Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• MMM Jazz Club.
    kalite akıyor parfümden...
    İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• L'Humaniste

Yorum

• Click image for larger version

Name:	ABFE7D45-4CCD-438E-ADEE-788FB3275CDF.jpeg
Views:	257
Size:	1.17 MB
ID:	76194 🌸 Diptyque Volutes EDT ve Dior Hypnotic Poison EDT 🌸

Volutes EDT, uysal bir tütün, şekerlenmiş ama hala yumuşak bal ve azıcık kuru süsen çiçeği. Chergui için Lutens’e; ‘öyle olmaz böyle olur’ anafikirli nota verme üzerine, Pellegrin tarafından kaleme alınmış ahenkli gönderme. Kokuevinin Vetyverio ile birlikte gizli kalmış ve mihenk taşı adayı hazinelerinden biri. Harmanı son derece keyifli. Ancak kokladığım en iyi tütün parfümü değil, en iyisiyle yenilerde tanıştım, piyasayı kasıp kavuracak nitelikte ancak sabır.

Hypnotic Poison EDT için şunları karalamışım zamanında, fikrim sabit: Yillaaaaaar once denemistim, mide bulantisindan ve anason kokusundan fenalik gelmisti. Sonsuza kadar "dislike" listemdeydi..
        Taaa ki o gune kadar.
        Mide bulantisi ihtimaline ragmen yeni versiyonunu hadi deneyeyim dedim. (Eski versiyon plastigimsi siseli ve altin halkasi yok, yeni versiyon ise altin halkali.)
        Aman Yarabbi! Ilk keskinliginden sonra bilegimden buram buram vanilya,badem yayiliyor, nasil kadinsi nasil cekici nasil guzel..Tenimle butunlesti, mukemmel durdu..
        Biliyorum, sokakta 10 kadından 7’si taklidini kullaniyor, biliyorum dunyada en cok satan kadın parfümlerinden, biliyorum İran'da sehvet uyandirmasi nedeniyle kullanimi yasak, ama bu durum bu parfumun hakli bir efsane olmasi, iceriginin birebir kesinlikle taklit edilememesi ve tenimle mukemmel uyusmasi gercegini degistirmiyor..
        https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• Xerjoff Uden kullandım. Sakin, güzel ve çekici.
          estefanyen

Yorum

• Guerlain-Mitsouko // Az kaldı bitmek üzere, yenisini bulmaya çalışıyorum. Kullanabildiğim nadir kadın parfümlerinden. Yasemin ve şeftali kullanımı olağanüstü.

Yorum

• Frozenwings
              Frozenwings Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              EDP mi? Her mevsime uyar mı dersiniz.

• inspector
              inspector Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Evet EDP. Ben kıyabilsem 4 mevsimde kullanırım açıkçası Müthiş bir kompozisyon bence. Yeni şişe arayışındayım inşallah bulabilirim. Bulursam seve seve gönderirim denemeniz için.

• Mazzolari Hartley. Amouage Reflection Man ve JPG Le Male arası bir parfüm. Reflection'a daha yakın. Dozaj ayarlamasıyla dört mevsim mutluluk verebilir

Yorum

• Cartier l'Envol.

Yorum

• Eau Sauvage Extreme

Yorum

• EZ Sicilian Mandarin.. Ferah bir mandalina kokusu,baygınlık veren yoğun bir mandalina beklemeyin. Lineer bir yapıda ,baştan sona kokusu fazla değişim göstermiyor.Unisex tanımına son derece uygun olduğunu düşünüyorum. Genel beğeniye ve daha çok günlük kullanıma uygun hoş bir yazlık.

Yorum

• Cedrat boise...
                    bence aventus tan ayrı bir koku...
                    daha meyveli daha yoğun...
                    bol kremalı egzotik meyve salatası gibi kokuyor...
                    İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Guerlain Bois D'Armenie. Guerlainin özel serisi içerisinde kendine yer bulan ve gerçekten özel olduğunu hissettiren tütsülü odunsulu ve balzamik yapıda ilerleyen derinlik olarak oldukça başarılı bir parfüm.

Yorum

• Molecule 02

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Yorum

• Sıcak günde İssey ph intense ile beraberdim

Yorum

• Pino vintage

Yorum

• Chanel no 19 EDP kullandım bugün😄

Yorum

İşleniyor...
                              X