Black Oud The Merchant of Venice
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
LM Parfums - Black Oud
Siyah, isli ve sert bi' parfüm. Şisesi gibi ışıksız. Hayvanlar, tütsüler, odun parçaları, çığlık çığlığa kimyonlar, rutubetli ahırlar...
Teksas Katliamı'nın hüzünlü ve ezik oğlu Leather Face'in testeresi bu şekilde kokabilir diye düşünüyorum. Her şeyi bi' kenara bırakıp acayip çekici olduğunu da eklemem gerekiyor. Buna rağmen orada burada giyilebilecek bi' çalışma değil.
Hani bazı kokuları sıkmadan iki kere düşünmek gerekir...- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 17 beğenme
Yorum
-
Hermes Rouge ve Penhaligon’s Amaranthine
Hermes Rouge, Chanel No.19 edp’nin kadife dokulu kıpkırmızı rujlu eski kafa şipre hali. Hermes’in müthiş gizli kalmış en iyi işlerinden biriymiş, çok geç tanıdım..
Amaranthine o acı ve taze yeşil kesif halinden dünyanın en güzel ve rahatlatıcı süt notasına nasıl evrildin hala aklım almıyor. O kadar çok sütlü parfüm denedim, açık ara en iyisi.
- 17 beğenme
Yorum
-
Serge Lutens haftasının 2. günü Cannibale.
Gül, leziz baharatlar, çürümeye yüz tutmuş meyveler, biraz köz, biraz derisi üzerinde et, hayvansal bir amber ve bolca duman. Izgarada pişmekte olan Hannibal Lecter ın akşam yemeği. Gotik, karanlık ve tüyler ürpertici ölümcül bir zerafet.
- 18 beğenme
Yorum
-
Kilian Back to Black... Tatlı, vişneli pipo tütünü. Parfümü çekici yapan ise baldan gelen hayvansallık. Benzoin, amber, tonka, günlük ve vanilya ile yumuşak bir taban; badem, vişne, ahududu ile o muhteşem meyvemsilikle taçlanıp, balın kişniş, paçuli ve safran ile kirlenip hayvansı hissi. Hımm gövdede yerini bulmuş ve bütün notaları mıknatıs gibi kendisine çeken odunsu notalar. Her zaman hissedilen nemli bir tütün. Sardunya ve papatyadan gelen burukluk... Açılışta taze bir bergamot... Yoğun ve karışık içeriğe rağmen ustaca harmanlanmış notaların parfümün adınıdaki gibi "afrodizyak" etkisi. Kirli, tatlı, çekici, lezzetli bir parfüm. Orta yaşlarda kışkırtıcı etkisi kaçınılmaz...Son Düzenleme ali; 03-12-18, 22:31. Tarafından yapıldı.
- 22 beğenme
Yorum
Yorum