Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Sıktıktan 1-1buçuk saat sonraki halini sevdim. Lezzetli ve sıcak rahatlatıcı bir yanı var ama daha tam içli dışlı olamadım. Biraz daha deneyecem bakalım.
Sayfayı bulana kadar baya bir geriye gitmek durumunda kaldım
Serge Lutens Sidi Bel Abes. İlk koklayışta bir wawww dedirten tütün ve tütsü üzerine harmanlanmış oldukça enfes bir parfüm. Gül, tonka, vanilya gibi notaların harika bir şekilde harmanlandığı üst düzey ve oldukça doğal hammaddelere sahip, bir tütün parfümünün ulaşabileceği en üst sınırı zorlayan, bu zamana kadar denediğim Sergeler arasında ilk 3 e giren tablo gibi bir parfüm. Özellikle bu havalarla oldukça iyim uyum sağladı. Kalıcılığı fe varkedilirliği ortalama diyebilirim. Ama bu fiyatlarla alınabilecek bir parfüm olmadığınıda rahatlıkla söyleyebilirim. Şöyle 100 ml lik şişesi olsa ve fiyatı 1000 tl olsa, kesinlikle kenara 2 şişe atar canım sıkıldıkça kullanırdım.
Son Düzenleme matrai; 01-10-18, 21:38. Tarafından yapıldı.
Ben Lutens'in bu serisini çok sevemedim, daha doğrusu Lutens çizgisiyle fazla bağdaştıramadım. Arap çeşmesinden biz de biraz içelim diye yaratılmış bir seri izlenimi bırakıyor insanda. Gerçi Roja Dove gibi markaların, aynı amaçla, ardı ardına piyasaya sürdüğü alelade bir yığın parfümden kesinlikle daha özellikli ama ortada bu fiyat seviyelerini açıklayacak bir durum yine de yok.
bugün çok özlediğim pi yi sıktım saat 5 saat geçmesine rağmen buram buram kokuyor. Pi yi seviyorum 😘 parfümde benzoin vanilya badem bu 3 lü afrodiZyak etkisi yapıyor.
Belli bir süre askerde Posion kullandım kadın kokusu olmasına rağmen koğuştaki tüm arkadaşlar abartmıyorum kokunun ismini sordu birlikte koku dilden dile yayıldı şaka gibi bu kadar etki edeceğini bilmiyordum ama bilmiyorlar haşin kadın kokusu olduğunu 😂kesin bilseler bir kurp takarlardı
24 Scent Story- Dekanltlarımın arasından hadi şansıma ne gelirse deyip elime geçen koku. Bildiğim kadarıyla uygun fiyatlı bir parfüm. Baharatlı yumuşak odunsu bir kokusu var. Alttan alttan amber kokusu da geliyor. Parfüm pahallı bir hobi olarak algılanıyor ama araştırdıkça uygun fiyatlı hiç de fena olmayan kokular bulunabilinir gerçekten.
Yorum