Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Maitre Parfumeur et Gantier - Bois de Turquie

Yorum

• merchant of venice liberty...tuscan ve dzongkha dan sonra beni ilk defa heyecanlandıran bir deri çalışması ..

Yorum

• By Kilian Black Phantom asla bikmayacağım bir gourmand

Yorum

• Aventus v ile cuma bitti...
          İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Merhabalar;
            Tam havasını yakalayınca Etat Libre d’Orange Rien ile takıldık bugün.
            Unlü Cuir de Russie akorunun 1920’lerde başlayan ve günümüze kadar gelen bir belgeseli gibi adeta. Chanel Cuir de Russie, Robert Piguet Bandit ve Knize Ten ekolünden ancak onlardan daha zalim ve paradoks misali daha modern bir çalışma fakat modernite yine siyah beyaz bir belgesele izin vermiş sadece yönetmenin kullandığı çekim ve montaj teknikleri farklı.
            Kısaca değinecek olursam bol ve sert aldehitlerle bezenmiş, zaman zaman ilaçsı, zaman zaman kimyasal ve çoğu zaman da balzamik dumanlı yapıya sahip simsiyah bir deri yorumu Rien. Ilaçsı ve kimyasal taraflarını fuel-oil, deri yapıştırıcısı, katran ve deri parlatıcı hayvansal yağlara borçlu olan bu parfüm; en eser miktarda tatlılık barındıran kuvvetli balzamları ve olibanum ile Fransızlaşıyor.
            Gücü her anlamda yerinde hatta yıkıcı dersem hiç abartmış olmam. Son bir hatırlatma: Köşeli tarafları törpülenmiş ve daha kremsi hale getirilmiş; dolayısı ile Rien’i cesur bulan kullanıcıları hedeflemiş versiyonu Rien Intense Incense’de denenebilir. Ancak artistik ve sanatsal açıdan ben tercihimi klasik Rien’den yana kullanıyorum.

Yorum

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	3.57 MB
ID:	65155 114

Yorum

• Knize ten

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: F.essence oud View Post
                  Knize ten
                  Çok güzel koku

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Azzura View Post

Çok güzel koku
                    Aynen güzel koku

Yorum

• Akşam akşam Ny Amber

Yorum

• Ramon Monegal, Barselona da kendi ismini taşıyan bir parfüm evi kurdu. Ve bu marka için ilk parfümü 2009 da üretti. ''Parfüm ustası'' adında hoş bir romanı var. İnternetten sipariş vermiştim bu gün elime geçti. Bu gece bir kaç saatte tek solukta okudum. İşin iyi yanı bu markanın parfümleri HOME OF SCENTS ta var ve 3 tanesi ciddi indirimde. Yurtdışı fiyatından 220 tl daha ucuz. İndirimli olarak 50 ml tanesi 459 tl . Romanını okuyun kesin bu adamın parfümlerini deneme isteğinize karşı koyamayacaksınız. Bu başlıkla pek ilgisi yok yazdıklarımın ama indirim bitmeden belki el atılır dedim. indirimde olan parfümleri Kiss my Name, Mon Cuir, Impossible iris
                        Son Düzenleme Kosovic; 24-02-18, 01:34. Tarafından yapıldı.

Yorum

• El atan arkadaş olursa ve ben farketmeden splite açılırsa şimdiden 5 er ml rezerve ediyorum
                          @Altuğ hocam yeni splite eklemeniz mümkün mü arkadaşlardan da talep olursa
                          Son Düzenleme Kosovic; 24-02-18, 01:52. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Her yeni sene bir önceki seneyi aratır hale geldi... 30 sene öncesini oldukça özledim; ne üzüntü vericidirki sevdiklerimin çoğu benden ayrıldı... sanki dün gibi nostaljik anılar, bazen tatlı tebessüm bazende kalpte sızı gibi... Yaşam bu işte... Gelelim asıl meseleye...

Click image for larger version

Name:	ARAMIS.jpg
Views:	206
Size:	711.7 KB
ID:	65182Click image for larger version

Name:	HermesV.jpg
Views:	179
Size:	692.4 KB
ID:	65183Click image for larger version

Name:	JULMADGARUDA1.jpg
Views:	191
Size:	849.0 KB
ID:	65184Click image for larger version

Name:	TFPA3.jpg
Views:	136
Size:	2.54 MB
ID:	65185Click image for larger version

Name:	TFTUSCAN.jpg
Views:	179
Size:	623.1 KB
ID:	65186
                            PARFÜM HOBİSİNE VEDA !!!

Yorum

• Frack Boclet Cocaine
                              estefanyen

Yorum

• Azzura
                                Azzura Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Ali hocam nasıl koku beğendiniz mi? benzer zevke sahibiz diye düşünüyorum yorumunuzu merak ettim)

• ali
                                ali Yorumladı
                                Yorumu düzenleme
                                Azzura Hocam çok beğenerek kullanıyorum. Sefayir hocamın splitinden almıştım dekant sonra şişeli aldım. Koku güzelliği performans kalıcılık hepsi muazzam. Bu kokuyla çiçeksi kokuları sevmeye başladım diyebilirim.

• MFK Oud Cashmere Mood.
                              Tarif etmesi zor kokulardan bir tanesi ama şu şekilde canlandırabilirim. Ufak bir kağıt parçasının aynı karesine tükenmez kalem ile defalarca karalama yapıldığında o tükenmez kalemin içindeki mürekkepin kağıtla buluştuğunda ortaya çıkan kesif ve keskin bir koku vardır. Açılışı aynen bu şekilde. Zaten açılışı dediğime bakyaın parfüm tek çizgide ilerliyor ve inanılmaz bir değişim göstermiyor. Sadece ilerleyen vakitlerde biraz daha sakinleşiyor. Aşırı saldırgan tozlu ve sert bir parfüm. Kullanması gerçekten çok zor

Yorum

İşleniyor...
                              X