Davidoff Zino
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Aralık2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Montale Aoudmazing. Montale ve Mancera baya baya bir kabuk değiştirmiş. Özellikle bir ropörtajında gerçek oud kullandığı tek parfümü olarak bahsetmesi Aoudmazing'e olan ilgimi arttırmıştı. Üstüne güzel yorumlar ve övgülerde okuyunca bu ilgim daha fazla artarak şişe almaya kadar gitti. Açılışı klasik montale Aoud ları gibi oldu ama yarım saat sonraki hali gerçekten etkileyici. Kalıcılığı ve farkedilirliği ise montale standarlarında dersem herkes anlar zaten. Kısacası oldukça sevdim.
- 19 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matrai View PostMontale Aoudmazing. Montale ve Mancera baya baya bir kabuk değiştirmiş. Özellikle bir ropörtajında gerçek oud kullandığı tek parfümü olarak bahsetmesi Aoudmazing'e olan ilgimi arttırmıştı. Üstüne güzel yorumlar ve övgülerde okuyunca bu ilgim daha fazla artarak şişe almaya kadar gitti. Açılışı klasik montale Aoud ları gibi oldu ama yarım saat sonraki hali gerçekten etkileyici. Kalıcılığı ve farkedilirliği ise montale standarlarında dersem herkes anlar zaten. Kısacası oldukça sevdim.
- 5 beğenme
Yorum
-
- 17 beğenme
Yorum
-
Ormonde Jayne Black Gold
Performans harikası olmasa da koku güzelliği olarak harika bir iş çıkarmışlar. Lüks kaliteli uyumlu bir harman ve farklı genel beğenisi de oldukça yüksek 👍
- 14 beğenme
Yorum
-
- 6 beğenme
Yorum
Yorum