Ödemeyi yaptım hocam kontrol edersin.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Fırsatlar Şeysi (Arşiv) #
Çökme
X
-
Basimdan gecen enteresan bir durum oldu. Sizinle paylasmaliyim diye dusundum. Oncelikle bunu paylasma sebebim tamamen bilgilendirme amaclidir.
Olay: Yeni tip 30ml lik Olympic Orchids siselerini dekantlarken bir anda dikkatimi ceken bir durum oldu. Ornegin mardi gras tan bana 7 ml kalmasi gerekirken sisenin resmen dibi geldi. Bi yerde yanlislik yaptigimi dusunerek pismanlik ile siseleri ve talepleri kontrol ettim ki ne goreyim siseler 3er ml eksik! Bildiginiz 30ml yerine 27ml urun satmislar resmen. Salamanca eski tip kare 30luk ve onda herhangi bir sorun yok. Toplamda 6ml parfum zararimiz oldu ama artik saglik olsun diyebiliyorum sadece. Kulaginizi deleyim; Olympic Orchids alacaksaniz yeni uzun ince 30luk siselerde ml ler eksik. Alirken dikkat edin tecrube oldu bana.
- 6 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View PostBasimdan gecen enteresan bir durum oldu. Sizinle paylasmaliyim diye dusundum. Oncelikle bunu paylasma sebebim tamamen bilgilendirme amaclidir.
Olay: Yeni tip 30ml lik Olympic Orchids siselerini dekantlarken bir anda dikkatimi ceken bir durum oldu. Ornegin mardi gras tan bana 7 ml kalmasi gerekirken sisenin resmen dibi geldi. Bi yerde yanlislik yaptigimi dusunerek pismanlik ile siseleri ve talepleri kontrol ettim ki ne goreyim siseler 3er ml eksik! Bildiginiz 30ml yerine 27ml urun satmislar resmen. Salamanca eski tip kare 30luk ve onda herhangi bir sorun yok. Toplamda 6ml parfum zararimiz oldu ama artik saglik olsun diyebiliyorum sadece. Kulaginizi deleyim; Olympic Orchids alacaksaniz yeni uzun ince 30luk siselerde ml ler eksik. Alirken dikkat edin tecrube oldu bana.
5 lt erikli 2017 batch brs16 içeyim bardak bardak demiştim..
ne oldu ama
9 bardak çıktı
ee ne oldu bizim bir adet bardak dedim?
inek içti..
yok ya...
Bunun rakılı versiyonu da mevcut ki
zarar bitcoin zararı kadar büyük o konuya girmeyeyim akşam akşam...
- 2 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: kuzukardes View Post
duzeltme; 2 nolu parfum ombre indigo abi. Salamanca daha koyu ve tam net degil resimde. Arkalarda kalmisSon Düzenleme cantona8; 21-07-18, 22:42. Tarafından yapıldı.
- 3 beğenme
Yorum
Yorum