Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Adp Essenza Biraz italyan sabunsu ruzgarlar essin

Yorum

• Kaç defa cevap vereceğim. Ben decant-split-takas türü iş yapmıyorum. Durmadan e-mail geliyor. Böyle birşey düşünmüş olsaydım parfümeri açar yada distribütörlük yapardım sonundada batardım. 2. olarakta eğer decant split işi, hem burada hem başka sitelerde düşünmüş olsaydım, yasal olması için ayrıyeten şirket faturası düzenlemem gerekecekti bunlara vakit ayıracak zamanım yok. Gayet bu konuda hem bu forumda hemde başka yerlerde iş yapan profesyonel anlamda birçok kişi mevcut. Umarım bu konuda bir daha e-mail almam.

Havaların ısınmasıyla birlikte Creed Aventus-Millesimme Imperial-Tabarome-Spice & Wood, Frapin The Orchid Man, TT Orion, V Canto Arsenico, Roja Dove Scandal, Amouage Bracken - Beloved - Opus V - Ciel Man yanında başka parfümlerde son yazdığımdan bu yana değişimli olarak kullanmaktayım.
      PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!

Yorum

• Jour d'hermes - benim algıladığım rahatlatıcı, sakinleştirici bir ihlamur kokusu.

Yorum

• un jurdin sur le toit

Yorum

• Terre d’hermes 2008
            özellikle bu versiyonu seviyorum daha sert ve maskülen yanı çok güçlü

Yorum

• Hermes Sur le Nil. Klasik Elena çizgilerinde müthiş doğal ve bir o kadar ferah. Sıcak günlerde fısır fısır kullanılacak tazelik hissi uyandıran bir parfüm.

Yorum

• Xerjoff Nio

Yorum

• Spice&Wood beybi!

Yorum

• Tom Ford - Venetian Bergamot / Tam olarak bir yaz kokusu. Sıcak günlere çok yakışıyor.

Yorum

• Aventus 14L batch ile Antalya yolculuğu

Yorum

• Profumum Roma - Acqua di Sale

Yorum

• C. Dior Ambre Nuit. ısınan havayla birlikte parfümün performansı yayılımı ve koku güzelliği (aslında koku güzelliğinin hissedilebilirliği) artmış durumda. Seviyordum zaten, şu an aşırı keyif alıyorum. Kış aylarında bu keyifi alamıyordum. Kış değil ısınan havaların kokusuymuş.
                          estefanyen

Yorum

• marooned
                            marooned Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Yarın ambre nuit o zaman.

• Parfums de Nicolai - Cuir Cuba Intense

Yorum

• Creed Aventus

Yorum

• Invasion Barbare ile tanıştık

Sent from my ONEPLUS A5010 using Tapatalk