Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bayram Şekeri Tadında... Geleneksel % 50 İndirimli Nishane Spliti Ödeme Aşaması

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Aklıma farklı bir yol geldi. Cologniseler aslında nishanenin elinde hazır sadece kutu ve kapak bekliyoruz. Ben şişesiz olarak alan arkadaşların istediği miktar kadarını nishaneden isteyeyim o şişeleri bölüştüreyim yollayayım geri kalan parfümleride alırken extra olarak kutu ve kapak yollarlar. Bu şekilde şişeleri de eksiksiz olarak yollarız daha sonra. En azından kendi iş yükümü de azaltmış olurum. Bu hafta içi bi görüşeyim ben en iyisi
    Son Düzenleme matrai; 07-07-18, 17:28. Tarafından yapıldı.

Yorum

• ruhi_
      ruhi_ Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Cok guzel fikir Altug Hocam, kutu-kapak surecinin belirsizligi benim gibi colognise’lerden sadece decant alanlari dusunduruyordu.

• Herod
      Herod Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      aynen güzel fikir ben okeyim...

• Orjinal yazı sahibi: matrai
    Aklıma farklı bir yol geldi. Cologniseler aslında nishanenin elinde hazır sadece kutu ve kapak bekliyoruz. Ben şişesiz olarak alan arkadaşların istediği miktar kadarını nishaneden isteyeyim o şişeleri bölüştüreyim yollayayım geri kalan parfümleride alırken extra olarak kutu ve kapak yollarlar. Bu şekilde şişeleri de eksiksiz olarak yollarız daha sonra. En azından kendi iş yükümü de azaltmış olurum. Bu hafta içi bi görüşeyim ben en iyisi
    Güzel fikir hocam mantıklı
    Siz nasıl uygun görürseniz benim için hiç sorun yok bekleyin dersek bekleriz geç olsun güç olmasın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Her Kalp İçindeki Çiçeğin Kokusunu Verir.

Yorum

• Benim kutu sonradan gelse de olur Altuğ hocam. Kokuları gönderebilirsin meraktayım

Yorum

• Abı cok ıyı fıkır 👍

Yorum

• Ben de kutusuz alabilirim. Kutuları saklayamıyorum zaten.

Yorum

• Benim acelem yok Altuğ.
            Şişeli ve kutulu olarak ne zaman eline ulaşırsa ve ne zaman müsait olursan gönderebilirsin.

Yorum

• Altuğ abi benimde acelem yok colognise kutu kapağını bekleyebilirim

Yorum

• Altuğ abim ben artık iznin ile parfümüme kavuşmak istiyorum, kışlık koku ama colognise siparişi vermediğim halde beklemek istemiyorum

Yorum

• protectedsugar
                  protectedsugar Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Bekleyen derviş muradına ermiş :-)

• Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
                Bu hafta içi colognise almayanların kargolarını çıkartacağım arkadaşlar.
                Bir önceki sayfada yazdığım yazı...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: matrai View Post

Bir önceki sayfada yazdığım yazı...
                  Teşekkür ederim.

Yorum

• Son durum nedir Altuğ abim sabirsizlandim cologniselere

Yorum

• protectedsugar
                      protectedsugar Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Bizim parfüm işinde ne kadar geç o kadar zevkli mâlum :-)

• bertugdogan
                      bertugdogan Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      protectedsugar, senin elinde Fan Your Flames varsa bana yollar mısın? Benim almış olduğum parfümün gelmesini sen bekle, biraz daha ermiş olursun bu sayede

• Gercektende öyle

Yorum

• Altuğu bey aşağı yukarı sizin tahminize göre gönderim ne zaman başlayacak? Belirtilirse memnun olurum çünkü malum yaz aylarındayız, tatildi işti yurtdışıydı şuydu buydu gibi konular -kendi adıma söyleyeyim, bizimde en az sizin kadar yoğun dönemimiz mevcut- var, Led ampülü gibi aydınlatırsanız memnun olurum.
                      PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!

Yorum

• matrai
                        matrai Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Nishane ile sürekli iletişim halindeyim. Herhangi bir gelişme olduğu anda bilgilendirmeyi hemen yapıyorum buradan. Şu an için net bir tarih vermesemde muhtemelen bu ayın sonuna kadar eksiksiz bir şekilde herkesin eline ulaşmış olacaktır.

• Altuğ bey konu ile görüştüğümüzde bu hafta kargonun çıkarılacağını söylediniz fakat anladığım kadarıyla böyle bir girişimde bulunmadınız. Uzun süre önce açılan bu splitin şimdiye kadar sonuçlandırılması gerekmekte olduğu düşüncesindeyim. Tamam nishane tarafından geciken cologniselere karşı anlayış gösteriliyor bu sizin elinizde olmayan imkanlardan ötürü fakat ben colognise almadım ve gelen ürünler arasından benim parfümüm mevcuttu ve bölüştürmelerini yapıp hazırladınız. Bu konu ile ilgili empati kurup, ona göre değerlendirme yapmanızı rica ediyorum.

Yorum

• ibrahim254
                        ibrahim254 Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Kardeşim rahat ol, altuğ bey belki de bu forumda bu işi yapan arkadaşlarımdan en hızlılardan biridir. En ufak bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar ve onun kadar yardımsever biriyle henüz tanışmadım. Her türlü kolaylığı sağlayan bir insan.. Ben de seninle aynı durumdayım, colognise almadım ama bekliyorum. Bir durum vardır illa ki yoksa kendisi benim 30 küsür parfümü bir günde hazırlayıp gönderen bir insan
                        Saygılar...

• Orjinal yazı sahibi: bertugdogan View Post
                      Altuğ bey konu ile görüştüğümüzde bu hafta kargonun çıkarılacağını söylediniz fakat anladığım kadarıyla böyle bir girişimde bulunmadınız. Uzun süre önce açılan bu splitin şimdiye kadar sonuçlandırılması gerekmekte olduğu düşüncesindeyim. Tamam nishane tarafından geciken cologniselere karşı anlayış gösteriliyor bu sizin elinizde olmayan imkanlardan ötürü fakat ben colognise almadım ve gelen ürünler arasından benim parfümüm mevcuttu ve bölüştürmelerini yapıp hazırladınız. Bu konu ile ilgili empati kurup, ona göre değerlendirme yapmanızı rica ediyorum.
                      Son kez yazıyorum... bu hafta colognise almayan arkadaşların kargolarını çıkartacağımı söyledim ve bu hafta daha bitmedi. Bende isterim hemen herkesin eline ulaşsın bir an önce kargolayım iş yüküm hafiflesin. Ama cologniseleri beklemeden ziyade geçen hafta minik bir yavrum oldu biliyorsunuz bu hafta içi sırf onun koşturmalarından dolayı ofise bile doğru düzgün uğrayamadım. Geldiğim vakitler de hep saat 5 ten sonra olduğu için de hazırlamış olduğum kargoları çıkartamadım. Eğer bir aksilik olmazsa yarın çıkartacağım. Eğer ki halen daha aklında bir soru işareti varsa kardeşim para iadeni gerçekleştirebilirim hemen...
                      Son Düzenleme matrai; 12-07-18, 18:42. Tarafından yapıldı.

Yorum

• protectedsugar
                        protectedsugar Yorumladı
                        Yorumu düzenleme
                        Sana, eşine ve çocuklarına uzun, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum.
                    İşleniyor...