Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• Orjinal yazı sahibi: RİYAFES View Post
    Profumum Roma Ambra Aurea
    dün akşam en beğendiğim buydu sonradan daha iyi oturdu tene...
    civet hala kokuyor bana uzak olsun aventus u bile bitirdi
    İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• RİYAFES
      RİYAFES Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Bu markanın 3. kokusunu deniyorum adamlar parasının hakkını veriyorlar valla.

• Herod
      Herod Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      biraz daha ucuz olsa dimi muhterem

• RİYAFES
      RİYAFES Yorumladı
      Yorumu düzenleme
      Aynen muhterem

• Craquele

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: €g€m€n View Post
      Craquele
      ben biraz memo irish ve italian leather arasında bir yerlerde olduğunu düşünüyorum.
      dün denedim tarzı çok benzer...

Yorum

• Miller Harris L`Air de Rien. Aslında Minty ve Medea nın yazdıkları üstüne çok fazla söylenebilecek birşey yok. Tek söyleyeceğim beni bu şiirsel parfümle tanıştırdığı için Minty e sonsuz teşekkürler

Yorum

• Minty
          Minty Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Rica ederim, tadımlık bir minik bir dekanttı, ama beğenildiğine ayrıca sevindim :-) matrai

• Bugün Alien günü, kış ayazında çook güzel gidiyor..

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Herod View Post

ben biraz memo irish ve italian leather arasında bir yerlerde olduğunu düşünüyorum.
          dün denedim tarzı çok benzer...
          deri notasını sevenler bu parfümde fazlasını bulur hocam, interlude, tuscan gibi parfümlerden de bariz izler var.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: €g€m€n View Post

deri notasını sevenler bu parfümde fazlasını bulur hocam, interlude, tuscan gibi parfümlerden de bariz izler var.
            tuscan vari pek sevemiyorum vanilya ve iris le kullanıldığında güzel işler çıkıyor...domates te keza...

Yorum

• Cdg 2

Yorum

• Dior homme intense günü

Yorum

• Micallef Royal Vintage
                  estefanyen

Yorum

• öğlen aventus& opus v kombini yaptım çok yakıştı...
                    hayvansal aventus oldu...
                    aventus v ...

Yorum

• MD-I adlı numuneden devam;

Başlangıcı değişik. Meyvemsi odunsu bir açılışı var. Yine vintagelara göz kırpan bi yapıda başlıyor ama belirgin bir benzetme yapamam. ManceraAoudVioletvari bir tadı da var. Genel beğeni kısmına çok uygun gibi. Aromatik odunsu bir koku. Yeşil ve taze bir şeyler barındırıyor ama yağlı ve hafif tozlu bir havasının da olduğunu söylemek mümkün. Keskin değil. Aksine yumuşak bir havası var ve hafif tatlımsı. Bence bu güzel bir kompozisyon. Her şey dengeli ve birbirini ezen uyumsuz nota/notalar yok. Şöyle ki;çok satabilir bir hali var
                      Odunsu kısım çok değişik ve diğer notalardan olsa gerek çok aromatik. Sedir falan gibi bir şey değil de daha sert bir ağaç. Derinlik katan kısımları sanki odunsular kısmında. Özellikle algılayamadığım şey gül notası idi ve bu çok hoş karşıladığım bir durum oldu. Parfümün içine çok güzel yerleştirilmiş. Gül kokusunun bariz geldiği çalışmaları kendime pek yakın bulmuyorum çünkü.Bir önce denediğim BG-I numunesinden daha performanslı duruyor. Ondan daha genel beğenili ama daha azkarakter parfüm gibi.
                      Bu parfümün, özellikle doğal hava sirkülasyonu ile burnuma taşınan nota bileşimleri çok çok güzel kokuyor. Deneme esnasında kolumdan gelen kokular çok yenileyici.Bahar müjdecisi değil tersi tam bir sonbahar kokusu. İçinde yazın o enerjik tadı da var. Kuru yaprakların ve çıplaklaşmaya yüz tutmuş ağaçların o yeşilden arınmış, kahverengi kokusu da var... Bana tam bir geçiş parfümü gibi geldi. Çok soğukların değil ama, soğukların, hafif ürpermelerin habercisi gibi J Sakin, dingin, rahat bir havaya sokuyor beni. Uyandırdığı his bu.
                      2 saat geçti. Kokunun gücü yine yakından hissediliyor. Ama o da ne! Tütsü geldi. Artık o sonbahardan yapraklar meyveler falan döküldü çürüdü ve odunsu bir tütsülük kaldı. Sevmediğim tarz kilise tütsülerine benzemiyor hiç. Daha çok reçinemsi bir tütsülük. Ama parfümün bu iki kısmı gerçekten iki ayrı mevsim ya da perde gibi. Her ne derseniz adına. Bütün olarak düşündüğümde kompozisyon Eylül’den direkt Aralık’a atlamıyor. Aradaki Ekim ve Kasım da belirgin. Geçişler BG I’deki gibi yumuşak ve iç içe değil. Bunda biraz daha belirgin oldu.
                      Kalıcılık ve farkedilirlik başlarda yüksek. Sonra geri çekiliyor epeyce ama bence performansından ziyade bu tür numunelerin ne anlattığı önemli. Çünkü piyasa kokusu çıkarmaya çalışmayan bir eli, performans üzerinden asla ve asla değerlendiremem…
                      Her zamanki gibi ellerine sağlık

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: Herod View Post
                        öğlen aventus& opus v kombini yaptım çok yakıştı...
                        hayvansal aventus oldu...
                        aventus v ...
                        Alemsin. Aventus V. yeni çıktı taptaze.

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: serif_aydogar View Post

Alemsin. Aventus V. yeni çıktı taptaze.
                          oliver duy beni cidden güzel oldu dene bence...

Yorum

• Jovoy - Incident Diplomatique

Yorum

İşleniyor...
                            X