Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# Forum İçi Spliti v.1 (ARŞİV) #

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Orjinal yazı sahibi: Burak Erkan View Post
    Şu Noir de Noir deki tartışmayı yeni gördüm böyle olacağı belliydi . Ben 35 ml ilk talep eden kişiydim . Muvafakatim dışında 20 ml’e kadar şişeli hakkım düşürüldüğü için bu tartışmalar oldu . Baştan Split kuralları çiğnenmeseydi hiç sorun yoktu
    Pardon hocam. Hangi kurali cignedik acaba?

artik yazilanlar art niyetli gelmeye basladi ve kizmaya basliyorum!

en kisa zamanda ne demek istediginizi sayfaya yazin lutfen.

Yorum

• Burak Erkan

Ayrica burada paylasim esastir. Istersem siseli alana 15ml de birakirim ve kimse 5 10 ml daha fazla parfum alacak diye diger isteyenlerin hevesini ortada birakamam. Bu bana yakismaz. Ben enayi miyim her isteyene bolusturup kendime fazladan dekantlama isi cikarayim?

bana akil ve mantikla izah edilebilecek konularda her zaman elestiri yapabilirsiniz ama kusura bakmayin kendi koydugum kurallari da cigneyecek kadar mal degilim.

isine gelmeyene kapiyi gosteriyorum.

siz 15ml eksik parfum aliyorsunuz diye splitten cikarken benim size saygidan baska hicbir lafim olmadi. Siz de saygi duyacaksiniz ve kural cignenmeseydi gibi cirkin laflari ederken bir kez daha dusuneceksiniz.
      Son Düzenleme cantona8; 12-09-18, 23:23. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Burak Erkan View Post
        Şu Noir de Noir deki tartışmayı yeni gördüm böyle olacağı belliydi . Ben 35 ml ilk talep eden kişiydim . Muvafakatim dışında 20 ml’e kadar şişeli hakkım düşürüldüğü için bu tartışmalar oldu . Baştan Split kuralları çiğnenmeseydi hiç sorun yoktu

Splitin bir yazısal kuralları birde split geleneğine uygun yazısı olmayan kuralları vardır. Herşeyi kurallara bağlarsak sayfalarca kural yazısı olur.

Ben kendi splitlerimde yazılı olarak ta beyan ediyorum bu kuralı. Şişeli alan arkadaşın hakkını şişe miktarının %10 ve ya %15 ine kadar indirme hakkım vardır diye. Ama bunu kurala bağlamasakta olur. Zaten split mantığı bunu gerektirir. Split demek bölüşmek demektir. Forum splitinin geleneği budur. Bu splite parfüm verenlerde, bu spliti gerçekleştirende zaten bu amaç dahilinde paylaşım yapıyor. Lütfen kimse kimseye kızmasın darılmasın. Bu splite parfüm verenleride bu splitten parfüm alanlarıda tek tek kutluyor ve tebrik ediyorum. İşte paylaşım ve forum kültürü budur, bunun gereğidir.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: cantona8
          Ayrica burada paylasim esastir. Istersem siseli alana 15ml de birakirim ve kimse 5 10 ml daha fazla parfum alacak diye diger isteyenlerin hevesini ortada birakamam. Bu bana yakismaz. Ben enayi miyim her isteyene bolusturup kendime fazladan dekantlama isi cikarayim?

bana akil ve mantikla izah edilebilecek konularda her zaman elestiri yapabilirsiniz ama kusura bakmayin kendi koydugum kurallari da cigneyecek kadar mal degilim.

isine gelmeyene kapiyi gosteriyorum.

siz 15ml eksik parfum aliyorsunuz diye splitten cikarken benim size saygidan baska hicbir lafim olmadi. Siz de saygi duyacaksiniz ve kural cignenmeseydi gibi cirkin laflari ederken bir k3z daha dusuneceksiniz.
          Abi canını sıkma cok güzel bir is yaptın buradaki amac herkesin bütcesine göre deniyebilecegi kadar parfüm denemesiyle yapılan bir iş. Bende toscana ya siseli girdim 10ml azaldı helali hos olsun ne güzel iki arkadasımızda deneme fırsatı buldu. Böyle 10 ml 15 ml için birbirimizi kırmaya degmez lütfen split ruhuna zarar vermeyelim

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• # Arkadaslar gerekli duzenlemeleri yapacagim pc basina gecince. #

Yorum

• Ben de dolan bir şişesen dolu olmasına rağmen 5ml talepte bulundum ve hiç ikiletmeden şişeliden 5ml düşüldü ve verildi bana yer açıldı. Yeri geliyor 100ml şişeye talep çok olunca 15ml şişeli kalıyor.

Kolay gelsin gerçekten çok ama çok zor. Ben 5-6 hazır şişedeki dekantlarımı takaslarken ayırıp, paketlemekle bile ne kadar süre uğraşıyorum. Split yapan arkadaşlar yüzlerce dekantla günlerce uğraşıyor, tahmin edebiliyorum. Emeğe saygı lütfen

Yorum

• Ya arkadaşlar,gerçekten böyle sığ bir tartışma olacağını bilsem hiç şişeli talep malep etmezdim.Ayrıca,bu kadar emek sarf etmiş Mustafa Hocama da böyle laflar ettiniz gerçekten helal olsun.

Ya bu benim şişeli olarak aradığım bir koku ve daha en başta da belirtmişim şişeli isteyen olmadıysa diye.Daha sonra baktım ki vazgeçilmiş ve ben daha önce istemişim,bunu izah edeyim istedim.Ayrıca şimdi anlıyorum ki Korem benden önce istemiş,hak kendisinindir hayırlı uğurlu olsun.Bunun dışında bütün emekleri,özveriyi yok sayıp"haksızlık bu,olmaz,benim olacak"gibi laflar ayıptır.Çok mu istiyorsunuz, benim hakkım olsaydı vallahi hemen şimdi size devrederdim yeter ki bu lafları etmeyin,can sıkmayın bu ne ya.

Buna istemeden sebep olduğum için başta cantona8 Mustafa Hocamdan ve forum ahalisinden özür diliyorum.Dekant talebim geçerlidir,şişeli talebim iptal lütfen.

Yorum

• Guest's Avatar
                  Misafir Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Son iki sayfayı okuyanın zaten bir fikri oluşacaktır.

• cantona8
                  cantona8 Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  .....

• Hocam lidge de yer kaldıysa alabilir miyim 5 ml bile olsa kafidir . Eğer şu an doluysa ve müsait değilse ileriki günlerde boş olma durumu olursa ekleyebilir misiniz teşekkürler.

Yorum

• Azzura
                  Azzura Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Benim 5 ml talebimi alabilirsiniz hocam denediğim bir yıl 2014 o yüzden siz deneyin

• Forsy
                  Forsy Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Kürşat hocam çok teşekkür ederim.

• Valla siz burada 5 10 neyse ml için birbirinizi kırmayın inanın değmez aramızda hoşgörü ile halledelim parfüm istiyoruz herkese yetecek kadar bölüşelim göreceksiniz sorun kalmayacak saygılar

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Murat View Post
                  Valla siz burada 5 10 neyse ml için birbirinizi kırmayın inanın değmez aramızda hoşgörü ile halledelim parfüm istiyoruz herkese yetecek kadar bölüşelim göreceksiniz sorun kalmayacak saygılar
                  Merhabalar Murat hocam. Ben de herkesi memnun etmeye çalışıyorum işte Kimsenin hevesi kalmasın, herkes memnun olsun...

Yorum

• # Talepler OK! Şu an için iptal edilecek şişe bulunmamaktadır. Parfümlerin sahibi arkadaşlar, denemek isteyen herkese 5ml de olsa parfümlerin ulaşması konusunu destekliyorlar. Hatırlatma; Cuma son gün. Sevgiler, iyi geceler #

Yorum

• Mustafa hocam, benim Noir de Noir' deki 35 ml payımı, ürünü dolanlar listesinden alarak azaltabilirsiniz. Bir başka arkadaşımız, 35 ml payı 20 ye düştüğü için şişeli teklifini iptal etmişti. Şu an benim payım 35 ml görünüyor. Yanlış bir anlaşılma olmasın. Amaç beğenilen şişeden en yüksek ml alıp kapatmak değil.
                      Takdir sizin, böyle kalırsa da problem değil.
                      Teşekkürler.

Yorum

• cantona8
                        cantona8 Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Hocam isteyenler talep edebilir. Iciniz rahat olsun. Duzenliyorum hemen. Iyi geceler.

• Eyvallah hocam,
                      Allah size sabır ve kolaylıklar versin.

Yorum

• 25 ml Santal Majuscule yazayım. Vazgeçen arkadaşımız pişman olursa devredebilirim.

Yorum

• PinotNoir
                          PinotNoir Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Elimdekinin miktarına bakmadan yazdım. Yeterince varmış. Bir başkasının faydalanması adına iptal edelim.

• cantona8
                          cantona8 Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Abi santal majuscule bu ya.. valla kendim alirim hic sorun yok. Cok arariz bu fiyatlardan artik

• PinotNoir
                          PinotNoir Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Haklısın. Kaçırmayalım o zaman.

• 10 ve 5 ml ayrı olmak üzere 15 ml Oud Satin Mood rica edeyim.

Yorum

İşleniyor...
                        X