coromandel edp. lidge'nin limonlusu gibi olmus. edt ile epey fark var arada gerçekten.sanki edt'nin performansi da daha iyi gibi.
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 9 beğenme
-
Orjinal yazı sahibi: Optuna View Postcoromandel edp. lidge'nin limonlusu gibi olmus. edt ile epey fark var arada gerçekten.sanki edt'nin performansi da daha iyi gibi.
biraz daha fresh biraz daha kullanılabilir.
edp çok yoğun oryantal bir koku edt boğmuyorİnsanın ruhu kokularıdır...
- 2 beğenme
Yorum
-
Fort & Manle Mr. Bojnokopff`s Purple Hat. 4 gündür denediğim Fort & Manle parfümlerinden bugün sonuncusu olan Mr. Bojnokopff`s Purple Hat ile beraberim. İlk olarak resmen tokat atan lavanta ile nostaljik fujerlere bir anlamda selam çakan ve beni oldukça heyacanlandıran bir açılışın ardından kirli ve neredeyse animalik diyeceğim bir oud kokusu kendini ön plana atıyor lavanta kendini geriye doğru çekerken bu sefer vanilya ve bitter çikolata o ilk başlardaki maskülen havayı bir anda feminen bir yapıya taşıyor. Alttan gelen yeni kesilmiş bir ağaç gibi kokuya ham bir odunsuluk veren guaiac ve parfümü biraz daha açıp parlatan sedir ile son aşamaya giriyor. Başı keskin orta notalarının ilk kısmı kirli daha sonrası gourmand ve dibi odunsu olan çok ilginç bir çalışma. Performansı ilk başlarda oldukça iyi ama kısa zamanda tene yaklaşıyor kalıcılığı uzun süre devam ediyor. Bu Fort & Manle nin parfümörü gerçekten oldukça yetenekli birisi denediğim bütün parfümleri beni oldukça şaşırtmayı başardı. Keskin hatlarla belirlenmiş geçişler size farklı parfüm kullanmışsınız hissiyatı yaratıyor.
- 10 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matrai View PostFort & Manle Mr. Bojnokopff`s Purple Hat. 4 gündür denediğim Fort & Manle parfümlerinden bugün sonuncusu olan Mr. Bojnokopff`s Purple Hat ile beraberim. İlk olarak resmen tokat atan lavanta ile nostaljik fujerlere bir anlamda selam çakan ve beni oldukça heyacanlandıran bir açılışın ardından kirli ve neredeyse animalik diyeceğim bir oud kokusu kendini ön plana atıyor lavanta kendini geriye doğru çekerken bu sefer vanilya ve bitter çikolata o ilk başlardaki maskülen havayı bir anda feminen bir yapıya taşıyor. Alttan gelen yeni kesilmiş bir ağaç gibi kokuya ham bir odunsuluk veren guaiac ve parfümü biraz daha açıp parlatan sedir ile son aşamaya giriyor. Başı keskin orta notalarının ilk kısmı kirli daha sonrası gourmand ve dibi odunsu olan çok ilginç bir çalışma. Performansı ilk başlarda oldukça iyi ama kısa zamanda tene yaklaşıyor kalıcılığı uzun süre devam ediyor. Bu Fort & Manle nin parfümörü gerçekten oldukça yetenekli birisi denediğim bütün parfümleri beni oldukça şaşırtmayı başardı. Keskin hatlarla belirlenmiş geçişler size farklı parfüm kullanmışsınız hissiyatı yaratıyor.
- 4 beğenme
Yorum
-
Herhalde iş yoğunluğumdan split kokularımı en son alabilen ben oldum, alır almaz Fort & Manle Amber Absolutely sıktım bugün. Açılışı güzel fakat ilk yarım saat sonrası için karışık duygular içerisindeyim biraz daha zaman vermek denemek lazım. Bu parfüm vesilesiyle bu başlık altında çok güzel yorumlar okudum sevgili Medea da matrai de kendi açılarından beğenilerini ve parfümü çok başarılı tasvir etmişler an itibariyle arada biryerdeyim Bu arada ben yazamadan konu arşive kalktığından büyük emeği için cantona8 hocama buradan birkez daha teşekkür etmiş olayım, Split'in başarısı kokulardan ziyade buradaki farklı beğeniler farklı tasvirleri görmekte herkesin burnuna sağlık şimdi pamuk eller klavyelere
- 4 beğenme
Yorum
Yorum