Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Açıklama

Çökme
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

  • Açıklama

    Arkadaşlar selamlar...

    Az evvel Altuğ kardeşimin telefonu ve bana gelen mesajlar sebebi ile bu yazıyı kaleme alma gereği duyuyorum. Beni tarzım ve başka bir takım konular sebebi ile bir başka yazara benzeten dostlar olmuş. Şimdi oturum açtığımda da ismini burada yazmamın etik olmayacağı birkaç kişi de adımı, soyadımı, mail adresimi, telefon numaramı, açık adresimi hatta beni şok eden hadsizlik ve toyluklarıyla evli olup olmadığım, ne iş yaptığım ve Altuğ kardeşim ile nereden samimiyet kurduğumu sorarak neredeyse ahlak polisliğine soyunmuşlar.

    Öncelikle vurgulamak istediğim şey bu güvensizlik ortamının ve rahatsız edici cehalet özgüveninin ortaya çıkardığı gayr-i samimi tablo daha vira Bismillah beni çok üzdü. Şimdi yapacağım açıklamalardan, bana özel mesaj yolu ile densizce sorular soran ve mahalle zaptiyeciliği oynayan ''çocuk'' zekalılar muhataptır lütfen diğer kullanıcılar yazdıklarımdan kendilerini muhaf tutsunlar.

    Ben Ali Sinan Düzyol, 47. yaşım bitmek üzere, yılın belirli zamanları Gebze ve çoğu zaman da Göltürkbükü'nde yaşantımı sürdürüyorum. Mısır ve Gebze'de varlıklarını sürdüren örme ve birinci sınıf tekstil iplikleri fabrikalarının ortağıyım. Buraya kadar tatmin olmayan ''o kişiler'' gerekirse yine aynı içi boş özgüvenleri ile özel mesaj atarlarsa eğer ben onlara telefonumu da veririm daha da ileri giderler ise buradan vatandaşlık numaramı da yayınlarım. Buraya kadar olan anormal durumu normalleştirerek izah etmemde herhangi bir sakınca görmüyorum ancak bundan sonrası için lütfen üslubumu hoş görünüz.

    Evli olup olmadığımı, çocuğumun olup olmadığını, hangi parfümle başlayıp bu alana atıldığımı ve var ise koleksiyon fotoğrafını kendilerine yine özel mesaj yoluyla atmam gerektiğini söyleyen çocuklar şimdi beni iyi dinleyin ve iyi okuyun. 12 yıl önce eşimi toprağa verdim, neden verdiğimi merak ederseniz eğer eşim ve en büyük aşkım kansere yenik düştü. Hayattaki en büyük pişmanlığım da rahmetli eşimin hastalığının gerilemesini beklemek ve bir çocuğumuzun olmayışı bununla beraber çevremde ondan bir parça bulunmayışıdır. Siz toy çocuklar hıçkıra hıçkıra anacığınızın memelerine süt için sarılırken ben Gölcük usta birliğinde efsanevi komutanım Oramiral Güven ERKAYA'nın Guerlain Derby'sini kokluyordum onun postası olarak. Bu konuyu da hallettiğimize göre sıra koleksiyon olarak varsaydığınız koleksiyon olmayan fotoğraflara geldi. Sayısını tam olarak bilmemekle beraber ortalama 40-45 şişe parfümümden koleksiyon niteliği taşıyan şişe sayısı 4 veya 5. Fotoğrafı atmama gerek var mı bilmiyorum fakat isteyen olursa zaten her gün her yerde ve özellikle incelediğim kadarı ile burada da rahatlıkla görebileceği, her yıl 1 milyon şişe üretilen parfümlerin toplamından 300 şişe koyup buna da koleksiyon diyen insanların koleksiyonundan bir farkı olmadığını görecektir.

    Altuğcuğum bu sözüm de bir abi, bir aile dostu ve bir dost olarak sana gelsin. Madem böyle bir platformun her alanında ağabeylik yapıyor ve bir şeylere hem zamanından hem de maddi kaynaklarından fedakarlık yapıp ön ayak oluyorsun, keşke bir güven ortamı oluşturduktan sonra beni davet etseymişsin...
    Ben burada çoluk çocuğun iki paralık egolarıyla ve cüretkarlıklarıyla yüz yüze geliyorum daha Allah'ın 3. günü. Yazık.

    Son olarak en hassas noktalarım ve özel hayatımın ihlali derecesindeki saçma mesajları atan o insanlar hakkında bunun tekrarı halinde yasal işlem başlatacağımı da buradan bilginize sunmak istiyorum.

    En iyi dileklerimle, güzel forumlar.

  • #2
    Bende zamanında benzer bir durumu yaşamıştım hocam. Onlarda içgüdüsel olarak bunu yapıyor sanırım, belkide küçükken hayal olarak seçtikleri dedektiflik mesleğini burada tatbik etme çabasındadırlar. Normalde yorumluk bir durum değil yazınız ama aynısını yaşadığım için yorum yazmak istedim. Anlayamadığım ise şu hocam. Koleksiyonunuz velev ki bahsettiğiniz kadar yok veya siz hayali bir karakter ile buradaki insanlar ile terbiye sınırları içerisinde paylaşım yapıyorsunuz KİME NE?. Gerçekten toplum olarak çok kötü bir noktaya gidiyoruz. Birbirimizi görmediğimiz bir sosyal ortamda bile birbirimize bu kadar tahammülsüzken pekte başarı şansı olan bir toplum olamıyoruz. Hocam yorumum için affınıza sığınıyorum eşiniz içinde Allah'tan rahmet size de sabır diliyorum. Nacizane istirhamımdır, bu ortamda çok değerli insanlarında paylaşımları mevcut. Bence size bu yanlışı yapan şahıs için güzel diyalogları ertelemeyin. Bu tarz insanların zaten toplumlarda barınma süresi kısıtlıdır onlar için siz geri durmayın. Bu ara da geç oldu ama aramıza hoş geldiniz.

    Yorum


    • #3
      Ali Sinan Bey, oncelikle foruma hosgeldiniz demek, ardindan da size gelen yorumlara gercekten uzuldugumu belirtmek isterim.
      Foruma uye oldugunuz andan itibaren mesajlarinizi takip edip Altug ile konustugumda da sizi ozellikle ona sormustum ve forum icin buyuk bir kazanc olacaginizi dusundugumu aktarmistim.
      Forum ilk kuruldugunda cok zor gunler gecirdik; cesitli tartismalarin onune gecmek icin gercekten yorucu bir mesai harcadik.
      Paylasimin esas olacagi ve parfumden ne amacla olursa olsun kar edilemeyen bir yapi kurmaya calistik, kurallar koyduk ve uygulanmasini da hep beraber takip edelim diye karar aldik.
      Goruyorum ki guven ortamini saglamak icin daha cok calismamiz gerekiyormus.

      Siz aslinda forumun gayet stabil bir zamaninda uye oldunuz ama goruyorum ki ozel mesajlarla soru yagmuruna tutulup rahatsiz edilmissiniz.
      Kimseye hicbir sey kanitlamak zorunda olmadiginizi size nacizane soylemek isterim.
      Siz de iyi bilirsiniz ki hayatta basarili ve/veya yerinde olunmak istenen kisiler hep kiskanilirlar ve cekilemezler.
      Esiniz icin de cok uzuldum, basiniz sagolsun; umarim bundan sonraki hayatinizda baska acilar yasamazsiniz.
      Degerli paylasimlarinizi vaktinizin elverdigi olcude bekliyoruz.
      Herhangi bir sorununuz oldugunda Altug ve ben her zaman yardima haziriz.
      Keyifli forumlar.

      Yorum


      • #4
        ...

        boyle bir muameleye maruz kalmaniza üzüldüm. Insanlar kafayi yemis sanirim (aileniz hakkinda cok derin sorular soranlari kastediyorum. Yoksa insanlarin makul sorularini elestirecek degilim)

        Yorum


        • #5
          Her kim olursanız olun.. Hoş geldiniz... Sizin yazdığınız gibi yorumlar okumayı özlemişiz.. Umalım ki tekrar sadece parfümleri konuşmaya devam edebilelim..

          Yorum


          • #6
            Anlaşılan bu evden de taşınma zamanım yaklaşıyor galiba

            Yorum


            • #7
              Ali Sinan bey başınız sağ olsun ve geçmiş olsun bu olanlardan.Anlamadığım bir şey var neden size bu özel soruları soruyorlar,hakikaten anlamadığım için soruyorum.

              Yorum


              • #8
                Arkadaşlar selamlar ve güzel forumlar diliyorum. Öncelikle iyi niyetiniz ve güzel temennileriniz için teşekkür ederim ve renkli bir hayat geçirmenizi arzu ederim. Kimse böyle şeylerle karşılaşmak istemez elbet özellikle de sevdiği bir dostunun referansları ve daveti ile geldiği bir ''paylaşım'' alanında. Ancak Altuğ kardeşim bana daha önceden platformun yaşamış olduğu talihsiz olayları tüm boyutları ile anlatıp mücadelenin güçlüklerini detaylandırınca o hadsiz insanların da haklı olmasalar bile kendi kapasiteleri ekseninde bir bahaneleri olduğunu anlayabiliyorum. Ancak bahane ettikleri şeylerin hangi amaçla bahane edildiği ve bunun sonucunun nereye varılacağı gibi bir soruyu da rahmetli eşime dil uzatacak kadar yozlaşmış olan o alçak insanlara sorarım.

                Burada olan burada kalmıştır. Beni nedense benzettikleri kişiden korktukları için midir yoksa onun altında ezildikleri için midir benzettiklerini bilemem çünkü Altuğ bana 3 olağan şüpheli kişi ve onların profillerinden bildiği kadarını anlatmıştır. Dolayısı ile benzetildiğim yazarların yaptığı doğrular yada yanlışlar yine o kişilerin kendisini bağlamalıdır. Beni, işimi, aşımı yada rahmetli eşimi değil. Son tahlilde olayın tekrarı konusunda söylediklerimin ve yapacaklarımın arkasında olup bu yazıyı da ister o yetersiz insanlara vicdani ders olması bakımından burada tutulmasını isterlerse de kaldırılmasını sayın platform yöneticisi dostlarımdan istirham edeceğim.

                Keyifli forumlar, saygılarımla.

                Yorum


                • #9
                  Hoşgeldiniz

                  Yorum


                  • #10
                    Orjinal yazı sahibi: Balzamik Sirke View Post
                    Arkadaşlar selamlar ve güzel forumlar diliyorum. Öncelikle iyi niyetiniz ve güzel temennileriniz için teşekkür ederim ve renkli bir hayat geçirmenizi arzu ederim. Kimse böyle şeylerle karşılaşmak istemez elbet özellikle de sevdiği bir dostunun referansları ve daveti ile geldiği bir ''paylaşım'' alanında. Ancak Altuğ kardeşim bana daha önceden platformun yaşamış olduğu talihsiz olayları tüm boyutları ile anlatıp mücadelenin güçlüklerini detaylandırınca o hadsiz insanların da haklı olmasalar bile kendi kapasiteleri ekseninde bir bahaneleri olduğunu anlayabiliyorum. Ancak bahane ettikleri şeylerin hangi amaçla bahane edildiği ve bunun sonucunun nereye varılacağı gibi bir soruyu da rahmetli eşime dil uzatacak kadar yozlaşmış olan o alçak insanlara sorarım.

                    Burada olan burada kalmıştır. Beni nedense benzettikleri kişiden korktukları için midir yoksa onun altında ezildikleri için midir benzettiklerini bilemem çünkü Altuğ bana 3 olağan şüpheli kişi ve onların profillerinden bildiği kadarını anlatmıştır. Dolayısı ile benzetildiğim yazarların yaptığı doğrular yada yanlışlar yine o kişilerin kendisini bağlamalıdır. Beni, işimi, aşımı yada rahmetli eşimi değil. Son tahlilde olayın tekrarı konusunda söylediklerimin ve yapacaklarımın arkasında olup bu yazıyı da ister o yetersiz insanlara vicdani ders olması bakımından burada tutulmasını isterlerse de kaldırılmasını sayın platform yöneticisi dostlarımdan istirham edeceğim.

                    Keyifli forumlar, saygılarımla.
                    Forumumuza hoşgeldiniz, ailevi sebeplerden dolayı son birkac gündür forumla ilgilenemedim, ancak belli ki hayatta hicbir amacı olmayan ve ortamı karıştırıp insanları huzursuz etmekten keyif alan, hırslarına yenik düşen şahsiyetlerden siz de nasibinizi almışsınız.

                    Bunun için ve yaşadığınız kayıp için üzgünüm.

                    Umarım bu haddini aşan sorular yüzünden forumumuzun keyifli ortamını terk etmezsiniz, yaşayacağınız her türlü problemde yanınızda olacagımızı ve her türlü sorunu bizimle rahatça paylaşabileceginizi belirtmek isterim..

                    Yorum


                    • #11
                      Ali abi takılma böyle densizlere , her yerde her kurumda yırtık don gibi çıkıyorlar insanların karşılarına gül geç onlara en büyük cevap adam yerine koymayıp cevap vermemektir.

                      Yorum


                      • #12
                        İtina ile, sonsuza dek görmezden gelirim. Bana da yapıldı. Yanlış yapan kendine yapar. Kendi gider. Kişi kendini belli eder eninde sonunda. Her platformu 3-5 densiz için terkedemem. Siz de yapmayın. En özgür nerede isem orada yazarım.

                        Yorum

                        İşleniyor...
                        X