Burak kardeşim, Umut kardeşimin emaneti kalan 45 ml Zegna oud u ben alayım müsade ederseniz. Selamlar.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Forum İçi Spliti v.1 (ARŞİV) #
Çökme
X
-
# Talepler OK! Hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Bu spliti ayakta tuttunuz. Paylaşım işte böyle olur! Bedavaya yakın fiyatlarla parfümlerini splite teklif eden ve katılım sağlayıp bu güzel fırsatları kaçırmayan, destek olan herkese bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Cuma günü akşamına ödeme tablosunu yayınlayıp takip eden hafta boyunca ödeme toplama işlerini halletmeye çalışırız. Tahminim şu ki; en geç Eylül ayı sonunda hepinizin parfümleri dolaplardaki yerlerini alır. #
- 9 beğenme
Yorum
-
# Aşağıdaki parfümler elime ulaşmıştır. #
Etat Libre d’Orange True Lust 60ml (ml 6,5₺)
L’Occitane Eau de Toilette 70ml (ml 2,5₺)
Molinard Ambre Lumiere 55ml (ml 6₺)
Serge Lutens Santal Majuscule 50ml (ml 7₺)
Bvlgari Aqua Amara 48ml (ml 3,5₺)
Etat Libre d’Orange Bijou Romantique 80ml (ml 6,5₺)
Façonnable Man 30ml (ml 3₺)
Lattafa Parfumes Raghba 99ml (ml 1₺)
Loewe 7 50ml (ml 3₺)
Mancera Aoud Cafe 40ml (ml 2,5₺)
Mancera Black Gold 50ml (ml 4,5₺)
Nishane Colognise 40ml (ml 3₺)
Sospiro Wardasina (Rosso Afgano) 45ml (ml 7₺)
The Merchant of Venice Arabian Myrrh 50ml (ml 3,5₺)
Tiziana Terenzi Kirke 99ml (ml 5₺)
Tom Ford Tobacco Vanille 48ml (ml 8₺)
Unique Luxury Chypre Toscano 100ml (ml 2₺)
- 3 beğenme
Yorum
-
Yorum
-
# Talepler OK! Sayfayı toparlayıp kurallara göre talepleri son kez gözden geçireceğim ve 20:00'da spliti kapatıp ödeme tablosunu yayınlayacağım. #
- 1 Beğen
Yorum
-
$ Ödeme listesi yayınlandı. Liste biraz kabarık olduğu için detaylı tablo sığmadı. Toplam tutarları sizler de bir kontrol edin. Hatalı bir durumun önüne geçelim. Yarın daha öncelerden planlanmış bir seyahatim olacak. O sebeple sizler ödemeleri hafta içinde gönderdikçe tabloları sadeleştiremeyebilirim. Bu durum ödemelerin ulaşmadığı anlamına gelmeyecektir. Herkese sevgiler, saygılar, iyi hafta sonları dilerim. $
- 4 beğenme
Yorum
-
geç olmadıysa ve kaldıysa
20 ml ormonde jayne black gold
10 ml african leather rica edebiirmiyim
Yorum
Yorum