Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Karlı bir İstanbul sabahında, Teint de Neige ile birlikteyiz..

Yorum

• Maison Francis Kurkdjian - Absolue Pour le Soir

Yorum

• Nasomatto - Baraonda, bugün enterasan bir şekilde önce tatlı notaları hissettirdi.

Yorum

• Bir MFK APLS de benden gelsin. Kirli ve yağlı bir başlangıcın ardından orta notalarında daha bir sakinleşen bal ile birlikte animalik ama iç ısıtan bir tatlılığı yakalayan müthiş bir çalışma. Sadece MFK butiklerinde bulunabiliyor artık. Üretimden kalkacağı söylentileri olduğu için bir hayli korkutmuştu. Neyse ki biraz ulaşılması zor olsada bu güzellikten mahrum kalmadık.

Yorum

• Mazzolari Oud kullandım. Bugüne kadar kullandığım en zor oud parfümü. Ofisteki arkadaşlar baygınlık geçirirken gerçek hacı yağı kokusunu bulduğumu anladım. İçeriği, harmanı kaliteli ancak ilerleyen bölümlerde gül de eklenince bu parfüm sonsuza kadar bu topraklarda hacı yağı olarak anılacaktır bundan eminim. Gerçekten de cami önünden geçerken gelen kokulara benziyor. Türkiye dışında herhangi bir ülkede kullanılabilir ama burada maalesef
            estefanyen

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: ali View Post
              Mazzolari Oud kullandım. Bugüne kadar kullandığım en zor oud parfümü. Ofisteki arkadaşlar baygınlık geçirirken gerçek hacı yağı kokusunu bulduğumu anladım. İçeriği, harmanı kaliteli ancak ilerleyen bölümlerde gül de eklenince bu parfüm sonsuza kadar bu topraklarda hacı yağı olarak anılacaktır bundan eminim. Gerçekten de cami önünden geçerken gelen kokulara benziyor. Türkiye dışında herhangi bir ülkede kullanılabilir ama burada maalesef
              yarım saat sonra soft halini alıyor bence biraz beklemek lazım ki bende sevmem oud kokularını hiç değilse yoğun gülle birleşip yağlı yapış yapış hissi vermiyor...
              İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• ali
                ali Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Hocam yorumu sıktıktan 1 buçuk saat sonra yaptım. Dediğiniz gibi yarım saatte koku yumuşuyor başlangıcı aşırı keskin. Koku ne kadar yapış yapış gül öd parfümü olmasa da verdiği his geçmiyor. Camiye falan gidilirse orada hacı amcalarla yakın dostluk kurmaya yardımcı olabilir

• Herod
                Herod Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                )))
                cuma günü kullanılacak parfüm diyorsunuz
                o zaman ne yapıyoruz aventus candır

• ali
                ali Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Aslında kokuyu sevdim kötü çirkin değil kullanması zor sadece

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	252.5 KB
ID:	65674

Yorum

• Guerlain Shalimar soğuk ve kuru havaya çok, yakıştı.

Yorum

• Açılış Pdm Nisean, her kullandığımda ayrı zevk alıyorum bu kokudan. Akşam dönüşümde Regalien vanity oud, meyve ve vanilyanın oud ile güzle bir yorumu, Regalien nin performans olarak da güzellik olarak da en iyi parfümü bu bana göre

Yorum

• Tom Ford Soleil Blanc. o kremsi havası, sahili, yazı hatırlatan tarzıyla sevdiklerim arasında içindeki fıstık kullanımı harika

Yorum

• Francesca Bianchi - The Dark Side

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: cornelius View Post
                        Francesca Bianchi - The Dark Side
                        Under My Skin de benden Yüksek seviyede Nanban'a benzettim.

Yorum

• Serge Lutens Borneo 1834.
                          Anason ve paçuli ile sarı-yeşil, asidik ve ilaçsı açıldı. Soğuk yapısı kakao tozo ve kuru kahve telvesi ile ısınıp rengi bordo-kahveye döndü. Küflü toprak ile son buldu. Zaman zaman siyah ipek zaman zaman da yeşil kadife gibi. Her geçiş ve değişim birbirini yalanlamayan ve destekleyerek güçlenen bir destan gibi. Kalite ve malite hikaye...
                          Insani sınıflandırmalar ve kriterialar basit, sonu olan ve yavan şeyler.
                          Paçuli notası; koku arşivim için bitmiştir: Borneo 1834. Miski de yıllar evvel bitiren için: Koublai Khan.
                          Saygılar.

Yorum

• connoisseur
                            connoisseur Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Bu kokuyu uzuuun zaman sonra dun gece denedim ve `"Paçuli notası; koku arşivim için bitmiştir: Borneo 1834``" yorumunuza sonuna kadar katildigimi belirtmeden gecemeyecegim. Ayni seyleri hissettim; Borneo'daki kakao - paculi birlikteligi/uyumu beni resmen mest etti ve Koublai Khan'i bir an once denemek icin gercekten sabirsizlaniyorum.

• cantona8
                            cantona8 Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Paçuli anlamında gerçekten de özellikle kuru kakao kısmı ile beni mest eden bir parfüm.

• matrai
                            matrai Yorumladı
                            Yorumu düzenleme
                            Bana göre LİDGE in en güzel kısmının genişletilmiş hali gibi

• öğle hava viking soğuğu gibiydi...
                          yapıştırdım
                          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Anteus,
                            ne olumlu ne de olumsuz tepki almadım, kalıcılığı ve fark edilirliği sanırım düşük, ama çok güzel kokuyor.

Yorum

İşleniyor...
                            X