Encre Noire.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Just maybe someone, somewhere will step into your life and create something so beautiful it will change your world forever ❤ All audio parts are the sole pro...
- 9 beğenme
-
Günlerdir Flowerbomb Nectar kullanıyorum.Çok hoşuma gitmeye başladı kokusu.Eskiden klasiği daha çok severken,şimdi bu bir adım öne geçti diyebilirim.Kalıcılığı da daha iyi.Çevremden de hep olumlu yorumlar aldım.Harika koktuğumu söyleyen arkadaşlarım oldu😊Oldukça tatlı olmasına rağmen öyle yumuşak ve pürüzsüz bir tatlılığı var ki,bu da ona hem masum,hem de çekici bir hava veriyor.Ben zaten tatlı koku severim ama sevmeyen arkadaşlarım bile beğendi parfümümü.Umarım üretimi hep devam eder.
- 10 beğenme
Yorum
-
Kemi - Hayat, genel beğeniye oynayan öd safran mandalina ve hafif deri hissiyatı. Açılışı oldukça kaliteli bir öd ile hissedilmekte insanı rahatsız etmeyecek bir öd 15-20 dakika sonrasında ise o net hissedilen öd kaybolmakta ve safranın biraz hafif deri hissiyatı yaratan şekilde akoru andıran ve derinlerden gelen öd ile yayılımı devam etmekte. İçeriğinde doğal öd ve safran kullanıldığı biliyorum ama öd alışılagelmişin dışında kendini hissettiriyor. Genel beğeniye oynayan bir öd diyebilirim. En azından beğenenler çıkabiliyor
- 13 beğenme
Yorum
-
TF Oud wood'a benzetenler bile olmuş ama asıl merak ettiğim Safran ve Oud diyince acaba MfK Oud ile benzerlik var mı?
-
Açıkçası bir şeye benzetilmesi gerekirse açılışı çok az oud wood intense i andırıyor ama %30-40 diyebilirim bu benzerlik. Safran 20 dakika sonrasında sedir ile başrole geçiyor ama benzediği bir koku var mı? Bence yok mfk oud ile safran benzerliği düşük çünkü gerisinde akorla karışık bir öd geliyor ve mfk oud daha bi iyi çocuksa hayat biraz kötü çocuk kıvamında. Bir de mandalina hissettiriyor kendini daima ve bu nedenle de oraya kaymaya çalışsa bile hep kötü çocuk olarak kalıyor.
Yorum