Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
🌸 Diptyque Volutes EDT ve Dior Hypnotic Poison EDT 🌸
Volutes EDT, uysal bir tütün, şekerlenmiş ama hala yumuşak bal ve azıcık kuru süsen çiçeği. Chergui için Lutens’e; ‘öyle olmaz böyle olur’ anafikirli nota verme üzerine, Pellegrin tarafından kaleme alınmış ahenkli gönderme. Kokuevinin Vetyverio ile birlikte gizli kalmış ve mihenk taşı adayı hazinelerinden biri. Harmanı son derece keyifli. Ancak kokladığım en iyi tütün parfümü değil, en iyisiyle yenilerde tanıştım, piyasayı kasıp kavuracak nitelikte ancak sabır.
Hypnotic Poison EDT için şunları karalamışım zamanında, fikrim sabit: Yillaaaaaar once denemistim, mide bulantisindan ve anason kokusundan fenalik gelmisti. Sonsuza kadar "dislike" listemdeydi..
Taaa ki o gune kadar.
Mide bulantisi ihtimaline ragmen yeni versiyonunu hadi deneyeyim dedim. (Eski versiyon plastigimsi siseli ve altin halkasi yok, yeni versiyon ise altin halkali.)
Aman Yarabbi! Ilk keskinliginden sonra bilegimden buram buram vanilya,badem yayiliyor, nasil kadinsi nasil cekici nasil guzel..Tenimle butunlesti, mukemmel durdu..
Biliyorum, sokakta 10 kadından 7’si taklidini kullaniyor, biliyorum dunyada en cok satan kadın parfümlerinden, biliyorum İran'da sehvet uyandirmasi nedeniyle kullanimi yasak, ama bu durum bu parfumun hakli bir efsane olmasi, iceriginin birebir kesinlikle taklit edilememesi ve tenimle mukemmel uyusmasi gercegini degistirmiyor..
Guerlain-Mitsouko // Az kaldı bitmek üzere, yenisini bulmaya çalışıyorum. Kullanabildiğim nadir kadın parfümlerinden. Yasemin ve şeftali kullanımı olağanüstü.
EZ Sicilian Mandarin.. Ferah bir mandalina kokusu,baygınlık veren yoğun bir mandalina beklemeyin. Lineer bir yapıda ,baştan sona kokusu fazla değişim göstermiyor.Unisex tanımına son derece uygun olduğunu düşünüyorum. Genel beğeniye ve daha çok günlük kullanıma uygun hoş bir yazlık.
Guerlain Bois D'Armenie. Guerlainin özel serisi içerisinde kendine yer bulan ve gerçekten özel olduğunu hissettiren tütsülü odunsulu ve balzamik yapıda ilerleyen derinlik olarak oldukça başarılı bir parfüm.
Yorum