Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Boudicca Wode The Beautiful Mind Series, bir şekilde Dior Dune anımsattı ama aslında farklı parfümler. Boudicca Wode keyif alınası bir koku olmuş. Şık, gizemli ve sakin. Beğendim ben

Yorum

• Chanel bleu

Yorum

• Terre D’Hermes Edt...Güzel batch e denk geldim yine
        İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Dior Homme Sport

Yorum

• Ferrari Bright Neroli

Yorum

• sıka sıka bir günde bitirdim performans canavarı aventus dekantımı. Akşam da sonunu kullandım, daha güzel koktu sanki. Bitti diye olsa gerek.

Yorum

• Aventus 17T01 Batch, silaj ve farkedilirlik açısından oldukça başarılı bir batch.

Yorum

• Unique'e Luxury Istanbul... Çok kaliteli bir vanilyanın farklı çehrelerinin çiçeksilikle oldukça başarılı şekilde bir araya getirilmesi akla ister istemez By Kilian Love, Xerjoff Lira gibi niş parfümleri getiriyor. Istanbul'un gerek koku profili gerekse performans olarak onlardan hiç aşağı kalır yanı yok. Bu koku profilinin İstanbul'la ne bağlantısı var onu bilemiyorum ancak oldukça iyi bir oryantal. Love kadar boğucu değil, karamel etkisi burada pek yok. Bir ara çiçeklerde bir ekşimişlik geldi burnuma, vazoda çok bekleyen çiçeklerin suyunun kokusuna benzer sevimsiz bir hava eser gibi oldu ama neyse ki 15-20 dakika içinde kayboldu. Çiçeksiliğin iyice geri planda kaldığı sonları ise gerçekten iyi, doğal bir vanilyanın farkını hissettiriyor. Öyle SDV, Italian Leather, vs gibi parfümlerde kullanılan vanilin gibi kokmuyor. Özgünlük açısından elbette ki fazla üzerinde durulacak bir parfüm değil ancak iyi iş.

Yorum

• Byredo pulp- lezzetli meyveler,

Yorum

• nautica voyage

Yorum

• Ferrari Bright Neroli kullandım. Hayırlı Ramazanlar diliyorum.

Yorum

• ADP Cipresso di Toscana

Yorum

• Zara Norrland...
                            Bol bol kullandım yarasın
                            İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• avalon
                              avalon Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Bir Zara parfümü olduğuna kolay ikna olmadım Nörrland'ı denediğimde. Hermes ayarında bu fiyata böyle alternatif zor

• Herod
                              Herod Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              şahsen son çıkan Hermes lerden daha iyi olmuş o derece

• Hermes Un Jardin Sur Le Toit

Yorum

• Terre de Hermes Pure Parfum

Yorum

İşleniyor...
                              X