denediklerimden Musc Ravageure oyum
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
En İyi Misk'li Parfümler
Çökme
X
-
Bana yolladığın Musk Gazelle'i splite açalım mı? Bir daha kimse bi'şey koklayamasın, koku alamasınOrjinal yazı sahibi: Makedon View PostSıklardan bana en yoğun duyguları yaşatan Royal Muska ancak favorim onun çok daha edepsiz hali Secretions. Kubilay Han ve Original Musk'ta üzmez ancak Musc Tonkin herşeyi altüst edecek denendiğinde inanıyorum. Bir de olmazsa olmaz Abdul Samad al Qurashi Deer Musk. Dolayısı ile favorilerim Secretion Magnifiques ve Deer Musk

- 1 Beğen
Yorum
-
Vedat ozan nın bir yazısında şu bilgiler mevcut
Misk özel bir geyik cinsinin midesi ile cinsel organı arasındaki bir bezedir. Misk Sanskritçede testis anlamına gelir. Gerçek misk çok pahalı. Geyiğin testislerinin üzerinden alınabilmesi için hayvanın öldürülmesi gerekiyor. Misk’in sentetiği nasıl çıkmış biliyor musunuz? Patlayıcı uzmanı bir adam yeni bir patlayıcı yaparken yanlışlıkla güzel kokulu bir molekül elde ediyor. Bir bakıyorlar misk. Bu sebeple ilk sentetik miske adamın ismi verilmiş: Misk Baur
Son Düzenleme Freeoud; 30-04-18, 22:19. Tarafından yapıldı.
- 2 beğenme
Yorum
Bu arada onun markasını bilmiyorum, Arabistan'a iş için giden kuyumcu bir arkadaşın babasına söylemiştim ''en pis kokan ve en pahalı olanı al'' diye...
Yorum