Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• OJ zizan

Yorum

• Oj Zizan. Açılışındaki baharatlı odunsu narenciye havası çok beğendim

Yorum

• Masque Tango’nun dibini sıyırdım. Aşık olmasam da kullanması çok keyifli bir parfüm. Şişesi çabuk bitebilecek kokulardan. Kullanım alanı geniş,performansı üzmüyor,hemen hemen her ortama uyar. Erkekte de kadında da sırıtmıyor. Şişesini almam büyük ihtimalle ama elimin altında olsa kullanırım öyle bir parfüm.

Yorum

• Aventus ile günü geçiriyoruz.

Yorum

• Paul Emilien - L'Ombre Des Hommes

Yorum

• Pryn Mogao. Zıtlıkların harika harmanlanışı

Açılışı taze narenciyeler, sichuan biberi ve tarçın gibi tatlımsı baharatlarla yapıyor. Açılındaki tatlımsı hissiyat bana ilkokul günlerimdeki o üstünde arı maya olan silgilerin kokusunu çağıriştirdı. Hani o silgiyi kokladığımızda yemek isterdik hatta dayanamaz tadı nasıl diye ısırırdık, hatta benim silgim ısırık izleriyle doluydu Açışındaki bu hissiyat çok fazla uzun sürmedi orta notalara geçildiğinde canlı ve temiz kokan çiçeklere eşlik eden baharatlar ve kuru meyveler kendini belli etmeye başladı bu bölümde çiçeksi bir oryantale döndü. Ve işte en göz alan kısmına geldik. Harika bir deri, isli duman ve tütsü kombini. Bu zamana kadar kokladığım en başarılı duman - is efekti müthiş gerçekçi ve bir o kadar başarılı. Parfüm öyle bir değişkenki gourmand olarak başlıyor, oryantal olarak devam ediyor odunsu bir hava ile son buluyor. Başı ortası sonu heryeri apayrı bir parfüm. Özellikle duman - is kullanımı Beaufort London 1805 Tonnerre ye oldukça benzettim. Ama ordaki hissiyat yardımcı notalardan dolayı daha yanık ve sertti Mogoa da ise yine yardımcı notalardan dolayı daha daha pürüzsüz ve hoş.

Yorum

• Creed - Royal Mayfair. Lüks ve elegant

Yorum

• Gucci PH II. Denediklerim arasında, bu vatandaş kadar insana kendini iyi hissettiren parfüm çok az var.

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk

Yorum

• Çekmecemde elime gelen bir sample'ı kullandım bugün. Acqua di Parma Gelsomino Nobile. Güzel beyaz çiçekler.

Yorum

• Creed Royal Mayfair

Yorum

• Kirke meyve salatası
                      estefanyen

Yorum

• Heeley Sel Marin. Ofisteyken o tuzlu deniz kokusunu hissetmek ayrı bir duygu paha biçilemez. Akuatik grubu olarak aqva marine ve azzaro chrome arası bir kokuya sahip olsa da seleflerinden çok net çizgilerle ayrılıyor. Akuatik kokuların genel sorunu olan sentetiklik, yeri geldiğinde mide bulandıran o yapaylığı hissetmediğim ilk akuatik koku desem yeridir. Matrai hocama teşekkürü borç biliyorum bu parfümü bana ulaştırdığı için .

Yorum

• Lancome Poeme

Yorum

• John Varvatos Oud

Yorum

• Initio High Frequency

Yorum

İşleniyor...
                              X