Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Kral sahnede Creed Git tüm parfüm severlerin Ramazan Bayramı mübarek olsun

Yorum

• Clive 1872 Men. Herkese iyi bayramlar

Yorum

• terre d’hermes 2008
        Değerli Parfümhobisi ailesi Ramazan Bayramımız mübarek olsun Sağlık,Huzur,mutluluk hersey sizinle gönlünüzce olsun iyi bayramlar dilerim

Yorum

• Böylesi bir gün de Ninfeo Mio çok klas...
          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Xerjoff Uden. Herkese bayramlar

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Yorum

• Rogue - Rihanna - Tatlı meyvelere süet refakat etmiş. Uygun fiyatlı gayet hoş bir parfüm. Nice güzel ve huzurlu bayramlara.

Yorum

• Herkese iyi bayramlar bugün Terre d’Hermes edt kullandım.

Yorum

• Herkese iyi bayramlar Creed Aventusum olmadigi icin Armaf Cdnim ile idare ediyoruz.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Bugün yine Arabik yağlarla takılırken bizim Houssein ile beraber; bir anda ciddileştik, sürmelerimizi çektik, yüzüklerimizi taktık ve zulasından Al Rehab, Arabian Oud ve Ajmal attarları çıkardık. Bayramın da vermiş olduğu gaz ve manevi yükseliş ile beraber 3'er 5'er giriştik hepsine.

Aventus'a ciddi manada benzeyen yada Aventus Oil diyebileceğim bir çalışmada dikkatimi çeken şey (Duman değil heyecan yapmayın) bu Aventus ile Sauvage arasındaki meyve miskleri, odunsu amber ve turunçların bir bölümde neredeyse aynı karakteri verdiği. Bilmem standart kullanıcı buna ne der..?
                    Diğer konu ise Al Rehab Silver Oil oldukça sağlam bir iş. Nedir ne değildir bir baktım ve Creed Silver Mountain Water kopyası olduğunu gördüm ancak hatırladığım kadarı ile Silvır-Milvır falan bunun yanında esanslı su kalır. Kısacası Aventusunuz olmuş olmamış dostlar; hayat yaşamaya ve boyaları sürüp savaşmaya değer

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: VVV III
                      Bugün yine Arabik yağlarla takılırken bizim Houssein ile beraber; bir anda ciddileştik, sürmelerimizi çektik, yüzüklerimizi taktık ve zulasından Al Rehab, Arabian Oud ve Ajmal attarları çıkardık. Bayramın da vermiş olduğu gaz ve manevi yükseliş ile beraber 3'er 5'er giriştik hepsine.

Aventus'a ciddi manada benzeyen yada Aventus Oil diyebileceğim bir çalışmada dikkatimi çeken şey (Duman değil heyecan yapmayın) bu Aventus ile Sauvage arasındaki meyve miskleri, odunsu amber ve turunçların bir bölümde neredeyse aynı karakteri verdiği. Bilmem standart kullanıcı buna ne der..?
                      Diğer konu ise Al Rehab Silver Oil oldukça sağlam bir iş. Nedir ne değildir bir baktım ve Creed Silver Mountain Water kopyası olduğunu gördüm ancak hatırladığım kadarı ile Silvır-Milvır falan bunun yanında esanslı su kalır. Kısacası Aventusunuz olmuş olmamış dostlar; hayat yaşamaya ve boyaları sürüp savaşmaya değer
                      Bende el rehab silver var esans olani degil siseli olani creed smw baya benzio

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Pekji Eaumer. Sucul, transparan bir parfum gibi izlenim verse de altan alta oldukça yoğun bir yapisi var. Sucul, yazlık deyip fazla sıkmamak gerekiyormuş. Açılış notalari bir türlü parfümün sakinlesmesine izin vermiyor ilk bir saat icinde. Az kullanmak lazım.
                        Son Düzenleme ali; 15-06-18, 19:57. Tarafından yapıldı.
                        estefanyen

Yorum

• pekji ruh

Yorum

• Bayrama özel Aventus. Mutlu bayramlar herkese.

Yorum

• Orlov Flame of Gold. Sonlara doğru tatlı bir Kinski havası verdi.

Yorum

• FM Carnal Flower. Gerçekten çok etkileyici bir koku. Çiçeklerle dolu kırlarda bir ağacın gölgesine sığınıp huzur sürmek gibi.

Yorum

İşleniyor...
                                X