Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• DHİ kullandım. Her turlu ortama uygun bir koku..

Yorum

• Nishane - Hundred Silent Ways.

Yorum

• Hermes Nil. canım çekmişti. artık yaz gelse

Yorum

• Frozenwings
          Frozenwings Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Günler uzamaya başladı, az kaldı

• Click image for larger version

Name:	DBB6D098-A93D-4FBD-8EB4-E56EF45B8F50.jpeg
Views:	121
Size:	2.31 MB
ID:	64097
        Harika bir gün.. 🌸
        Queen Latifah- Queen of Hearts ve Yves Rocher Rose Oud
        https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• Sycomore. Uzun zaman olmuştu kullanmayalı. Hanım bayıldı

Yorum

• Interlude Amouage'ın şaşalı günlerinden kalma bu parfümü seviyorum
            estefanyen

Yorum

• Ursa. Petroldeki çalışan abi bu koku senden mi geliyor dedi. Ben de olabilir dedim. Aynı hacı yağı gibi dedi 🤣

Yorum

• ali
                ali Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                İçeriğinde öd misk amber olan herhangi bir parfümün ülkemde uğradığı saçma, anlamsız ve ön yargılı durum. Hak etmiyorlar böyle kokuları bu tür yorum yapanlar bence

• Yarım saat falan olmuştu fıslatalı Ali hocam. Onu da anlıyorum aslında ama bize vız gelir böyle yorumlar : )

Yorum

• ali
                ali Yorumladı
                Yorumu düzenleme
                Aynen hocam

• Öğleden sonra Guerlain - Shalimar ile vanilyadan devam.

Yorum

• Fort&Manle Amber Absolutely. Animalik ve kirli olan muhteşem bir açılış ardından gelen, kullandığım diğer 2 parfümünden aşina olduğum doğal meyveler ile unisex çizgisne ve genel beğeniye inen bir format. En diplerdeki vanilya ile kremsi ve pürüzsüz bir kapanış. Şu ana kadar kullandığım Fort Manle ler arasında başa oturdu. Bana kalırsa orta notalarındaki meyvemsiliğin dozajı harika tam olması gerektiği gibi ne çok tatlı ne de çok kuru bu parfüme bu tarz meyvemsilik bana göre tam oturmuş. Sert ve maço bir amber parfümü beklemeyin. Orta notalarından itibaren kadife yumuşaklığına inen bir amber parfümü. Hem kadın her erkek kullanımına son derece uyumlu. Performansı diğer fort manle lere oranla daha iyi

Yorum

• Medea
                  Medea Yorumladı
                  Yorumu düzenleme
                  Dedim sana seversin diye

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	81.4 KB
ID:	64123

Yorum

• Pryn - Taiga

Yorum

• Akşam ursa

Yorum

• Akşam espresso yanına Draco nefis eşlik ediyor...
                      İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

• Orjinal yazı sahibi: matrai View Post
                        Fort&Manle Amber Absolutely. Animalik ve kirli olan muhteşem bir açılış ardından gelen, kullandığım diğer 2 parfümünden aşina olduğum doğal meyveler ile unisex çizgisne ve genel beğeniye inen bir format. En diplerdeki vanilya ile kremsi ve pürüzsüz bir kapanış. Şu ana kadar kullandığım Fort Manle ler arasında başa oturdu. Bana kalırsa orta notalarındaki meyvemsiliğin dozajı harika tam olması gerektiği gibi ne çok tatlı ne de çok kuru bu parfüme bu tarz meyvemsilik bana göre tam oturmuş. Sert ve maço bir amber parfümü beklemeyin. Orta notalarından itibaren kadife yumuşaklığına inen bir amber parfümü. Hem kadın her erkek kullanımına son derece uyumlu. Performansı diğer fort manle lere oranla daha iyi
                        Bence de denediğim 4lü içerisinden en iyisi ve en güzeli bu. Şu anda bu satırları yazarken bana eşlik eden Amber Absolutely isimli arkadaşı koklamaktayım Kesinlikle ve kesinlikle erik, siyah üzüm, gül üçlüsü parfüme inanılmaz bir derinlik ve kalite katmış. Süper süper süper.

Koku güzelliği 10/10 benim beğenime göre. Ama nedense bende bu da biraz tene yakın kaldı. LDDMyi yetişmesine hatta geçmesine ramak kalmıştı
                        Son Düzenleme cantona8; 15-02-18, 21:15. Tarafından yapıldı.

Yorum

• Medea
                          Medea Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Meyve severler çıkıyor ortaya birer birer Ben de ne işi var o meyvelerin orda demekten kendimi alamadım. Güzel bir filmin atmosferini bir anda bölen reklam kadar uyumsuz geldi.

• cantona8
                          cantona8 Yorumladı
                          Yorumu düzenleme
                          Abi super islenmis bence ya bana cok farkli geldi. Bu tarz saglam bi amber parfumu koklamamistim cok uzun zamandir meyveye bayilirim ama miskli olmasin sakin. Miske bulanmis olunca kelimenin gercek manasiyla bayiltiyor
                      İşleniyor...
                      X