Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Creed Virgin İsland Water
    Limon ve hindistan cevizi seviyorum gercekten cok güzel boğmayan sıkmayan sıcak havalarda ferahlatacak bir yazlık parfümü

Yorum

• Al-Rehab Silver

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Jo Malone Wood Sage & Sea Salt;
        Sel de Vetiver ile aynı yolun yolcusu, eşi ve yoldaşı. Benzerlikleri çok, dayandıkları ekol neredeyse aynı ancak doğal farklılıkları yazarsam daha iyi olur:
        WS&SS; açılışında yeşil limon ve yeşil mandalinayı gayet yumuşak bir şekilde turuncuya dönüştürüyor ve sonrasında ise deniz tuzu önderliğinde Vetiver tabanlı bir odunsuluğa geçiş yapıyor. Buraya kadar her şey yoldaşı ile paralel - Sel de Vetiver turuncu hariç. Fakat bu evreden itibaren WS&SS ters köşe yaparak gizlediği çiçeksi-arı maya silgi tatlılığını odun tuzu ile harmanlıyor. Naif, zarif ve kararındaki kremsi tatlılık ile onun eşlik ettiği odunsu meltem, sizi tatmin ettikten sonra değişmeden veda ediyor. Sel de Vetiver'de ise kremsilikten bahsedilirken; tatlılıktan söz edilemez. Onun acı-buruk ve mide asidi kıvamındaki kremsiliği de bir çiçeğe yani Sardunya'ya ait. Ayrıva SdV cinsiyetsiz kimliğinde sinsi erkeksi kodlar barındırırken WS&SS ise yine cinsiyetsiz kimliği altında buram buram kadınsı mesajlar yolluyor.

Uzun lafın kısası; çok beğendim.

Yorum

• Önce Habit Rouge Edt. Sonra Jul et Market Aqua Sextius. Bileğe de PEKJi Battaniye

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Yorum

• Bugün Armani Aqua di gio essenza. Profumo olan bazen acı ve sert geliyor rahatsız ediyor beni. Ama essenza olan normal versiyonun doğallığı ile devam eden bir flanker. Performansı da çok çok iyi günü rahatlıkla kurtarır

Yorum

• Verdure Blue
              Kenzonun Vintage haline çok benziyor,bir de tabi yaşattığı nostalji var.

Yorum

• FM French Lover kullandım. İlk şişeli niş parfümüm olması hasebiyle özel bir yeri var bende. Keşke performans biraz daha iyi olsaydı..

Yorum

• ali
                  ali Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Keşke hocam. Performans iyi olsaydı gerçekten en çok kullandığım parfüm olurdu.

• shay blue blood orange...
                kan portakalı ve hafiften süet kokuyor daha doğrusu fanta kokuyor...
                adp arancia di capri ye benzettim...
                ama daha kalıcı fanta banyosu yapmış gibiyim
                İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Akşam için Aventus (13Z) inanılmaz şekilde denediğim 17 ve 18 batchlerle ilgisi olmayan açılışında elma ve ananasın bir anlık patlaması sonrasında hemen bu açılışın kısa sürüp üzüm ve miskin yoğun şekilde hissedildiği, huş ağacının yoğun ve karanlık olarak kullanıldığı bir batch olarak dikkatimi çekti. Meşeyosunu da kendini derinlerden hissettirmekte ve kokuya derinlik vermekte. Tatlılık neredeyse yok denecek kadar az. Ambergis ve misk kokuya bir maskülenlik katmış durumda oldukça güzel ve değerli bir batch ortaya çıkarmış

Yorum

• matrai
                    matrai Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Kürşat hocam ben bu avuntus batch olayını çözdüm. Çok yakında geniş bir makale yayınlayacağım bu konuyla ilgili. Ama düşündüğümüz gibi bir olay değil tamamen parfümün bir süre sonra uçmaya başlaması ile farklılaşan bir olay. Ne kadar taze o kadar iyi

• Azzura
                    Azzura Yorumladı
                    Yorumu düzenleme
                    Abi sabırsızlıkla bekliyorum öyleyse bugün elime 13z - 14d ve 14l geçti hepsi birbirinden farklı ve başka başka haldeler bu konuda güzel olur bu aydınlatma

• Villoresi Aura Maris
                  Bir yerden ucuza yakalayip aldim, elimdeki siseyi seneler once neden sattigimi yine hatirladim.
                  Yok bir turlu olmuyor, aci geliyor bu parfum bana

Yorum

• Pekji Zeybek kullandım:

Bergamotun bu kadar yalın halini ilk defa bir parfümde böylesine tecrübe ettim. Bergamot, limon ve saman patlaması yüzümü ekşitti eyvah dedim. 2 dk sürdü neyse ki bu zor kısım. Hemen peşinden anason öyle bir girdi ki zeybek rakısı koktum bir süre. Anason da biraz sonra geri çekildi ve saman tekrar geri geldi ama bu sefer tütünle birlikte. Tonkanın tatlılığı devreye girince koku çok özgün bir hal alıyor. İlerleyen dakikalarda lavanta daha hissedilir ve adından bahsedilebilir hale geldi. Lavantanın gelişi de deriyle birlikte oldu. Hafif çiçeksi yapı da sanırım nergisten geliyor. Bir süre sonra bütün notalar dans etmeye başlıyor. Rakılı, muhabbetli, hareketli ve eğlenceli bir günün ardından üzerinize sinen ve yaşadığınız güzel anları hatırlatan günün sonundaki koku bu. Farklı, özgün ve kaliteli yapısıyla güzel bir çalışma olmuş. Ömer beye teşekkürler
                    Son Düzenleme ali; 12-06-18, 17:41. Tarafından yapıldı.
                    estefanyen

Yorum

• Bleu de Chanel

Yorum

• İncir ve lime ın en güzel hali...
                        ninfeo mio...
                        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Amouage - Reflection

Yorum

• Fan your flamesleydik

Yorum