Ödemeyi yaptım ve özelden alıcı , adres bilgilerini gönderdim Mustafa hocam.Teşekkür ederim emeklerin için.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Brandroom+Dış İlişkiler Spliti (ARŞİV) #
Çökme
X
-
-
# Kiymetli parfumsever dostlar.. Uzerinize afiyet birazcik zaturre olmusum da istirahatteyim. Bu hafta bolusturme isini halledemeyebilirim. Bilginiz olsun. Zaten gelen odemeleri de isleyemedim. Sadece Powerty Ali hocam ile Pikcell Yavuz hocam kaldi. Sorun degil siz de tamamlarsınız musait olunca zaten. Durum budur cabucak atlatip araniza donecegim. Sevgiler.. #Son Düzenleme cantona8; 15-04-18, 14:59. Tarafından yapıldı.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post# Kiymetli parfumsever dostlar.. Uzerinize afiyet birazcik zaturre olmusum da istirahatteyim. Bu hafta bolusturme isini halledemeyebilirim. Bilginiz olsun. Zaten gelen odemeleri de isleyemedim. Sadece Powerty Ali hocam ile Pikcell Yavuz hocam kaldi. Sorun degil siz de tamamlarsınız musait olunca zaten. Durum budur cabucak atlatip araniza donecegim. Sevgiler.. #
- 1 Beğen
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View Post# Kiymetli parfumsever dostlar.. Uzerinize afiyet birazcik zaturre olmusum da istirahatteyim. Bu hafta bolusturme isini halledemeyebilirim. Bilginiz olsun. Zaten gelen odemeleri de isleyemedim. Sadece Powerty Ali hocam ile Pikcell Yavuz hocam kaldi. Sorun degil siz de tamamlarsınız musait olunca zaten. Durum budur cabucak atlatip araniza donecegim. Sevgiler.. #
En kısa zamanda sağlığına ve iyilik haline kavuşman temennisi ile
geçmiş olsun ....
- 1 Beğen
Yorum
Yorum