Orjinal yazı sahibi: kaside
View Post
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Parfüm Hobisi Açıldı.
Çökme
X
-
Kaside hanım hoşgeldiniz çok mutlu oldum sizi burda görmektenOrjinal yazı sahibi: kasideHerkese merhaba, bizler sadece parfüm bağımlısı değil, aynı zamanda parfüm forumu bağımlısı da olmuşuz.
Forumsuz yapamıyoruz. Bizleri bu güzel foruma ve birbirimize kavuşturan arkadaşlara teşekkürler. 

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Merhabalar,
Yeni forum hayırlı olsun.
Haberdar eden Cantona ve Matrai'ye ayrıca teşekkür ederim.
- 3 beğenme
Yorum
-
Ven ben de geldim :-) tüm arkadaşlarımı burada görmek güzel.
Bu sefer farkli bir avatar sececegim, henüz karar veremedim :-))
Herkese selamlar sevgiler
- 8 beğenme
Yorum
-
-
Merakımızın hobiye! dönüştüğü bu paylaşım merkezini hazırlayanlara teşekkür eder, herkes için hayırlı olmasını dilerim..
- 6 beğenme
Yorum
-
Daha önce Mete bey de sormuştu, kim bu admin diyeOrjinal yazı sahibi: Lagerfeld View PostBu arada arkadaşlar şu Parfüm tapınak şövalyelerinin tepedeki isimlerini bi' netleştirsek.
Şu dakika Debussy, Zegna ve bide Vendetta'mız mevcut sanırım.
. Şimdilik sadece ben ve Zeynep (Zegna) hanım var yönetimde sadece, fakat bu sabit kalmayacak tabii forum oturduktan sonra yönetim genişler veya değişir diye tahmin ediyorum.
Vendetta maskeli adminimiz kim derseniz, sabit biri değil. Forumun türlü türlü fonksiyonu ve gereksinimi var (çeviri, tema, tapatalk, üye onaylama - mail kontrol vb.), hepsine Zeynep hanım ve ben yetişemeyeceğimiz için destek veren arkadaşlar arada o üyelik vasıtasıyla admin paneline girip destek veriyorlar, yardımda bulunuyorlar. Destek verenleri açıklayım dedim de gerek yok demişlerdi
.
- 4 beğenme
Yorum
-
kuzukardes lobi deyip hafife alma abi bunlari. Bunlar varya bunlar.. illuminatiler...
-
yahu arkadaşlar niye böyle yapıyorsunuz?ben "lobi" derken otel lobisi şeetmiştim valla billa...kardeşiniz yusuf..

Yorum