Karlı bir İstanbul sabahında, Teint de Neige ile birlikteyiz..
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
Bir MFK APLS de benden gelsin. Kirli ve yağlı bir başlangıcın ardından orta notalarında daha bir sakinleşen bal ile birlikte animalik ama iç ısıtan bir tatlılığı yakalayan müthiş bir çalışma. Sadece MFK butiklerinde bulunabiliyor artık. Üretimden kalkacağı söylentileri olduğu için bir hayli korkutmuştu. Neyse ki biraz ulaşılması zor olsada bu güzellikten mahrum kalmadık.
- 12 beğenme
Yorum
-
Mazzolari Oud kullandım. Bugüne kadar kullandığım en zor oud parfümü. Ofisteki arkadaşlar baygınlık geçirirken gerçek hacı yağı kokusunu bulduğumu anladım. İçeriği, harmanı kaliteli ancak ilerleyen bölümlerde gül de eklenince bu parfüm sonsuza kadar bu topraklarda hacı yağı olarak anılacaktır bundan eminim. Gerçekten de cami önünden geçerken gelen kokulara benziyor. Türkiye dışında herhangi bir ülkede kullanılabilir ama burada maalesef
- 9 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ali View PostMazzolari Oud kullandım. Bugüne kadar kullandığım en zor oud parfümü. Ofisteki arkadaşlar baygınlık geçirirken gerçek hacı yağı kokusunu bulduğumu anladım. İçeriği, harmanı kaliteli ancak ilerleyen bölümlerde gül de eklenince bu parfüm sonsuza kadar bu topraklarda hacı yağı olarak anılacaktır bundan eminim. Gerçekten de cami önünden geçerken gelen kokulara benziyor. Türkiye dışında herhangi bir ülkede kullanılabilir ama burada maalesefİnsanın ruhu kokularıdır...
- 2 beğenme
Yorum
-
Serge Lutens Borneo 1834.
Anason ve paçuli ile sarı-yeşil, asidik ve ilaçsı açıldı. Soğuk yapısı kakao tozo ve kuru kahve telvesi ile ısınıp rengi bordo-kahveye döndü. Küflü toprak ile son buldu. Zaman zaman siyah ipek zaman zaman da yeşil kadife gibi. Her geçiş ve değişim birbirini yalanlamayan ve destekleyerek güçlenen bir destan gibi. Kalite ve malite hikaye...
Insani sınıflandırmalar ve kriterialar basit, sonu olan ve yavan şeyler.
Paçuli notası; koku arşivim için bitmiştir: Borneo 1834. Miski de yıllar evvel bitiren için: Koublai Khan.
Saygılar.
- 11 beğenme
Yorum
-
Bu kokuyu uzuuun zaman sonra dun gece denedim ve `"Paçuli notası; koku arşivim için bitmiştir: Borneo 1834``" yorumunuza sonuna kadar katildigimi belirtmeden gecemeyecegim. Ayni seyleri hissettim; Borneo'daki kakao - paculi birlikteligi/uyumu beni resmen mest etti ve Koublai Khan'i bir an once denemek icin gercekten sabirsizlaniyorum.
Yorum