OJ zizan
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Temmuz 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Masque Tango’nun dibini sıyırdım. Aşık olmasam da kullanması çok keyifli bir parfüm. Şişesi çabuk bitebilecek kokulardan. Kullanım alanı geniş,performansı üzmüyor,hemen hemen her ortama uyar. Erkekte de kadında da sırıtmıyor. Şişesini almam büyük ihtimalle ama elimin altında olsa kullanırım öyle bir parfüm.
- 7 beğenme
Yorum
-
Pryn Mogao. Zıtlıkların harika harmanlanışı
Açılışı taze narenciyeler, sichuan biberi ve tarçın gibi tatlımsı baharatlarla yapıyor. Açılındaki tatlımsı hissiyat bana ilkokul günlerimdeki o üstünde arı maya olan silgilerin kokusunu çağıriştirdı. Hani o silgiyi kokladığımızda yemek isterdik hatta dayanamaz tadı nasıl diye ısırırdık, hatta benim silgim ısırık izleriyle doluydu
Açışındaki bu hissiyat çok fazla uzun sürmedi orta notalara geçildiğinde canlı ve temiz kokan çiçeklere eşlik eden baharatlar ve kuru meyveler kendini belli etmeye başladı bu bölümde çiçeksi bir oryantale döndü. Ve işte en göz alan kısmına geldik. Harika bir deri, isli duman ve tütsü kombini. Bu zamana kadar kokladığım en başarılı duman - is efekti müthiş gerçekçi ve bir o kadar başarılı. Parfüm öyle bir değişkenki gourmand olarak başlıyor, oryantal olarak devam ediyor odunsu bir hava ile son buluyor. Başı ortası sonu heryeri apayrı bir parfüm. Özellikle duman - is kullanımı Beaufort London 1805 Tonnerre ye oldukça benzettim. Ama ordaki hissiyat yardımcı notalardan dolayı daha yanık ve sertti Mogoa da ise yine yardımcı notalardan dolayı daha daha pürüzsüz ve hoş.
- 11 beğenme
Yorum
-
-
Heeley Sel Marin. Ofisteyken o tuzlu deniz kokusunu hissetmek ayrı bir duygu paha biçilemez
. Akuatik grubu olarak aqva marine ve azzaro chrome arası bir kokuya sahip olsa da seleflerinden çok net çizgilerle ayrılıyor. Akuatik kokuların genel sorunu olan sentetiklik, yeri geldiğinde mide bulandıran o yapaylığı hissetmediğim ilk akuatik koku desem yeridir. Matrai hocama teşekkürü borç biliyorum bu parfümü bana ulaştırdığı için
.
- 9 beğenme
Yorum
Yorum