Encre Noire Sport
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 13 beğenme
Yorum
-
Aqua Universalis Forte veya Vitae Forte.İkisinden birine kör alış yapacağım bu yaz.Sizinde tecrübenizden faydalanmak isterim üstadım.
-
Aqua vitae forte ve universalis forte arasında seçim yapacak olacaksam koku güzelliği olarak forte yazlık kullanımda performans açısından universalis olur ikisi de genel beğeni parfümü.
Universalisin açılışı çok güzel ama sonrasında eğer çok maskulen koku seviyorsanız çiçeksilik rahatsız edebilir ama çok çok temiz kokudur.
Denemek isterseniz hediye denemelik 1 er ml gönderebilirim özel mesajdan adres yazarsanız
-
Bi' kaç gündür Van Cleef & Arpels - Ambre Imperial deniyorum.
Evet Hermes'in L' Ambre des Merveilles dupesi olabilecek düzeyde. Ondan biraz daha az kadifemsi, daha vanilyalı ve benzoin patlaması. Ciddi oranda da tonka barındırıyor ve bu vanilya ile birleşince benim tatlılık sınırımı geçiyor. Biraz geniz yaktı diyebilirim.
Sanırım tenimde pek anlaşamadım kendisiyle. Kıyafette ise gayet akıcı bi' amber'e eşlik eden nefis bi' bergamot aldım ki amber - bergamot ikisilini uzun zamandır fazla koku deneyemediğim için bu kadar uyumlu hissetmemiştim.
Tenimde malesef aşırı tatlı bi' yapıda ve tek düze devam etti.
Mutlaka teninizde deneyip karar verin eğer bi' şişesini edinmeyi düşünüyorsanız çünkü bi' başkasında parıl parıl parlayan sıcacık bi' ambiyans kokusuna dönüşebilir.- Stop the car...
- What ?!
- Stop the fuckin' car!
- 11 beğenme
Yorum
Yorum