Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Herod Mancera'yı hiç duymamıştım hocam ama Ajmal Silver Shade'in Mefisto ile Creed Silver Mountain Water arasında bir kokuya sahip olduğunu araştırarak öğrendim. Yarın geldiğinde bir deneyeceğim Bu arada Parfums De Marley Herod'u deneme isteği duymamın tek sebebi sizin nickiniz oldu. Tom Ford Tobacco Vanille'yi çok beğenmediğimden Herod'a bir şans vermeyi pek düşünmemiştim. Ne dersiniz
Son Düzenleme avalon; 24-05-18, 14:32. Tarafından yapıldı.
Herod çok iyi kokuydu reformüle olmadan önce kalıcılık sillaj harikaydı şimdi de fena değil endorfin salgılatıyor o derece
ayrıca mercan of venice arabesque ile nerdeyse benzer fakat herod daha kaliteli tavsiye ederim...
bu tarz kokuları seviyorsanız tauerville vanille flash var o da çok sıkı kokudur
Mancera Cedrat Boise, özenle yetiştirilmiş organik ananas üzerine kurulmuş fevkaladenin fevkinde bir parfüm, şaka şaka. Basit, oldukça yapay, aventus ile karşılaştırmaya bile gönlümün el vermeyeceği, ferah, enerjik bir nish. Mamafih ladykiller...Bayanları anlamak gerçekten zor.
Axe Musk'ı uzun yıllardan sonra yeniden raflarda görünce dayanamadım ve aldım. Tabi deo. After yada parfüm değil.
Eskisine nazaran çok daha pudralı fakat maskülen tarafını kaybetmemiş. Günü kurtaran bir performansı da var; Ambre Muscadin Homme diye bir şey olsaydı muhtemelen böyle olurdu...
Bugün fıkra yok.
Yorum