Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Tauer L'air Du Desert Marocain

Yorum

• Mona Di Orio - Vanille

Yorum

• LIDGE ile devam.

Orjinal yazı sahibi: Herod View Post
        Varmı aventus gibisi
        Aventus gibisi olmaz.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: serif_aydogar View Post
          LIDGE ile devam.

Aventus gibisi olmaz.
          aynen muhterem ama royal mayfair de candır içecek olsaydı müptezel olurdum sanırım
          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Azzura View Post
            Mona Di Orio - Vanille
            sütlü vanilya gibi kokuyor çok baydı beni kardeşim bu koku, xerjoff lira bir nebze daha kullanılabilir bence

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Herod View Post

sütlü vanilya gibi kokuyor çok baydı beni kardeşim bu koku, xerjoff lira bir nebze daha kullanılabilir bence
              Abi ben çok beğendim. Açılışı boozy bir havada başlıyor tatlılık neredeyse yok gibi baharatlar ile taze aydınlık baharatlarla. Sonrasında usul usul vanilya çıkıyor o boozy havanın arasından. Sonrasında dip notalarda da tatlılık azalıyor ve kremsi bir vanilya ve baharatlar kalıyor. Neden öyle süt hissiyatı yarattı sende bilemedim acaba reformüle mi oldu? Benim elimdeki ilk çıkan yıla ait... Şişem bitiyordu öyleyse üzülürüm valla:/

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Azzura View Post

Abi ben çok beğendim. Açılışı boozy bir havada başlıyor tatlılık neredeyse yok gibi baharatlar ile taze aydınlık baharatlarla. Sonrasında usul usul vanilya çıkıyor o boozy havanın arasından. Sonrasında dip notalarda da tatlılık azalıyor ve kremsi bir vanilya ve baharatlar kalıyor. Neden öyle süt hissiyatı yarattı sende bilemedim acaba reformüle mi oldu? Benim elimdeki ilk çıkan yıla ait... Şişem bitiyordu öyleyse üzülürüm valla:/
                valla bana decant ı hediye gelmişti bir kere sıktım boğdu resmen sütte sevmem hediye ettim hemen...
                ilk halini denemediğim için yorum yapamıyorum ki denemem önyargım tavan oldu bu kokuya...
                atelier vanille insensee dururkene hemide

Yorum

• Scandal kullandım.Çok yoğun bal,biraz pudra ve alttan gelen beyaz çiçek kokularıyla oldukça hoş bir parfüm.Kalıcılığı çok iyi.Kullanan bir arkadaşım öyle memnundu ki.Üstelik normalde tatlı kokuları hiç sevmez.Buna rağmen bu parfümü çok sevdiğini ve onu aldıktan sonra elinin başka parfümlere gitmediğini söylüyordu.Ben de oldukça memnun kaldım.Bu devirde kalıcı parfüm bulmak bile insanı mutlu ediyor

Yorum

aynen muhterem ama royal mayfair de candır içecek olsaydı müptezel olurdum sanırım
                    Royal mayfair de güzel elbette. Sendeki etkisini de gayet iyi biliyorum.

Yorum

valla bana decant ı hediye gelmişti bir kere sıktım boğdu resmen sütte sevmem hediye ettim hemen...
                      ilk halini denemediğim için yorum yapamıyorum ki denemem önyargım tavan oldu bu kokuya...
                      atelier vanille insensee dururkene hemide
                      Reformüle olmuş olabilir.
                      Buruk bir tatlılık vardı diye hatırlıyorum ama rahatsız edici şekilde değildi.

Yorum

• Klian Criminal Of Love
                        Yayılımı ve aurası müthiş.Gerçi bir hayli abandım bende kaşınmadım değil hani.

Yorum

• Laudano Nero kaostan gelen bohem ve boozy havanın uyumu
                          estefanyen

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ali View Post
                            Laudano Nero kaostan gelen bohem ve boozy havanın uyumu
                            Bende nero yu sevemedim nedense kirke draco daha önde benim için

Yorum

• ali
                              ali Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              Nero arada bırakmıyor sev-terk et tam

• Herod
                              Herod Yorumladı
                              Yorumu düzenleme
                              terkeden kısma geçiyorum

• Opus v.

Yorum

• Givenchy Amarige,
                              mimozaların kullanımı bana Poeme'i hatırlatıyor..

Yorum

İşleniyor...
                              X