Boudicca Wode The Beautiful Mind Series, bir şekilde Dior Dune anımsattı ama aslında farklı parfümler. Boudicca Wode keyif alınası bir koku olmuş. Şık, gizemli ve sakin. Beğendim ben
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Unique'e Luxury Istanbul... Çok kaliteli bir vanilyanın farklı çehrelerinin çiçeksilikle oldukça başarılı şekilde bir araya getirilmesi akla ister istemez By Kilian Love, Xerjoff Lira gibi niş parfümleri getiriyor. Istanbul'un gerek koku profili gerekse performans olarak onlardan hiç aşağı kalır yanı yok. Bu koku profilinin İstanbul'la ne bağlantısı var onu bilemiyorum ancak oldukça iyi bir oryantal. Love kadar boğucu değil, karamel etkisi burada pek yok. Bir ara çiçeklerde bir ekşimişlik geldi burnuma, vazoda çok bekleyen çiçeklerin suyunun kokusuna benzer sevimsiz bir hava eser gibi oldu ama neyse ki 15-20 dakika içinde kayboldu. Çiçeksiliğin iyice geri planda kaldığı sonları ise gerçekten iyi, doğal bir vanilyanın farkını hissettiriyor. Öyle SDV, Italian Leather, vs gibi parfümlerde kullanılan vanilin gibi kokmuyor. Özgünlük açısından elbette ki fazla üzerinde durulacak bir parfüm değil ancak iyi iş.
- 9 beğenme
Yorum
-
- 10 beğenme
Yorum
Yorum