Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Azzura'dan Sadeleşme Maksatlı Dev Eklemeler

Çökme
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

-Clive Christian 1872 Men (29/30ml) ---- 500 TL (kaynak: yurtdışı)

-Clive Christian X for Men (49/50ml) ---- 950 TL (kaynak: nokta cosmetics) şişeli olarak eklendi.

Yorum

-Memo African Leather (70/75ml) ----700 TL >>> 670 TL oldu (kaynak: nokta cosmetics)

Yorum

-Memo African Leather (70/75ml) ----700 TL >>> 670 TL >>> 590 TL ile dibi görmüştür. (kaynak: nokta cosmetics)

Yorum

Elimde olmasa dusunmez alirdim :/

Yorum

-Xerjoff Nio (45/50ml) (eski şişe)— 900 TL
            kaynak:Beymen)

-Xerjoff Uden (40/50ml) (eski şişe) — 800 TL (kaynak: Beymen)

-Xerjoff More Than Words (42/50ml) — 600 TL (eski şişe) (kaynak: Beymen + faturalı)

-Creed Aventus (18B01) (100 ml bir fıs sıkıldı) — 1000 TL (Kaynak: noktakozmetik)

-Creed Royal Oud (113/120ml) — 1000 TL (kaynak: Beymen)

Yarın saat 17:00' a kadar ilandalar. Yurtdışından parfüm alacağım için satılırsa ona göre sipariş vereceğimden ilana konmuşlardır.

Yorum

• KARALARIN_CEMAL
              KARALARIN_CEMAL Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Maşallah Kürşat hocam. Beymen'i aratmıyorsun yok yok :-)) İyi satışlar dilerim

• Azzura
              Azzura Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Sağ olasın Ragıp hocam areej le dore alacağım inş. bugün birkaçı gider

Yorum

• Azzura
              Azzura Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Üstad ben de gitmediklerine aynı tepkiyi veriyorum Faturalı ekran görüntülü Beymen ürünleri. Neyse hepsini kaldırdım ilandan. Kışa bi daha denerim artıkın

• cantona8
              cantona8 Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              Valla satılma sırası bunlara kadar geldiyse gerisini düşünmek istemiyorum Kürşat hocam

-Xerjoff More Than Words (42/50ml) (eski şişe) —— 545 TL (Kaynak:Beymen+faturalı) gitti

Yorum

Unique'e Luxury Chypre Toscano (40/100ml) — 88 TL (kaynak: nokta kozmetik) eklendi

Yorum

-Nishane Hundred Silent Ways (25/50ml) ---- 200 TL (Kaynak: Kokuyorum split) forumdışı satılmıştır.

Yorum

-Xerjoff Nio(45/50ml) — 700 TL (Kaynak:Beymen) forumdışı satılmıştır gerisi günceldir.

Yorum

-Clive Christian 1872 for Men (18/30ml) -- 315 TL (Kaynak: Yurtdışı) forumdışı gitti.

Yorum

-Nishane Fan Your Flames (25/50ml) -- 200 TL (Kaynak: Kokuyorum split) @Xclusive Sertan hocama gitti.

Yorum

Hocam Nishane Hacivat parfümünü alabilir miyim

Yorum

Nishane Hacivat (24/55ml) -- 220 TL Forsy hocama gitti hayırlı olsun.

Yorum

• Forsy
                            Forsy Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Teşekkürler Azzura hocam. Ben hayrını göreyim siz de bereketini görün inşallah. Iyi günler )

Azzura hocam kargo sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Hediyeler içinde teşekkür ederim.
                          Son Düzenleme Forsy; 03-04-19, 10:17. Tarafından yapıldı.

Yorum

İşleniyor...
                          X