Roma fazla söze gerek yok reformüle de olsa efsane
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
-
🌸 Hanae Mori Blue Butterfly ve Sarah Jessica Parker SJP NYC 🌸
Hanae Mori, çilek aromalı leziz panna cotta gibi, yeme isteği uyandıran ve tutku enjekte edilmiş vanilyalı çilek.
SJP NYC, her şey dahil konseptli tatillerde barmenin hazırladığı sentetik çilek aromalı meşrubatlar gibi, enerjik ve üzerinde çok düşünülmediği belli olsa da gayet keyifli, gayet mutluluk saçan bir çilek.
- 8 beğenme
Yorum
-
-
Tom Ford Oud Mineral. Hiç bir beklentiniz yokken denerseniz sizi etkiler, büyük bir beklentiniz varsa da sizi hayal kırıklığına uğratır işte böyle bir parfüm kendisi. Ben mi? Beklentisi olmayıp etkilenen taraftayım.
- 10 beğenme
Yorum
-
Bir adamla bir kadın evlenmişler, yada evleniyorlarmış işte düğün müğün vs...
Adamı vurmuş tırçenin biri havaya ateş açayım derkene; adam pert.
Neyse işte ortalık feryat figan; herifi gömmüşler dualar, temenniler falan;
Eşi hanım, her gece rüyasında adamı görür olmuş, eşi bunu rahatsız ediyormuş paso...
Artık dayanılmaz hale gelince durum; hanım, imama gitmiş ve demiş: İmam efendi, böyle böyle.
İmam da demiş: Hanım kızım kocanın kanlı gömleğini yıka. Kan lekesini çıkart, ondan geliyü...
Kadın fırlamış yıkamış gömleği yıkamasına da herif durur mu daha şiddetli gelmeye başlamış, falan filan yapıyomuş...
Hanım abla yine soluğu imam hazretlerinin yanında almış ve demiş: Hocam olmadı bu iş, yine uyuyamıyom; kronik yorgunluk sendromu hesaaabı...
Hoca sormuş: Hangi deterjanla yıkadın kızım gömleee?
Hanım abla cevap vermiş: Alo Matik hocam.
Hoca demiş ki sonra: Yoooooooo!!! Ariyel Matih ilen yıkasaydın gelmezdi. Şimdi ben bile seni kurtaramam demiş.
Kadın ağlamış sonra...
Musk al Tahara.
- 3 beğenme
Yorum
Yorum