önceden ceketime sıkar, sabah giyip okula giderdim. Böylece hem odam güzel kokardı hem de sabah sıkınca farkedilirliğinin yüksekliği sebebiyle öğretmenlerden fırça yemezdim
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Medea View PostOyum Angel'a... Etil maltol kullanımıyla tatlı gourmand kadın parfümlerine (hatta erkek parfümlerine) giden yolu açtığı için. Listeye Chanel No.5 ilk versiyon mutlaka eklenmeli. Aldehitlerin sıradışı kullanımıyla, daha sonraki dönemlerde uzun süre o tarz parfümlerin üretilmesine yol açtığı için. Bir parfümün sadece kendisinin çok rağbet görüp taklitlerinin yapılması çığır (yeni bir yol) açması için yeterli değil bence. Belli bir tarzın ilk ve başarılı örneği olup o tarzın da uzun süre, bir yığın başka marka tarafından kullanılması lazım. Yani yeni bir parfüm trendi başlatması lazım.
- 2 beğenme
Yorum
Yorum