Jovoy Pavillon Rouge
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Nishane Hacivat. Geçen sene aldığım Hacivatla bu sene aldığım arasında bazı farklar var. Yeni üretim Aventus'tan biraz daha uzaklaşmış kanımca. Geçen seneki üretimde Ananas ön planda ve ananası destekleyen greyfurt ve meşe yosunu kadar çok hissedilen yasemin vardı. Yeni üretimde Bergamotun öncülüğünde greyfurt patlaması ve altta kalmış bir ananas ile açılış yapılıyor. Biraz burnu tırmalarcasına temizlik ürünü hissi veriyor bergamot. Kısa süre sonra ananas ve meşe yosunu devreye girince eski versiyona yakın bir hal alıyor. Yasemin eskisi kadar yoğun değil. Tabi bunlar ayrıntılarda gizli. Genel olarak bir reformülasyondan bahsedilemez. Belki Aventus ile benzerlik noktasında yapılan eleştiriler karşısında formülde denge değişikliğine gidilmiş olabilir.
- 16 beğenme
Yorum
-
- 8 beğenme
Yorum
-
Güzel beğendim hocam tabi çok daha güzel ve kaliteli parfümler vardır muhakkak ama fiyat performans acısından gayet memnun etti ") Arabik bir oud kokusu beklerken genel beğeni parfümü olabileceğini bu kadar tahmin etmemiştim. Kalemat biraz Herodu andırıyordu Black kalemat biraz daha farklı ama baya güzel pişman etmedi.
Yorum