Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Marc de la Morandiere - Gengis Khan
Birkac gun once dolaptan baska bir parfum alirken cok sevdigim bu aromatik ve baharatli parfumun sisesini yere dusurdum; sise kirilmadi ama kapagi acilip firladigi icin parfumun yarisi yere dokuldu.
Ilk aklima gelen enjektor ile parkedeki parfumu cekip sisenin icine aktarmak oldu ama bu yontem ise yaramiyormus
Ben de kagit havlu ile yerdeki parfumu silip evin her odasina yerlestirdim, gunlerdir her yer Gengis Khan kokuyor, oda parfumu olarak da EDT nin performansi cok iyiymis.
Yine de parfumlerimin miktarlarini uzerimde kullanarak azaltmak isterdim
Saglik olsun...
Aventus kolonya tarifi...
vibrant leather şişesinde ne kadar varsa(bende 35 ml civarı vardı) başka bir şişeye boşaltılır.
daha sonra kokmadığını düşündüğünüz kötü batch aventus alınır (isteğe göre ben 7-8 ml kullandım) şişenin içine boşaltılmak suretiyle karıştırılır.
sonracıma daha önce kullanmış ve kalmış olan vibrant-aventus karışımını(yaklaşık 5 ml) aynı şişeye dökülür ve karıştırılır.
elinizde yaklaşık 50 ml civarı aventus kolonyası hazır durumda..
o değilde performans çok iyi oldu
Calvin Klein Calvin. Harika bir çiçeksi maskülen. Eski ve yeni koku anlayışlarının buluşma noktasında yer alan, temizlik hissiyatı veren, tam bir beyefendi kokusu. Bu güzelim parfümün üretimini niye durdurursun, ey CK?!
🌸 The Merchant of Venice Arabian Myrrh EDT ve Burberry Rhythm for her EDT 🌸Arabian Myrrh, okulla tanışma anılarıma ait keskin kokulu pastel renklerde ve kızsal çizgi karakterli küçük not defterleri ve kalem üstü kokulu pembe silgi masumiyetinde başlayıp, çocukluk yıllarımdaki Erdek’in gösterişsiz yaz tatillerine gönderme yapan, oradan otobüslerde tutulan meyveli keklere ve annemin eşarbına sinen sıcacık parfüme evrilen, güzel günlere dair neşeli kıpır kıpır bir zaman makinesi. Evet güneşli. Ve evet tam benim kalemim..
Brit Rhythm’de ise babamın berberinde şu kırmızı etiketli tıraş sabununu hissediyorum önce, hüzünlü bir uysallıkla rüzgarda kokuları salınan lavanta tarlalarının tam ortasında salıncak-yatakta tatlı ve sakin bir uykuya davet eden ılık mevsimde yağmur öncesi bulutlu hava kokusu.
Tom Ford Noir Antracide. Koku Narcisio Rodriguez for him edt ye çok benziyor kopyası gibi hatta. maskülen eski kafa kokuların biraz modernize hali diyebilirim. Narcisionun daha da tozlu bir yapısı var kokunun. Performans olarak gayet başarılı geldi. 40 yaş civarında kime denetsem beğendi. 30 yaş altındaklerden de beğenen olmadı garip
Son Düzenleme Drekoo; 17-05-18, 13:46. Tarafından yapıldı.
Lise yıllarımın tatlı hatıraları...zamanda yolculuk...çok nefis bir şeftali , beyaz çiçekler ve zarif bir vanilya kokusu...huzur veriyor mutlu ve sağlıklı Ramazanlar...
MFK Lumiere Noire. Bugün farkına fardım hava sıcaklığına göre karakter değiştiren bir koku. Sıcak havada gül daha ön plana çıktı. Soğuk havalarda daha kremsi bir yapısı vardı
Yorum