Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# Forum İçi Spliti v.1 (ARŞİV) #

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Şişeli Tobacco Vanille ve 5 ml Lubin Itasca ve MFK APLS rica edebilir miyim

Yorum

• cantona8
      cantona8 Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      T.V. yi yazmışlar Emre hocam. Diğerlerini ekleyeyim mi?

• TME
      TME Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Yazalım Mustafa hocam, 3. bir dekant olarak da 5 ml CC 1872 Men rica edeyim

• Şişeli olarak çok istediğim parfümlere geç kaldığım için gerçekten üzüldüm
    Hocam benden önce yazan olmadıysa, TT ecstasy 15 ML şişeli alabilir miyim?

Düzeltme : Hocam 3 dekant veya şişenin tamamı kuralını şimdi farkettim. Şişenin tamamını bana yazabilirsiniz. İsteyen olursa da hakkımdan verebilirsiniz.
    Son Düzenleme peergynt; 06-09-18, 23:58. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Mustafa hocam güzel split olmuş teşekkürler
      Mfk pour le soir 5 ml
      Profumum arso 5 ml
      bond no 9 shelter island 40 ml
      Creed Green İrish tweed 80 ml
      Kilian Moonlight in heaven 80 ml alabilirim sana zahmet daha eklemelerim olur

Yorum

• # Talepler eklendi. #

Yorum

• Creed Git 30 ml
          By Killian Moonlight 10 ml
          Son Düzenleme Forsy; 07-09-18, 01:00. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Abi sen arso kalan 5 ide bana ekle kapansın

Yorum

• # Önemli! #

# Forumlarda 5. yılımı doldurdum. 4 yıldır da bu split (tatlı) belasına bulaşmış durumdayım. Splitlediğim parfüm sayısını bir ara arşiv olarak tutuyordum ama ucunu kaçırdım ve bıraktım. Sanırım 1000 şişeyi geçti. Dolayısıyla o kadar farklı durumlar ve kişilerle karşılaştım ki; irili ufaklı bir dolu tecrübe edindim çeşitli konular üzerine. Bu konular üzerine saatlerce konuşabilecek kadar hem de Şimdiii... Neden gevezelik ediyorum gece gece. Arkadaşlar tüm samimiyetinizin farkındayım ama "1 şişeliye karşılık 3 dekant" kuralının bir çoğunuz için sıkıntı olabileceğinin farkındayım. Peki ama neden böyle bir şey yaptım. Splitlerin amacını hatırlayacak olursak, temelde yatan şeyin çeşitlilik yaratmak ve paylaşarak yükün altından kalkmak olduğunu hepimiz biliriz. İlk başlardaki düşüncem, splitlerde kesinlikle şişe verilmemesi yönündeydi. Maksat denemek ise şişeyi ne yapacaksın? derdim. Sonra gördüm ki bir babayiğitin çıkıp şişeyi göğüslemesi lazım ki şişe dolsun ve merak eden arkadaşlar da bundan nasiplenmiş olsun. Artı bu kadar şişeyi ben nereye sığdıracağım, verelim arkadaşlara herkesin hevesi, gönlü olsun da dedim Buraya kadar da tamam. Ama sonradan uzun bir süre sadece şişeli parfüm talep edip çekilen arkadaşlar/üyeler olduğunu ve her geçen splitte birer ikişer bunların sayısının arttığını gördüm. İyi veya kötü bir suistimal söz konusu idi bana göre. Spliti yapanın emeğine karşı bir suistimal yani. Ben bunu böyle düşünüyorum ve tartışmaya açık her yönüyle. Sonradan bunu da önlemek için bir takım kurallar/önlemler geliştirme çabasıyla, diğer arkadaşların da yaptıkları organizasyonlardaki tecrübeleri harman ederek son splitte böyle bir kural ekleme kararı aldım. Umarım bu kuralın altında yatan sebebi iyice ifade edebilmişimdir. E amma uzattım! Yani? Bir adet şişeli parfüm talebi, beraberinde 3 adet 5ml'lik dekant alımını doğuruyor. Bunu ister hemen talep edin (ki fazlasını talep edenler başım üstünde ), ister splitin sonunu bekleyin ve talep ettiğiniz şişe dolmamışsa kalan miktarı alın. Ya da 3 ayrı dekant almak yerine 3x5=15ml miktarında tek bir dekant alın. Yani 15 ml ve fazlasını bir şekilde doldurun da... Yoğurdu yemesi sizlere kalmış kısaca. Örneğin; 3 şişeli talep buradan hesapla 45ml dekant eder. İster girip GIT, Moonlight gibi bir parfüm alın, isterseniz 4 tane 10ml bilmem ne ve 1 tane de 5ml bilmem ne dekantı alın. Make your choice. #

# Bence bu konu önemliydi. Hadi iyi geceler ahali. #
              Son Düzenleme cantona8; 07-09-18, 00:56. Tarafından yapıldı.

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
                KARALARIN_CEMAL Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Bende bir sıkıntı yok değil mi hocam? Yeterince dekant aldım her halde

• cantona8
                cantona8 Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Splitin sonunda herkesin karnesini inceleyeceğim Ragıp hocam

• Split hayırlı olsun hocam, forumda ve niş parfüm kategorisinde yeniyim, yanlış bir zaman belki bu hobiye başlamak için ama böyle fırsatlar çok değerli,
              Amouage Myths Man (Umman) 5ml,
              By Kilian Moonlight in Heaven 5ml,
              Creed Green Irish Tweed 5ml,
              Memo African Leather 170ml 5ml,
              MFK Absolue Pour Le Soir 70ml 5ml,

MFK Oud Satin Mood 170ml 5ml,
              Nasomatto Duro 14ml 3ml,

şeklinde listeye ekleyebilirmisin
              Son Düzenleme ufuk.mercan; 07-09-18, 01:09. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Tom ford Tabocco Vanilia 5ml

Yorum

• Ne parfumler kaçmış.. .Hayırlı olsun splitiniz..Vanilla Flash iptal olursa tamamını alabilirim

Yorum

• Bu splitte 2 şişeli talebi bulunan bir üye olarak, şişe talebi başı minimum 3 dekant kuralını sonuna kadar destekliyorum. Umarım bundan sonra da tüm splitler aynı kuralı uygular.

Yorum

• Biliyorum, doldu ancak paylaşmak isteyen olursa 5ml Jovoy Psychedelique rica edeceğim.

Yorum

• Guest's Avatar
                        Misafir Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        ben hakkımı devredebilirim mueve hocam
                        cantona8 hocamın bilgisine

• Divine L’Homme Sage 5 ml talebimi
                      KARALARIN_CEMAL hocama devretmek istiyorum kendisinin bilgisi vardır
                      Click image for larger version

Name:	375x500.43.jpg
Views:	230
Size:	24.5 KB
ID:	86916
                      kocaman şişede 10 ml nedir ki

Son Düzenleme kiton men; 07-09-18, 08:20. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Ajmal Mukhallat Shams 5ml.
                        Al Haramain Oudh Cambodi 5ml
                        Jesus del Pozo Arabian Nights 5ml
                        Lattafa Parfumes Raghba 5ml

mümkünse lütfen..

Yorum

• zulkarneyn
                          zulkarneyn Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Lattafa Parfumes Raghba
                          Ajmal Mukhallat
                          kiton men ömer hocam bu iki koku dolmuş feragat ederseniz sisizin haklarınıza talibim(bu kokuların sizi açacağını düşünmüyorum zaten) . cantona8 hocam da uygun görürse

• Guest's Avatar
                          Misafir Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          zulkarneyn hocam ,başlığın son mesajlarında devir mesajlarım var split başlayınca ilk cazip gelenler ( fragtan notalarına bakarak ) talepte bulunuyorum sonrasında araştırdığımda içime sinmeyenler ve bütçeyi zorlayacağını düşündüklerimi devir yada iptal ediyorum bu açıklamayı yapmalıydım

ajmal mukhallatı zaten devretmeyi düşünüyordum isabet olmuş
                          diğer koku Lattafayıda size devredebilirim ( sizin koku profilinize daha uygun kokular )

evi arabayıda devredicem ondan korkuyorum

• cantona8
                          cantona8 Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          evi değil de arabayı benim üstüme yap

• Mustafa Hocam bunlardan da 5'er ml alayım,
                        Bond No 9 Shelter Island
                        Jovoy La Liturgie des Heures
                        Loewe 7

Yorum

İşleniyor...