Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Ambre Nuit
    estefanyen

Yorum

• Xerjoff Don - Xerjoff tan bu şekilde bir parfüm çıkması beni çok şaşırttı. Barut ve viskinin başrolde olduğu enfes bir koku. Derinliği ve kalitesi oldukça üst düzey. En güzel tarafı daha önce benzerini hiç koklamamış olmam. Tarz olarak nasomatto lara benzediğini söyleyebilirim. Kalıcılık ve farkedilirliği oldukça iyi

Yorum

• connoisseur
        connoisseur Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Tatlılık ne alemde?

• matrai
        matrai Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Tatlı diyemem. Ama ağır abi kokulardan

• Son birkaç gündür Hypnotic Poison EDT kullanıyorum.İlk çıktığında parfümeride beni tanıyan bir görevli,bunu mutlaka denemelisiniz,yeni geldi diyerek koklatmıştı.O an başım döndü..Kullandığım tüm parfümlerden çok farklıydı.Aklımdan çıkmayınca aldım ve hayran kalarak kullandım.Çevremde benden başka kullanan hiç kimse yoktu.İmza kokum yapmaya karar vermiştim ama hamilelik,bulantı derken müthiş bir hızla uzaklaştım.Arada kullansam da eskiden aldığım keyfi alamıyordum.Şimdi tekrar büyüsüne kapılmaya başladığımı hissediyorum...

Yorum

• Bugün çok sevdiğim 13 yıllık arkadaşlarımla birlikteyiz ve kullanmaya kıyamadığım 2004 Dior Addict imi kullananacağım...bundan sonra böyle saklamak yok

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Hanımeli View Post
          Bugün çok sevdiğim 13 yıllık arkadaşlarımla birlikteyiz ve kullanmaya kıyamadığım 2004 Dior Addict imi kullananacağım...bundan sonra böyle saklamak yok
          bir dahamı geleceksin dünyaya kullan tabi
          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Tuberose
            Tuberose Yorumladı
            Yorumu düzenleme
            Aynen bol bol sıktım şuan Addict sarhoşuyum

• öğlen taurer lddm by RİYAFES
          çöl kumu kokuyorum şu an...

Yorum

• PdM Oajan

Yorum

• Terenzi Kirke ( iyiki hediye etmişler )
              güçlü bir meyve şöleni notalar öyle en azından

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
                Armani Privé Rose d'Arabie - Portrait of a lady den sonra en harika gül kullanımı olan parfüm diyebilirim. Gül ile güzel bir ikili oluşturan oud ve onları destekleyici olarak kullanılan paçuli vanilya ve tatlı baharatlar. Oldukça çekici ve kuvvetli bir parfüm.
                geçenlerde pekji içinde en iyi gül demiştiniz.Güle karşı zaafım var,yorumlarımıza dikkat edelim meraktan bir ton parfüm alıyorum kullanmıyorum

Yorum

• matrai
                  matrai Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Hahahah pardon çok özür. Pekji aklıma gelmemiş. Gül kullanımını Portrait of a lady e benzettiğim için aklıma direkt o gelmiş

• dior ambre nuit.Uzun zamandır kullanmıyordum, bana biraz seyrelmiş gibi geldi.Reformulemi var bilen varmı?

Yorum

• matrai
                  matrai Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Ambre Nuit 2014 Batch. 2 sene önce yapmış olduğum splitte aynı batch koduna sahipti. Bu tarihten çok daha önceki bir batch denediysen bilmem hocam. Ama bana göre her zaman ki ambre nuit. Zaten eleştridiğimiz tek yanı performansı oldu her zaman

• fsater
                  fsater Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  senden hiç almadım,emre bey(felix) den almıştım.parfüm tutkusu zamanında da almıştım birisinden.Performans hep zayıf ama gül kokusuda biraz seyrelmiş gibi.Yada ben uzun zamandır kullanmıyorum burnumda ödlü güllere aşina oldu karıştırıyorum.Ne olursa olsun çok naif koku seviyorum ben bunu

• Orjinal yazı sahibi: fsater View Post
                dior ambre nuit.Uzun zamandır kullanmıyordum, bana biraz seyrelmiş gibi geldi.Reformulemi var bilen varmı?
                bende iki kez decant almıştım her ikisi de aynı şekilde vasattı..xerjoff 40 knots var çok benziyor bulursanız deneyin performans olarak çok daha iyidir...

Yorum

• fsater
                  fsater Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  teşekkürler hocam,denenecekler listeme bir parfüm daha soktunuz

• fsater rica ederim ne demek

Yorum

• serge lutens borneo

Yorum

• MDCI - Chypre Palatin

Yorum

• Tuberose
                      Tuberose Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Kürşat bey bence CP ten seçen bir parfüm. Ten kimyasına göre değişkenlik gösteriyor , kadında feminen , erkekte maskülen davranıyor...ten ve kumaşta farklı durmasıda böyle bir değişkenlik ...

• Azzura
                      Azzura Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Kesinlikle Hatice hanım sanırım tenden tene göre değişiklik gösteriyor. Gerçekten niş kavramının içini dolduran bir parfüm

• serif_aydogar
                      serif_aydogar Yorumladı
                      Yorumu düzenleme
                      Hanımeli ile aynı fikirdeyim. Ben kullandığımda maskülen diye düşünüyordum. Bir bayan arkadaş denedi feminen buldu.

• Orjinal yazı sahibi: Herod View Post
                    öğlen taurer lddm by RİYAFES
                    çöl kumu kokuyorum şu an...
                    Hocam çöl kumu hissiyatı için Xerjoff Fars tavsiye ederim

Yorum

İşleniyor...
                    X