Duyuru

Çökme
Henüz duyuru yok.

Bugün Hangi Parfümü Kullandım? Mart 2018

Çökme
This topic is closed.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
Yeni Mesajlar

• bois dore, bağımlılık yaptı.

Yorum

• Zoologist - Camel

Yorum

• cornelius
        cornelius Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Ben baya beğendim. Herkesin ilgisini çekmeyebilir ama şöyle özetleyeyim, seyretilmiş Serge tarzının (belli bir kokusuna benzetmek gerekirse tatlılığı ciddi oranda azaltılmış Arabie denebilir) üzerine civet boca ediyoruz, Camel oluyor Altuğ hocam

Serge ekolü gibi fazla tematik değil, günlük kullanıma çok daha uygun buldum.

• cornelius
        cornelius Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        cantona8 ile de paylaştım, o benden daha iyi anlatacaktır muhakkak..

• cantona8
        cantona8 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Deneme sırasına alındı

• Birkaç gündür dönüşümlü olarak Lou Lou ve Ange ou Demon kullanıyorum.Bana göre ikisi de müthiş çekici kokular.

Yorum

• ali
        ali Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Doğum gününde anneme Lou Lou almıştım. Yıllar önce kullanırdı güzel bir sürpriz olmuştu hediye olarak alınca Harika bir parfüm gerçekten

• Libra
        Libra Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Çok güzel bir hediye olmuş gerçekten👍🏼Anneniz güle güle kullansın😊

• aydın10
        aydın10 Yorumladı
        Yorumu düzenleme
        Üniversitedeyken Lou lou'yu bir arkadaşım almıştı ve o gün ben de kullandım. İlk sıktığımda çok ağır bu koku ya dediğimi hatırlıyorum. Ancak gece yatarken öyle muhteşem bir koku geldi ki burnuma. O an kafama kazınmış mesela. Öğrenciyim öyle param da olmadığı için alamamıştım. Para kazanmaya başlayınca araya başka kokular girdi. Geçen sene aklıma düşünce gidip aldım. O aklımda kalan muhteşemliği bulduğumu söyleyemem ama yine de beğendim. Ancak ilk açılıştaki oyun hamuru kokusunu her zaman kaldıramıyorum. Aynı notayı Kenzo Amour'da da hissediyorum. Bazen çok hoşuma gidiyor bazense burnumu tırmalıyor. Dip notaları ise gerçekten güzel. Yalnız zamanında atom bombası ayarında parfümler yapılıyormuş gerçekten.

• Mona Di Orio Vanilla

Yorum

• BUGÜN TT -LAUDANO NERO KULLANDIM Ben mi onu kullanıyorum o mu beni kullanıyor bilmiyorum
        Bu kokuyu sıktığınız zaman koku size ,kokunun gerektirdiği gibi giyinmenizi o ne istiyorsa onu yapmanızı emrediyor sanki çok ama çok saçma ama himayesi altına alıyor sizi.
        Beni böyle etkileyen 3 parfümden biri 3 şişe var bir şişe daha alsam mı diye zorluyorum reformüle olur korkusuyla..

Yorum

• kuzukardes
          kuzukardes Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          azizim şu kalan ikiye de alalım da ,merak içinde kalmayalım...

• Pi-jeY
          Pi-jeY Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          tv reformüle olmadan önce , diğeri de zaten CN HOMME )

• kuzukardes
          kuzukardes Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          teşekkürler..

• Orjinal yazı sahibi: Pi-jeY View Post
        BUGÜN TT -LAUDANO NERO KULLANDIM Ben mi onu kullanıyorum o mu beni kullanıyor bilmiyorum
        Bu kokuyu sıktığınız zaman koku size ,kokunun gerektirdiği gibi giyinmenizi o ne istiyorsa onu yapmanızı emrediyor sanki çok ama çok saçma ama himayesi altına alıyor sizi.
        Beni böyle etkileyen 3 parfümden biri 3 şişe var bir şişe daha alsam mı diye zorluyorum reformüle olur korkusuyla..
        Harika bir yorum olmuş. Reformüle edilme korkusu bende yaşıyorum ama bir bakıyorum yedekleri bitirmeye ömür yetmez.

Yorum

• Pi-jeY
          Pi-jeY Yorumladı
          Yorumu düzenleme
          Katılıyorum size ama insan yaratılışı itibariyle biraz doyumsuz sanki bir an olacak da piyasadan kaldıracaklar yada reformüle edecekler gibi düşünceler sarıyor

• Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	3.41 MB
ID:	63155Click image for larger version

Name:	
Views:	0
Size:	158.9 KB
ID:	63156 Interlude

Yorum

• Viking fıslattım bugün.

Yorum

• Jovoy Private Label....

Kışlık odun gibi...

Derisi de güzel.... Gerisi de...

Yorum

• ali
              ali Yorumladı
              Yorumu düzenleme
              güzel tanım

• Serge Lutens Un Bois Vanille
            Vanilyanın en güzel hallerinden biri..
            Arılar, böcekler de pek seviyor yalnız )
            https://www.fragrantica.com/member/789115/

https://www.instagram.com/sebnemin_dunyasi/

Yorum

• Boucheron Jaipur kullandım bugün.

Yorum

• chanel coromandel edt, Haftalardır parfüm kullanmıyordum,bu kış ilk kez coromandel edt kullandım.Çok seviyorum bu kokuyu ama genel beğeniye çok uzak olduğu için ofiste kullanamıyorum.sıktıktan bir kaç saat sonra koku oturuyor. o dip notolardaki beyaz çikolata ve vanilya uyumu beni benden alıyor.İlk sıktığım zamanlarda gelen asitli acı paçuli biraz rahatsız edici.

Yorum

• Creed - Bois du Portugal

Yorum

• Guerlain homme..sanırım uzun yıllar benimle olacak bi parfüm..kaliteli ferrah

Yorum

• Draco ile devam
                      İnsanın ruhu kokularıdır...

Yorum

İşleniyor...
                      X