Moresque Contessa 595 bunada iyi diyorlar. Şişeli girebilirim buna.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
# Brandroom+Dış İlişkiler Spliti (ARŞİV) #
Çökme
X
-
Guzel surprizler ekleyip burayi senlendireyim ben en iyisi... Uber e yakisir... di mi kuzu abim kuzukardes
- 3 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cantona8 View PostGuzel surprizler ekleyip burayi senlendireyim ben en iyisi... Uber e yakisir... di mi kuzu abim kuzukardes
Bu sefer sanki çala kalem gibi geldi herkese sanki..
Ama bilmez misin ki;
Osmanlıda oyun
Cantona da split bitmez...
- 3 beğenme
Yorum
-
Forumdaşlarımızdan Birçoğu kokuları denemiş gözüküyor anladığım kadarıyla ''Moresque'' lerden ''Franc Boclet'' lerden yorum alabilir miyiz acaba? . Bu forumun amacı bilmediğimiz kokularda bilgilenmek ve tecrübe edinmek değil mi? Ayrıca günümüz parfüm dünyasında birçoğumuzun niche parfüm alma imkanı kısıtlı iken ve de fiyatlar uç noktalarda iken, %50 indirimden mahrum olmayalım değil mi değerli forumdaşlar? Bana diyeceksiniz Brandroom akrabanız mı, ya da Brandroom'a mı çalışıyorsunuz? Kesinlikle değil. Nerede indirim yapılıyor oradan faydalanalım derim açıkçası. Ben % 50 indirim ile FB Heroes aldım ve çok beğendim. Koku Guerlain Songe Bois Dete'nin alternatifi, orijinal, bandrollü ve ithalatçı firma her şeyi vardı üzerinde. Benim şahsi fikrim Split yapan her kim olursa olsun, 'Bilinmeyen Kokular'ın'' tecrübesini yaşamak ve paylaşımının yapılmasına yardımcı olmak. Yine siz ''değerli forumdaşlar'' bilirsinizSon Düzenleme KARALARIN_CEMAL; 29-03-18, 15:32. Tarafından yapıldı.
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: KARALARIN_CEMAL View PostForumdaşlarımızdan Birçoğu kokuları denemiş gözüküyor anladığım kadarıyla ''Masque'' lerden ''Franc Boclet'' lerden yorum alabilir miyiz acaba? . Bu forumun amacı bilmediğimiz kokularda bilgilenmek ve tecrübe edinmek değil mi? Ayrıca günümüz parfüm dünyasında birçoğumuzun niche parfüm alma imkanı kısıtlı iken ve de fiyatlar uç noktalarda iken, %50 indirimden mahrum olmayalım değil mi değerli forumdaşlar? Bana diyeceksiniz Brandroom akrabanız mı, ya da Brandroom'a mı çalışıyorsunuz? Kesinlikle değil. Nerede indirim yapılıyor oradan faydalanalım derim açıkçası. Ben % 50 indirim ile FB Heroes aldım ve çok beğendim. Koku Guerlain Songe Bois Dete'nin alternatifi, orijinal, bandrollü ve ithalatçı firma her şeyi vardı üzerinde. Benim şahsi fikrim Split yapan her kim olursa olsun, 'Bilinmeyen Kokular'ın'' tecrübesini yaşamak ve paylaşımının yapılmasına yardımcı olmak. Yine siz ''değerli forumdaşlar'' bilirsiniz
Moresque Contessa: Denemedim ama ilgimi çekmişti, 1888 e benzetiliyor ve daha performanslı deniliyor.
Franc Boclet Lavender: Güzel bir lavanta örneği. Denedim, öyle rahatsız edici gelmedi bana, lavanta sevenler için bir alternatif olabileceğini düşünüyorum.
- 1 Beğen
Yorum
Yorum