Beğendiğiniz Misk içerikli parfümleri oyluyoruz.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
En İyi Misk'li Parfümler
Çökme
X
-
En İyi Misk'li Parfümler
40Serge Lutens Muscs Koublai Khan15.00%6L'Artisan Parfumeur Mure et Musc Extreme2.50%1Miller Harris L`'Air de Rien2.50%1Frederic Malle Musc Ravageur47.50%19Annick Goutal Musc Nomade0%0Perris Monte Carlo Musk Extreme2.50%1Kiehl`s Original Musk2.50%1Montale White Musk2.50%1Nasomatto Silver Musk5.00%2M.Micallef Royal Muska7.50%3Boss Wool & Musk0%0Avon Musk For Men0%0Avon Soft Musk0%0Jovan Musk0%0The Body Shop White Musk0%0Narciso Rodriguez for Him12.50%5Parfum d`Empire Musc Tonkin0%0Reminiscence Musc0%0Bond No.9 New York Musk0%0Nawab of Oudh, NY Oud, Naxos, NY Amber, Mona VanilleEtiketler: Yok
- 1 Beğen
-
- 1 Beğen
-
AA! Tamamen unutmuşum.. En sevdiğim ve kullandığım misk içeren parfüm Narciso Rodriguez for Him, EDP ve Musc Collection... Özellikle for Him'i çok kullandım. Çok da severim.
- 3 beğenme
Yorum
-
- 1 Beğen
Yorum
-
Reminiscence PR yapılıyor burada. Admin yok mu forumda?Son Düzenleme Umut Kurtoğlu; 01-02-17, 16:12. Tarafından yapıldı.
-
Sıklardan bana en yoğun duyguları yaşatan Royal Muska ancak favorim onun çok daha edepsiz hali Secretions. Kubilay Han ve Original Musk'ta üzmez ancak Musc Tonkin herşeyi altüst edecek denendiğinde inanıyorum. Bir de olmazsa olmaz Abdul Samad al Qurashi Deer Musk. Dolayısı ile favorilerim Secretion Magnifiques ve Deer Musk
- 3 beğenme
Yorum
-
Secretion MagnifiquesOrjinal yazı sahibi: Makedon View PostSıklardan bana en yoğun duyguları yaşatan Royal Muska ancak favorim onun çok daha edepsiz hali Secretions. Kubilay Han ve Original Musk'ta üzmez ancak Musc Tonkin herşeyi altüst edecek denendiğinde inanıyorum. Bir de olmazsa olmaz Abdul Samad al Qurashi Deer Musk. Dolayısı ile favorilerim Secretion Magnifiques ve Deer Musk

- 1 Beğen
Yorum
Gri efekti çok iyi yansıtmış ama.. Allah için..
Yorum