Bana da Jovoy Pavillon Rouge 100 ML 5ml ekleyelim hocam
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Yüksek ML li Düşük Tutarlılar Spliti 2 (Ödeme Toplama)
Çökme
X
-
matrai
hocam split için benim önerilerim de aşağıda;
Arkadaşlardan aşağıdakilere destek çıkan olursa lütfen yorum olarak belirtin benim bu gönderime hangisini istiyorsanız. Hangisi çok olursa ve size de okeyse yapılabiilir
Kilian moon light heaven
Adp di serdegna
Byredo bal dafrique
Hdp 1899
- 1 Beğen
Yorum
-
Jacques Fath Vers Le Sud
Jacques Fath Green Water
Armaf Club de Nuit Intense Man
Guerlain Vetiver
Bleu de Chanel
Altuğ hocam bunlardan 10'ar ml alabilirmiyim
Yorum
-
-
10ml de Light Blue Intense isteyerek spliti kendi adıma kapatıyorum
Bu arada Bel Ambre talebimi 10 ml olarak güncelleyip artan 5 ml i merak eden bir arkadaşımıza devrebiliriz (benden sonraki ilk talebi yazan olacak sanırım. her neyse). Ayrıca şişeye de ihtiyacım kalmayacağından koleksiyon yapan bir arkadaşımız şişeyi 10ml şişeli şekilde alabilir.
Bir de 10ml Guerlain Vetiver talebim vardı. Eğer ikinci şişe dolmayacak ise (ki öyle görünüyor) yüksek ml alan arkadaşlardan birisi 10 ml verebilirse razıyım. mümkün değil ise Vetiver talebimi iptal edebiliriz.
İyi forumlar...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona810ml de Light Blue Intense isteyerek spliti kendi adıma kapatıyorum 😊
Bu arada Bel Ambre talebimi 10 ml olarak güncelleyip artan 5 ml i merak eden bir arkadaşımıza devrebiliriz (benden sonraki ilk talebi yazan olacak sanırım. her neyse). Ayrıca şişeye de ihtiyacım kalmayacağından koleksiyon yapan bir arkadaşımız şişeyi 10ml şişeli şekilde alabilir.
Bir de 10ml Guerlain Vetiver talebim vardı. Eğer ikinci şişe dolmayacak ise (ki öyle görünüyor) yüksek ml alan arkadaşlardan birisi 10 ml verebilirse razıyım. mümkün değil ise Vetiver talebimi iptal edebiliriz.
İyi forumlar...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
Yorum