Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Orjinal yazı sahibi: Herod View Post

sizce de tereyağlı bisküvi gibi kokmuyor mu
    ))))
    aynen haklısınız ben de aldıktan sonra kuzenime direkt hediye etmiştim
    İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Dönüş yolunda desert rosewood ile birlikteyiz...
      boğuk balzamik tarzda bir arkadaş...

Yorum

• TT Laudano Nero

Yorum

• Tauer LDDM akşam evdeyken kahveyle beraber güzel mi gitti ne

Yorum

• The Merchant of venice ottoman amber.Coromandel ile çok mu benzer ya da bana mı öyle geliyor

Yorum

• MFK APLS bu parfümü ilk koklayış ve kullanışım @Altuğ hocam sayesinde. Kurkdjian dan daha aşağısını beklemezdim mükemmel bir parfüm. Ancak bazı forumlarda 2015 yılında paylaşılan bir gönderide Paris butiğine giden bir arkadaş oradakiler ile biraz laflamış ve üretimi duracağı veya reformüle olacağını söylemişler bu konuda bilgisi olan varmı

Yorum

• Gece Guerlain Jicky.

Yorum

• İlk defa Bois 1920 Oro güzelmiş

Yorum

• Kış başladı... 3 gün sonra tekrar sonbahar-kış private blend yaşar mıyız bilemiyorum?. Bu sıralarda yoğun ve kuvvetli parfümler tercih ettim. Amouage Jubilation XXV bu arada... Fazlası var, eksiği çok...

Click image for larger version

Name:	AMOJUB3.jpg
Views:	188
Size:	702.2 KB
ID:	65645Click image for larger version

Name:	HoSD1.jpg
Views:	190
Size:	686.1 KB
ID:	65646Click image for larger version

Name:	JovoyLJ2.jpg
Views:	183
Size:	342.3 KB
ID:	65647Click image for larger version

Name:	TFTO2.jpg
Views:	124
Size:	2.16 MB
ID:	65648Click image for larger version

Name:	RDFetish2.jpg
Views:	229
Size:	668.0 KB
ID:	65649
                    PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Kosovic View Post
                      MFK APLS bu parfümü ilk koklayış ve kullanışım @Altuğ hocam sayesinde. Kurkdjian dan daha aşağısını beklemezdim mükemmel bir parfüm. Ancak bazı forumlarda 2015 yılında paylaşılan bir gönderide Paris butiğine giden bir arkadaş oradakiler ile biraz laflamış ve üretimi duracağı veya reformüle olacağını söylemişler bu konuda bilgisi olan varmı
                      Öyle bir niyet vardı gerçekten, APLS listeden çıkarılıp onun yerine köşeli yanlarının törpülenmiş olduğu başka bir parfüm çıkarılacaktı ancak daha sonra bir strateji değişikliği yapıldı. APLS'yi, özellikle ilk 3 saatini, kimyon, balmumu gibi notalardan dolayı fazla kirli ve kullanılamaz bulanlar için o bölümü kirli olmayan ve bana göre boğucu, baygınlık verici bir tatlılık içeren, geri kalan kısmı ise APLS'nin ikinci bölümü gibi şahane bir vanilyalı egzotik amber olan Grand Soir isimli yeni bir parfüm piyasaya sürüldü. APLS ise, neyse ki, olduğu gibi bırakıldı, üretimden de kalkmadı.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Medea View Post

Öyle bir niyet vardı gerçekten, APLS listeden çıkarılıp onun yerine köşeli yanlarının törpülenmiş olduğu başka bir parfüm çıkarılacaktı ancak daha sonra bir strateji değişikliği yapıldı. APLS'yi, özellikle ilk 3 saatini, kimyon, balmumu gibi notalardan dolayı fazla kirli ve kullanılamaz bulanlar için o bölümü kirli olmayan ve bana göre boğucu, baygınlık verici bir tatlılık içeren, geri kalan kısmı ise APLS'nin ikinci bölümü gibi şahane bir vanilyalı egzotik amber olan Grand Soir isimli yeni bir parfüm piyasaya sürüldü. APLS ise, neyse ki, olduğu gibi bırakıldı, üretimden de kalkmadı.
                        Teşekkürler hocam gerçekten güzel bir haber. Grand soir de güzel onu da severek kullanıyorum

Yorum

• Jovoy - Incident Diplomatique; oldukça maskülen dumansı bir vetivere kararında bir tatlılık eklenmiş soğuk havalarda karizmayı artırır dikkatli kullanın

Yorum

• Bembeyaz bir İstanbul sabahından herkese merhaba...
                            her yerde kar var -Yaşar geliyor herkes için
                            https://youtu.be/sYq0wbQgcqQ

ayrıca mfk apom bu havaya yakıştı...

Yorum

• Tiziana Terenzi Ursa

Yorum

• Green Irish Tweed

Yorum

İşleniyor...
                                X