Tauer L'air Du Desert Marocain
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Orjinal yazı sahibi: Herod View Post
sütlü vanilya gibi kokuyor çok baydı beni kardeşim bu koku, xerjoff lira bir nebze daha kullanılabilir bence
- 4 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Azzura View Post
Abi ben çok beğendim. Açılışı boozy bir havada başlıyor tatlılık neredeyse yok gibi baharatlar ile taze aydınlık baharatlarla. Sonrasında usul usul vanilya çıkıyor o boozy havanın arasından. Sonrasında dip notalarda da tatlılık azalıyor ve kremsi bir vanilya ve baharatlar kalıyor. Neden öyle süt hissiyatı yarattı sende bilemedim acaba reformüle mi oldu? Benim elimdeki ilk çıkan yıla ait... Şişem bitiyordu öyleyse üzülürüm valla:/
ilk halini denemediğim için yorum yapamıyorum ki denemem önyargım tavan oldu bu kokuya...
atelier vanille insensee dururkene hemideİnsanın ruhu kokularıdır...
- 3 beğenme
Yorum
-
Scandal kullandım.Çok yoğun bal,biraz pudra ve alttan gelen beyaz çiçek kokularıyla oldukça hoş bir parfüm.Kalıcılığı çok iyi.Kullanan bir arkadaşım öyle memnundu ki.Üstelik normalde tatlı kokuları hiç sevmez.Buna rağmen bu parfümü çok sevdiğini ve onu aldıktan sonra elinin başka parfümlere gitmediğini söylüyordu.Ben de oldukça memnun kaldım.Bu devirde kalıcı parfüm bulmak bile insanı mutlu ediyor
- 12 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Herod View Post
valla bana decant ı hediye gelmişti bir kere sıktım boğdu resmen sütte sevmem hediye ettim hemen...
ilk halini denemediğim için yorum yapamıyorum ki denemem önyargım tavan oldu bu kokuya...
atelier vanille insensee dururkene hemide
Buruk bir tatlılık vardı diye hatırlıyorum ama rahatsız edici şekilde değildi.
- 2 beğenme
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: ali View PostLaudano Nero kaostan gelen bohem ve boozy havanın uyumuİnsanın ruhu kokularıdır...
- 2 beğenme
Yorum
Yorum