Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

# Fırsatlar Şeysi (Arşiv) #

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Ödemeyi yaptım hocam kontrol edersin.

Yorum

• Ödeme yapıldı. Teşekkürler.

Yorum

• Dağıtım iznini bekleyen askerler..

Click image for larger version

Name:	20180721_105621.jpg
Views:	78
Size:	469.1 KB
ID:	81367

Yorum

• ali
          ali Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Emeğin için teşekkürler Cantona hocam

• Kardeşim, emeğine sağlık...

Yorum

• Ellerinize sağlık hocam merakla bekliyoruz

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: cantona8
            Dağıtım iznini bekleyen askerler..

Click image for larger version

Name:	20180721_105621.jpg
Views:	78
Size:	469.1 KB
ID:	81367
            Hocam eline sağlık çocuk gibi seviniyeemm :-)

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yorucu gunun aksami.. paketleme yeni bitti. maalesef kargolari cikaramadim. Ptesi odemesi gelen tum kargolari yolluyorum. Anlayisiniza siginiyorum

Yorum

• Basimdan gecen enteresan bir durum oldu. Sizinle paylasmaliyim diye dusundum. Oncelikle bunu paylasma sebebim tamamen bilgilendirme amaclidir.

Olay: Yeni tip 30ml lik Olympic Orchids siselerini dekantlarken bir anda dikkatimi ceken bir durum oldu. Ornegin mardi gras tan bana 7 ml kalmasi gerekirken sisenin resmen dibi geldi. Bi yerde yanlislik yaptigimi dusunerek pismanlik ile siseleri ve talepleri kontrol ettim ki ne goreyim siseler 3er ml eksik! Bildiginiz 30ml yerine 27ml urun satmislar resmen. Salamanca eski tip kare 30luk ve onda herhangi bir sorun yok. Toplamda 6ml parfum zararimiz oldu ama artik saglik olsun diyebiliyorum sadece. Kulaginizi deleyim; Olympic Orchids alacaksaniz yeni uzun ince 30luk siselerde ml ler eksik. Alirken dikkat edin tecrube oldu bana.

Yorum

• protectedsugar
                  protectedsugar Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Ajmal da genelde 1 ml filan eksik yolluyor; 100 şişede 1 şişe kâr.

• cantona8
                  cantona8 Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Olaya hic o yonden bakmamistim 🤔 valla bunu dusunen varsa yakindir zengin olur.

• Mustafa hocam emekleriniz için teşekkürler bilinen markaların bu kadar basit hatalar yapması üzücü, gerçi split yapmayan kimse 30ml şişenin aslında 27ml olduğunu bilemez, bu sayede öğrenmiş olduk

Yorum

• 30 ml diye satan Olympic Orchids utansın Mustafa hocam Ellerine sağlık merakla bekliyorum

Yorum

• Bro' dert ettiğin şeye bak!!!
                    Bulalım hemen bir ölü sevici, donanamamis ve çamurcu bir DH elemanı ve ingilisçe metni verelim yazsın OO'e ne dersin?

Yorum

• matrai
                      matrai Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Bütün şirket hisselerini almazlarsa bende bişey bilmiyorum 😝

• cantona8
                      cantona8 Yorumladı
                      Yorumu düzenleme

• Click image for larger version

Name:	image_4453.jpg
Views:	230
Size:	477.5 KB
ID:	81453

Mustafa eline sağlık be güzelim..

Mis gibi kokuları buradan aldım ama o renkler ne be kardeşim?

Artık sitelerden nota filan bakarken renk ve tonlamasına da mı baksam?

1 ve 2 no lu parfümler nedir acaba?

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post
                      Basimdan gecen enteresan bir durum oldu. Sizinle paylasmaliyim diye dusundum. Oncelikle bunu paylasma sebebim tamamen bilgilendirme amaclidir.

Olay: Yeni tip 30ml lik Olympic Orchids siselerini dekantlarken bir anda dikkatimi ceken bir durum oldu. Ornegin mardi gras tan bana 7 ml kalmasi gerekirken sisenin resmen dibi geldi. Bi yerde yanlislik yaptigimi dusunerek pismanlik ile siseleri ve talepleri kontrol ettim ki ne goreyim siseler 3er ml eksik! Bildiginiz 30ml yerine 27ml urun satmislar resmen. Salamanca eski tip kare 30luk ve onda herhangi bir sorun yok. Toplamda 6ml parfum zararimiz oldu ama artik saglik olsun diyebiliyorum sadece. Kulaginizi deleyim; Olympic Orchids alacaksaniz yeni uzun ince 30luk siselerde ml ler eksik. Alirken dikkat edin tecrube oldu bana.
                      Hiç unutmam benim de böyle bir anım var cantona8

5 lt erikli 2017 batch brs16 içeyim bardak bardak demiştim..

ne oldu ama

9 bardak çıktı

ee ne oldu bizim bir adet bardak dedim?

inek içti..

yok ya...

Bunun rakılı versiyonu da mevcut ki

zarar bitcoin zararı kadar büyük o konuya girmeyeyim akşam akşam...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: kuzukardes View Post
                        Click image for larger version  Name:	image_4453.jpg Views:	1 Size:	477.5 KB ID:	81453

Mustafa eline sağlık be güzelim..

Mis gibi kokuları buradan aldım ama o renkler ne be kardeşim?

Artık sitelerden nota filan bakarken renk ve tonlamasına da mı baksam?

1 ve 2 no lu parfümler nedir acaba?
                        1 dolce di giorno 2 ise salamanca abi. Renk konusu bu isin kokudan sonra en sevdigim yani. Bana dekanti sevdiren gorseller iste bunlar dekantlari karsina dizip onlari koklamak, izlemek, selamlasmak, duzenlemek vs

duzeltme; 2 nolu parfum ombre indigo abi. Salamanca daha koyu ve tam net degil resimde. Arkalarda kalmis
                        Son Düzenleme cantona8; 21-07-18, 22:42. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Ya benim icin hic onemli degil tabi. Ha 7 ml ha 4 ml.. ikisini de kolay kolay bitiremem de sikinti olan 3ml nin yüzdeye vurunca 30luk sisede yuzde10 a tekabül etmesi.

Yorum

İşleniyor...
                          X