Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bayram Şekeri Tadında... Geleneksel % 50 İndirimli Nishane Spliti Ödeme Aşaması

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Altuğ hocam gönderileri geciktiriyorsa mutlaka bir sebebi vardır ve bu sebebi de bir yere mutlaka yazmıştır. Bu forumu kuran ve emek veren kişilerden birini korumak gibi lüzumsuz bir çaba içinde değilim lütfen yanlış anlaşılmasın; ama split yapmak sevgi isteyen zor bir iş, ve Altuğ bey dahil bu işle uğraşarak paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara kendi adıma teşekkür ederim. Bence ticari sitelerden alışveriş yaparmış gibi "ben paramı verdim ürün hala gönderilmedi" söylemlerine girmek doğru değil.

Yorum

• Arkadaşlar yanlış anlaşılmışım, açıklama yapma durumunda kaldım. Ben kendime travel set hazırlarken bile üşeniyorum-uğraşmak zor geliyor. Abimiz bu çok özel zamanında büyük bir yükün altına girdi ve bu işten alnının teriyle çok hızlı sürede çıktı. Bütün emekleri için Allah razı olsun. Ben kutuları gördüm birde dekantın hazırlandığını gördüm.

Burada her şey ortada kimsenin kimseyi kötüleme çabası ya da kimsenin birilerini korumaya aldığı yoktur. Hepimiz aklı başı yerinde insanlarız. Güven konusunda, bekleme konusunda benim hiç bir sorunum sıkıntım bulunmuyor, zaten aldığım parfüm kışlık koku isterse 1 ay sonra gelsin isterse şimdi gelsin benim işime kış ayında yarıyacak.

Ben sadece hazırlanmış ürünün bekletilmemesi düşüncesinden yanayım. Tamam abimizin yeni bebeği oldu koşturmalı bir süreçtedir vakit bulamamıştır, bunada eyvallahımız var. Ama burda herkes bütçesini bir şekilde ayarlama, belki boğazından kısıpta 3 5 kuruş kenara atıp bir parfüm alma düşüncesinde ben paramı verdiysem neden ürünümün gelmesini sorma hakkı bulunmuyor, her seferinde çocuk gibi istersen paranı geri yollayım tarzında tehtid ediliyoruz, bunu anlamış değilim. Burada her ne kadar insanlar hobi niyetinde olsa da ticaret yapılan ürünün alınıp verildiği bir yer. Gördüğüm kadarıyla kimse hayrına al bu benden demiyor. Para-ürün alışverişi yapılıyorsa ticari işleyiş dönüyor.

Yorum

• cantona8
        cantona8 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Hayrına verildiği zamanlarda yoktunuz hocam buralarda demek ki. Denk gelmemişsiniz yani. Gün gelir yine hayrına verilir o ayrı da bu split işlerinin sadece sayfayı hazırlamak ile bitmediğini biliyorsunuz işte malum. Ben sadece bunları yazmak istedim.

• protectedsugar
        protectedsugar Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Bir sürü şey yazdım..sildim. Ama kısacası şunu söyleyeyim: Biraz sabırlı olmak her zaman iyidir.
        Son Düzenleme protectedsugar; 13-07-18, 06:10. Tarafından yapıldı.

• Bir sürü şey yazıp silmelik ne vardı protectedsugar çok merak ettim gerçekten? İşin mevzusu sabretmekle alakalı olmadığı yukarıda belirtmiş olmama rağmen halen sabır demenizi anlayamıyorum.

Yorum

• Bertuğ bey, üç önceki mesajiniz ile iki önceki mesajınız dahi örtüşmüyor. Kaldı ki bu mesajlar aynı gün yazilmiş.
        şahsi fikrim, paranızın iade edilebileceğinin bildirilmesi, buradaki üslubunuz karşılığında gayet adil bir teklif olmuş. Alıntı yapıp tek tek açıklamak istemiyorum ki; ne siz rahatsiz olun ne de yarı fiyatına bizi bu kokularla buluşturan altuğ bey rahatsız olsun.
        olur da "hayrinaparfum" adli bir forum kurarsaniz, üye olup ücretli splitlerinize katılmak isterim.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: mueve View Post
          Bertuğ bey, üç önceki mesajiniz ile iki önceki mesajınız dahi örtüşmüyor. Kaldı ki bu mesajlar aynı gün yazilmiş.
          şahsi fikrim, paranızın iade edilebileceğinin bildirilmesi, buradaki üslubunuz karşılığında gayet adil bir teklif olmuş. Alıntı yapıp tek tek açıklamak istemiyorum ki; ne siz rahatsiz olun ne de yarı fiyatına bizi bu kokularla buluşturan altuğ bey rahatsız olsun.
          olur da "hayrinaparfum" adli bir forum kurarsaniz, üye olup ücretli splitlerinize katılmak isterim.
          Mueve bey,

Altuğ bey konu ile ilgili daha devam ettirmezken sizin onu savunur nitelikteki konuşmanızın sebebi nedir öncelikle? Konuyu enine boyuna empati kurup değerlendirdin mi? Çok merak ediyorum acaba bir de benim tarafımdan ya da mesela yazın kullanmak için sadece yazlık alan arkadaşın tarafından baktın mı?

3 mesajımla 2 mesajım arasındaki tutumsuzluğu söylersen bende bileyim parfümü mü bekliyorum derken sonrasında gönderin mi demişim ne yapmışım açıklayıcı olur musunuz?

Benim öyle parfüm forumu gibi bir niyetim yok ben tüketici insanım, üreten insanlara saygım var onların ürettikleri yerlerde bulunurum ama güzel fikirmiş açıcak olursam ilk sana haber vercem merak etme.

Yorum

• Click image for larger version  Name:	3E770F78-43E9-4DF3-A71D-89714934FD70.png Views:	1 Size:	170.8 KB ID:	80352

Dün kargolarını verdiğim arkadaşların isimleri yukarıdadır. Kargolar çoğunlukla cumartesi dağıtıma çıkmadıklarından acelesi olan arkadaşların kargolarını şubeden alması gerekmetedir. Pazartesi günü elinize ulaşacak kargodan ben sorumlu değilim...

Yorum

• Altuğ Bey kargom geldi emekleriniz için çok teşekkür ederim.Bu arada bebeğiniz hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.

Yorum

• matrai
                matrai Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Çok teşekkür ederim ☺️

• Bertuğ bey "Altuğ bey konu ile ilgili daha devam ettirmezken sizin onu savunur nitelikteki konuşmanızın sebebi nedir öncelikle?" Yazmissiniz. Mahkemedeyiz de haberimiz mi yok?
              ithamda bulundunuz da savunma yaptik, haberim mi yok?
              haksizliga ugradigini dusunup cevap yazinca, savunma mi yapmis oluyorum?
              bu splitten sadece siz mi yazlik parfum aldiniz?
              benim de yazlik parfum aldigimi biliyor musunuz?
              ticari ürün yazmışsınız. Burada, bahsettiğiniz ticari ürünün ticaretinin yapıldığını mı zannediyorsunuz?
              siz diye başlayıp, sen diye biten mesajınızın cevap niteliği dahi taşımadığının farkında mısınız?
              kısa kesiyorum ki bu sizin için iyi.
              tüketici insanim demişsiniz; ben paylaşan insanım! Burada da benim gibi düşünen insanların bulunduğuna kanaat getirdiğim için bulunuyorum.
              saygılar, sevgiler.

Yorum

• bertugdogan
                bertugdogan Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Mueve bey,
                Altuğ bey konunun üstüne gitmemiş konuyu kapatmış kargoları göndermiş ama siz ordan çıkıp konuyu tekrardan gündeme getiriyorsunuz, tamam düşünceni paylaş güzel bir şey tabi ama zamanlama sıkıntılı olmuş.

Mesajlarımı nasıl okudunuz bilmiyorum ama ben kışlık parfüm aldığımı orda defalarca belirttim ama gözünüzden kaçmış galiba.

Bence ticareti yapılıyor evet, bu konudan şikayetçi değilimsonuçta kimse silah zoruyla bana parfüm satmıyor.

Bana karşı yazılanlara ben cevap veririm, statü ve hitap gözetmem, sen-siz-o farketmez düşüncesindeyim.

Paylaşımlarınızı takip edeceğim, iyi paylaşımlar diliyorum.

Kısa kesmeniz sizin içinde iyidir bence, umarım bu konu burda kapanır.

Saygılarımla,

• Israrla Ticareti yapılıyor denince ben 🤬

yazışmalar 18 mayıs tarihine aittir

Click image for larger version

Name:	6D5A1B8C-825F-4A54-B250-27A93F3E5BF8.jpeg
Views:	68
Size:	358.2 KB
ID:	80524Click image for larger version

Name:	B98EFA34-34D0-4EF1-92F2-2E8102E738C8.jpeg
Views:	70
Size:	370.6 KB
ID:	80525

Yorum

• Bu yazışmada ben sanki keyfi olarak spliti bekletiyorum sananlara gelsin. Çocuğum olduktan sonraki ertesi gün... Hani böyle şeyleri paylaşmayı sevmem ama bazen öyle bir durumda kalıyorum ki bazı şeyleri insanla un gözüne sokmak doğru oluyor.

Name:	C123CD49-620C-403E-8816-9926861B9D33.jpeg
Views:	94
Size:	392.5 KB
ID:	80527

Yorum

• Allah sabır versin Altuğ hocam Takmayın bebeğinizle ilgilenin. Sizin dışınızda gelişen olaylardan sizi sorumlu tutan, sizi ticaretle suçlayan biri varsa gidip beymenden piyasa fiyatından alsın.

Yorum

• Bizde parayı veren düdüğü çalar yok..parayı veren güzel koku koklar var; sabretmesini bilirse tabii..

Yorum

• Ben burda isim verip şu ticareti yapıyo demedim zaten fiyatlar ortada, sizim burada ucuza splitlediğinizi piyasa fiyatını bilen herkes anlayabilir ama bir önceki splite geçtiğimizde, burda ticaretin yapılmadığını savunan arkadaşların, orada serbest piyasa isteyen istediği fiyatı yazar ıvır zıvır yazaların döndüğünü görebiliyoruz. Bence herkesin bildiği şeyleri burda herkes kendi menfaaatı nasılsa öyle konuşmamalı sonuçta bu piyasa ufak çaplı bir yer.

mueve arkadaşım bak burası hayır kurumu değil diyen biri daha varmış keşke kininizi bana kusmak yerine günler öncesinde yazılan bu konuşmaya kussaydınız.
                      Ekli Dosyalar
                      Son Düzenleme bertugdogan; 15-07-18, 16:24. Tarafından yapıldı.

Yorum

• cantona8
                        cantona8 Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Bertuğ hocam bu muhabbet iyice saçma bir hal almaya başladı. Artık bir son versek lütfen?

• İsim vermene gerek yok zaten Bertuğ. Girmiş olduğun tek split benim splitim yazmış olduğun tüm yazılar bu Split başlığı altında. Senin deyimine göre ticaret yapılsa dahi bundan şikayetçi olmadığın ve silah zoruyla parfüm almadığın tek kişi dolayısı ile ben oluyorum.

Name:	B9C24EC5-8B23-442D-AEAC-699D8A267741.jpeg
Views:	61
Size:	288.1 KB
ID:	80544

Yorum

• bertugdogan
                        bertugdogan Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Abi bu forumda ilk defa senin splitinde bulundum evet ama yazdığım yazılar sana yönelik değildi kusura bakma lütfen bu konu için. Dediğimin arkasındayım para verip karşılığında mal alışı yapıyorsam bu bana göre ticarettir. Siz bu işi gönüllü olarak kar gütmeden yapabilirsiniz, bu işten karınızda olabilir buna kimse bir şey diyemez. İşine gelen alır gider.

cantona8 ben uzatıp milleti karşıma alma niyetinde değildim, şikayetimi belirtip durumu öğrenme çabasındaydım, bana karşı atılan oklar olunca cevap yazma durumunda kaldım. Bu mesajımdan sonra gelen yazılara cevap vermicem, iyi forumlar herkese.

Altuğ abiye yazıp özrümü de ileticem konu benlik son bulcak.

• cantona8
                        cantona8 Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Tesekkur ederim bertugdogan

• Bertuğ bey, konuyu kapatmaktan bahsedip, sonraki mesajinizda tekrar beni etiketliyorsunuz
                      daha fazla uzatmayalım lütfen.

Yorum

• bertugdogan
                        bertugdogan Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Zamanları kontrol edersen sevinirim
                    İşleniyor...
                    X