Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Jovoy l'art de la guerre. Daha çözemedim kokuyu. Ama diğer jovoylara göre en kullanılabilir bana göre incident diplomatik sonra da bu. Pravate label ve Psidelique beni aştı
Chanel Bleu Edt / Bu şişe bitsin daha da kullanmayı düşünmüyorum. Nasıl oluyor anlamıyorum, her yerde burnuma bu koku geliyor. Herkes mi Bleu kullanıyor anlamış değilim.
Hermessence Epic Marin. Kimyon, bergamot, deniz akorları ve kakule ile klasik elena çzigilerini taşıyan ama bir o kadar usta işi bir sucul. Bana hissettirdiği kısaca denizden yeni çıkmış ve deniz suyunun üstünde kuruduğu bir vücut kokusu.
Bugün nihayet 1A-33'ü kullandım. Şimdiye kadar kokladığım parfümler arasında, baştan sona aynı kalitede devam eden ender kokulardan oldu. Feminen tarafa biraz daha yakın bulmakla beraber uniseks kullanıma uygun olduğunu düşünüyorum. Koku hafızamı yokladığımda açılışı bana biraz Loewe-Solo Absoluto'yu hatırlattı ama doğal ıhlamur çiçeği notası ve kompleks yapısı 1A-33'ü ayrıcalıklı kılıyor. 1A-33'ün ülkemizde satışının olmadığını ve yüksek fiyatını göz önüne aldığımızda Solo Absoluto iyi bir alternatif olabilir
Yorum