DHİ kullandım. Her turlu ortama uygun bir koku..
Duyuru
Çökme
Henüz duyuru yok.
Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018
Çökme
This topic is closed.
X
X
-
- 5 beğenme
Yorum
-
- 9 beğenme
Yorum
-
-
Ursa. Petroldeki çalışan abi bu koku senden mi geliyor dedi. Ben de olabilir dedim. Aynı hacı yağı gibi dedi 🤣
- 4 beğenme
Yorum
-
Fort&Manle Amber Absolutely. Animalik ve kirli olan muhteşem bir açılış ardından gelen, kullandığım diğer 2 parfümünden aşina olduğum doğal meyveler ile unisex çizgisne ve genel beğeniye inen bir format. En diplerdeki vanilya ile kremsi ve pürüzsüz bir kapanış. Şu ana kadar kullandığım Fort Manle ler arasında başa oturdu. Bana kalırsa orta notalarındaki meyvemsiliğin dozajı harika tam olması gerektiği gibi ne çok tatlı ne de çok kuru bu parfüme bu tarz meyvemsilik bana göre tam oturmuş. Sert ve maço bir amber parfümü beklemeyin. Orta notalarından itibaren kadife yumuşaklığına inen bir amber parfümü. Hem kadın her erkek kullanımına son derece uyumlu. Performansı diğer fort manle lere oranla daha iyi
- 10 beğenme
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: matrai View PostFort&Manle Amber Absolutely. Animalik ve kirli olan muhteşem bir açılış ardından gelen, kullandığım diğer 2 parfümünden aşina olduğum doğal meyveler ile unisex çizgisne ve genel beğeniye inen bir format. En diplerdeki vanilya ile kremsi ve pürüzsüz bir kapanış. Şu ana kadar kullandığım Fort Manle ler arasında başa oturdu. Bana kalırsa orta notalarındaki meyvemsiliğin dozajı harika tam olması gerektiği gibi ne çok tatlı ne de çok kuru bu parfüme bu tarz meyvemsilik bana göre tam oturmuş. Sert ve maço bir amber parfümü beklemeyin. Orta notalarından itibaren kadife yumuşaklığına inen bir amber parfümü. Hem kadın her erkek kullanımına son derece uyumlu. Performansı diğer fort manle lere oranla daha iyi
Koku güzelliği 10/10 benim beğenime göre. Ama nedense bende bu da biraz tene yakın kaldı. LDDMyi yetişmesine hatta geçmesine ramak kalmıştıSon Düzenleme cantona8; 15-02-18, 21:15. Tarafından yapıldı.
- 7 beğenme
Yorum
Yorum