Bugün armaf cdni kullandım ve bana göre olmadığına karar verdim.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Parfums de marly Nisean. Odunsu bir parfüm sıkmak istediğimde ilk aklıma gelenlerden. Tozlu, kuru bir o kadar lüks izlenimli
- 14 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matrai View PostParfums de marly Nisean. Odunsu bir parfüm sıkmak istediğimde ilk aklıma gelenlerden. Tozlu, kuru bir o kadar lüks izlenimli
- 14 beğenme
Yorum
-
Apogee Louis Vuitton- Birisi bilmeden bunu üstüme sıksa ucuz bir parfüm herhalde derim. Hayal kırıklığım fiyatını göz önünde bulundurduğum için olabilir bilmiyorum. ama okuduğum kadarıyla LV'nin en çok satan parfümlerindenmiş. Umarım elimdeki sample'da bir sorun vardır çünkü hiç yakışmamış bu markaya ve bu fiyata. Bir de kağıtta deneyeceğim, belki tenime uymadı. Kendime de kızıyorum şu an zira sırf markasına bakarak mazur görmeye çalışıyorum. Tanınmamış bir marka olsa kesin tekmeyi basmıştım.
Ekleme; Bir buçuk saat sonraki koku daha kaliteli diyebilirim . Pudralı çıçek kokusu olarak kapanıyor. Kapanışı hoş ama yine de parasını hak ettiğini düşünmüyorum..
Material GirlSon Düzenleme aydın10; 17-11-18, 09:03. Tarafından yapıldı.
- 14 beğenme
Yorum
-
2 gündür Frozenwings hocamın hediyesi Nishane Duftblüten kullanıyorum. Beni derinden etkileyen bir yapısı olduğunu söyleyebilirim. Metalik çiçeksi ve keskin kokusu biraz dengesiz olsa da etkili ve sürükleyici çiçeksiliği beni cezbetti.
- 15 beğenme
Yorum
-
Amouage Opus V
Güne enerjik ve mutlu başlamak isteyenlere birebir. Fazla iddali değil derinliği olan ve tematik bir çalışmamı belki hayır ama genel beğenisi yüksek hoş bir parfüm .
Mutlu günler efendim der gibi kokuyorSon Düzenleme Forsy; 17-11-18, 13:32. Tarafından yapıldı.
- 14 beğenme
Yorum
Yorum