Aklıma farklı bir yol geldi. Cologniseler aslında nishanenin elinde hazır sadece kutu ve kapak bekliyoruz. Ben şişesiz olarak alan arkadaşların istediği miktar kadarını nishaneden isteyeyim o şişeleri bölüştüreyim yollayayım geri kalan parfümleride alırken extra olarak kutu ve kapak yollarlar. Bu şekilde şişeleri de eksiksiz olarak yollarız daha sonra. En azından kendi iş yükümü de azaltmış olurum. Bu hafta içi bi görüşeyim ben en iyisi
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bayram Şekeri Tadında... Geleneksel % 50 İndirimli Nishane Spliti Ödeme Aşaması
Çökme
X
-
- 7 beğenme
-
Orjinal yazı sahibi: matraiAklıma farklı bir yol geldi. Cologniseler aslında nishanenin elinde hazır sadece kutu ve kapak bekliyoruz. Ben şişesiz olarak alan arkadaşların istediği miktar kadarını nishaneden isteyeyim o şişeleri bölüştüreyim yollayayım geri kalan parfümleride alırken extra olarak kutu ve kapak yollarlar. Bu şekilde şişeleri de eksiksiz olarak yollarız daha sonra. En azından kendi iş yükümü de azaltmış olurum. Bu hafta içi bi görüşeyim ben en iyisi
Siz nasıl uygun görürseniz benim için hiç sorun yok bekleyin dersek bekleriz geç olsun güç olmasın
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiHer Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.
Yorum
-
Yorum
-
Bizim parfüm işinde ne kadar geç o kadar zevkli mâlum :-)
-
protectedsugar, senin elinde Fan Your Flames varsa bana yollar mısın? Benim almış olduğum parfümün gelmesini sen bekle, biraz daha ermiş olursun bu sayede
-
-
Altuğu bey aşağı yukarı sizin tahminize göre gönderim ne zaman başlayacak? Belirtilirse memnun olurum çünkü malum yaz aylarındayız, tatildi işti yurtdışıydı şuydu buydu gibi konular -kendi adıma söyleyeyim, bizimde en az sizin kadar yoğun dönemimiz mevcut- var, Led ampülü gibi aydınlatırsanız memnun olurum.PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!
- 2 beğenme
Yorum
-
Altuğ bey konu ile görüştüğümüzde bu hafta kargonun çıkarılacağını söylediniz fakat anladığım kadarıyla böyle bir girişimde bulunmadınız. Uzun süre önce açılan bu splitin şimdiye kadar sonuçlandırılması gerekmekte olduğu düşüncesindeyim. Tamam nishane tarafından geciken cologniselere karşı anlayış gösteriliyor bu sizin elinizde olmayan imkanlardan ötürü fakat ben colognise almadım ve gelen ürünler arasından benim parfümüm mevcuttu ve bölüştürmelerini yapıp hazırladınız. Bu konu ile ilgili empati kurup, ona göre değerlendirme yapmanızı rica ediyorum.
Yorum
-
Kardeşim rahat ol, altuğ bey belki de bu forumda bu işi yapan arkadaşlarımdan en hızlılardan biridir. En ufak bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ve onun kadar yardımsever biriyle henüz tanışmadım. Her türlü kolaylığı sağlayan bir insan.. Ben de seninle aynı durumdayım, colognise almadım ama bekliyorum. Bir durum vardır illa ki yoksa kendisi benim 30 küsür parfümü bir günde hazırlayıp gönderen bir insan
Saygılar...
-
-
Orjinal yazı sahibi: bertugdogan View PostAltuğ bey konu ile görüştüğümüzde bu hafta kargonun çıkarılacağını söylediniz fakat anladığım kadarıyla böyle bir girişimde bulunmadınız. Uzun süre önce açılan bu splitin şimdiye kadar sonuçlandırılması gerekmekte olduğu düşüncesindeyim. Tamam nishane tarafından geciken cologniselere karşı anlayış gösteriliyor bu sizin elinizde olmayan imkanlardan ötürü fakat ben colognise almadım ve gelen ürünler arasından benim parfümüm mevcuttu ve bölüştürmelerini yapıp hazırladınız. Bu konu ile ilgili empati kurup, ona göre değerlendirme yapmanızı rica ediyorum.Son Düzenleme matrai; 12-07-18, 18:42. Tarafından yapıldı.
- 13 beğenme
Yorum
Yorum