Kral sahnede Creed Git tüm parfüm severlerin Ramazan Bayramı mübarek olsun
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Bugün yine Arabik yağlarla takılırken bizim Houssein ile beraber; bir anda ciddileştik, sürmelerimizi çektik, yüzüklerimizi taktık ve zulasından Al Rehab, Arabian Oud ve Ajmal attarları çıkardık. Bayramın da vermiş olduğu gaz ve manevi yükseliş ile beraber 3'er 5'er giriştik hepsine.
Aventus'a ciddi manada benzeyen yada Aventus Oil diyebileceğim bir çalışmada dikkatimi çeken şey (Duman değil heyecan yapmayın) bu Aventus ile Sauvage arasındaki meyve miskleri, odunsu amber ve turunçların bir bölümde neredeyse aynı karakteri verdiği. Bilmem standart kullanıcı buna ne der..?
Diğer konu ise Al Rehab Silver Oil oldukça sağlam bir iş. Nedir ne değildir bir baktım ve Creed Silver Mountain Water kopyası olduğunu gördüm ancak hatırladığım kadarı ile Silvır-Milvır falan bunun yanında esanslı su kalır. Kısacası Aventusunuz olmuş olmamış dostlar; hayat yaşamaya ve boyaları sürüp savaşmaya değerBest Arabic Music l Arabian Desert Mix l Top Remixes By Arabic Trap https://www.youtube.com/watch?v=w2lO_qPZozY&t=1375s Habibi Music l Best Arabian Mix l Ara...
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: VVV IIIBugün yine Arabik yağlarla takılırken bizim Houssein ile beraber; bir anda ciddileştik, sürmelerimizi çektik, yüzüklerimizi taktık ve zulasından Al Rehab, Arabian Oud ve Ajmal attarları çıkardık. Bayramın da vermiş olduğu gaz ve manevi yükseliş ile beraber 3'er 5'er giriştik hepsine.
Aventus'a ciddi manada benzeyen yada Aventus Oil diyebileceğim bir çalışmada dikkatimi çeken şey (Duman değil heyecan yapmayın) bu Aventus ile Sauvage arasındaki meyve miskleri, odunsu amber ve turunçların bir bölümde neredeyse aynı karakteri verdiği. Bilmem standart kullanıcı buna ne der..?
Diğer konu ise Al Rehab Silver Oil oldukça sağlam bir iş. Nedir ne değildir bir baktım ve Creed Silver Mountain Water kopyası olduğunu gördüm ancak hatırladığım kadarı ile Silvır-Milvır falan bunun yanında esanslı su kalır. Kısacası Aventusunuz olmuş olmamış dostlar; hayat yaşamaya ve boyaları sürüp savaşmaya değer
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Pekji Eaumer. Sucul, transparan bir parfum gibi izlenim verse de altan alta oldukça yoğun bir yapisi var. Sucul, yazlık deyip fazla sıkmamak gerekiyormuş. Açılış notalari bir türlü parfümün sakinlesmesine izin vermiyor ilk bir saat icinde. Az kullanmak lazım.Son Düzenleme ali; 15-06-18, 19:57. Tarafından yapıldı.
- 6 beğenme
Yorum
Yorum